”Există mult mai mult decât ceea ce vezi tu.

Există instrumente grozave pe care le poți folosi pentru a naviga mai bine în viață.  Eșți gata să-ți aminteșți cine eșți cu adevărat și de ce eșți cu adevărat aici? Adevărul nu vine din cuvintele scrise într-o carte. Adevărul vine atunci când aplici cuvintele în viața ta pentru a produce o minune, un rezultat profund. La această Școala vei învața cunoștințe noi și le vei experimenta, astfel încât adevărul să fie trezit în tine. Cea mai minunată cunoaștere – cea mai mare învățătură dintre toate – este Iată Dumnezeu. Învățăturile pe care le vei parcurge oferă o perspectivă unică pentru a vedea misterul vieții.

Ele prezintă un cadru în care întrebările care au rămas fără răspuns de filozofie, știință și religie își găsesc un nou sens. Cei care participa la cursuri asimilează următoarele concepte și discipline fundamentale ale Marii Creatii: Natura conștiinței și energiei,  Natura Spiritului și materie, Povestea involuției și evoluției, Taina sufletului și a vieții de după moarte, Chimia  mintii în crearea realității, Tehnica respirației care ne lărgește și rafinează puterile minții… și multe altele.

Locul în care vei veni va contesta convingerile actuale și ipotezele intelectuale. Vei munci din greu. Vei crește. Vei fi transformat.”

Cristian Miala 

 

”Lucrul cu sine sub îndrumarea lui Karyn devine, în timp, un nou mod de a fi, a fi în unitate, în adevăr. Schimbarea se produce acolo, în interior, într-o mare taină. Sufletul știe ce are nevoie. Iubirea transformă și reface armonia ființei. Pentru a începe și continua această călătorie frumoasă de cunoaștere de sine, de unire cu esența divină este nevoie de un cadru potrivit și de un îndrumător care a fost, a trecut deja pe acolo, care știe, simte cum e să parcurgi drumul.  Recomand Școala de Reiki și Medicină Energetică. Să înveți de la Karyn este o bucurie, o oportunitate de a te întâlni și a începe cu onestitate lucrul cu sine. Urmând cursurile acestei școli înveți cum să mergi pe calea ta alegând Iubirea.” Mulțumesc Loredana Cristina Majic

”Acest an II a fost despre transformare si vindecare. Ne-ai condus pe alt nivel. A fost despre schimbarea felului de gândi și a stilului de viața. Experiența mea cu tine anul acesta este despre inspirația ta. Felul în care transmiți ceea ce ai de transmis, vocea, momentul, e ca un portal pentru mine spre energia iubirii. Asta a fost pentru mine transformator. Am spus de câteva ori: „Nu m-am uitat din acest unghi.” Aș fi putut avea toate instrumentele din lume. Nu vedeam decât pana la un punct. Era nevoie de un ghid să ma ajute să calibrez unghiul. Asta a fost anul acesta, experienta cu tine: despre adevărata vedere, despre iubire și punere în lumina, despre alinierea la Voie și despre apăsatul pe butoane (îmi place teribil când faci asta). Iți mulțumesc cu recunoștință.” Felicia Sabou

 

”Draga mea Karyn,

M-am tot gândit la ce cuvinte să scriu și iată că astăzi le-a venit rândul să fie așternute aici.  Sper să pot exprima cu destulă claritate ceea ce simt, pentru că simt foarte multe. Pentru mine a fost o călătorie de cunoaștere, de transformare. Am reușit să devin mai atentă la ce simt, cum simt și de ce, să imi vorbesc cu mai multă blândețe, să corectez pe alocuri, să iert, să accept, dar cel mai important : Să Iubesc. Să privesc totul cu mai multă iubire, toleranta și înțelegere. Să caut și să urmez un drum, al meu. Propriu și personal. Să renunț din ce în ce mai mult la control și să ma încred în Dumnezeu, să fiu recunoscătoare pentru tot ceea ce este, să ma rog într-un alt mod, mai intim. Am cautat apartenența dar cred ca m-am găsit pe mine, m-am văzut și am căpătat curaj să mă arăt. Și totuși, simt ca această călătorie continuă. Că e un drum frumos și nu urmăresc neapărat o destinație finală. Și am încredere că tot ce urmează e potrivit să fie, precum sunt și eu deschisă să mă transform și să evoluez zi de zi.
Așa că mulțumesc pentru tot sufletul oferit în tot acest parcurs!
Te îmbrățisez cu mare drag, ” Cristina Catargiu

 

 

”Sunt multe moduri în care poți învăța și te poți dezvolta în viata, atunci când  vine acel moment de trezire în viata ta. Am citit, am cercetat, am urmat multe învățături, dar n-am simțit că sunt pe calea mea până nu am întâlnit-o pe Karyn. Aici m-a transformat aceea cunoaștere, dar cu iubire, compasiune, înțelepciune sau mai bine zis acea iubire a înțelepciunii sau înțelepciune a iubirii, care timp de 2 ani a coborât în modul cel mai blând, dar determinat în străfundurile mele și a curățat, a vindecat, a scos la lumina și a dat Lumina unicității mele. Și aceea iubire e Karyn. Mulțumesc. Namaste ” Alina Chivu

”Dupa 2 ani de la inceperea Scolii de Reiki si Medicina Energetica am inteles ca aici nu este vorba de a strange informatii, cunostinte, de a castiga o noua calificare profesionala sau o diploma. Este vorba de ceva mult mai mult si mult mai profund.

Aici, prin cursurile organizate de Karyn, inveti sa te cunosti, sa te accepti si sa te iubesti asa cum esti – in adevarata splendoare pe care Dumnezeu a vazut-o in tine. Intelegi cu adevarat ca nu esti un simplu trecator prin viata, ci ca ai venit pe acest pamant cu un scop .

Intelegi ca esti iubire pura, ca in interiorul tau  Dumnezeu a sadit semintele extraordinaritatii tale, asa cum a sadit in interiorul tuturor semenilor nostrii. Karyn iti pune la dispozitie instrumentele si te invata sa le folosesti, pentru ca aceste seminte sa germineze. Te ajuta sa vezi si sa intelegi cine esti cu adevarat si care este scopul tau in aceasta viata.

Pe masura ce incepi sa pui in practica cele invatate, te vindeci si ii vindeci si pe cei din jurul tau, te ierti si ii ierti pe toti cei din jurul tau, te iubesti si inveti sa iubesti intreaga Sa Creatie.

Nu primesti odata cu diploma de absolvire a anului II vreo putere misterioasa de a vindeca pe altii prin puterea unor simboluri, ci vindecandu-te pe tine cu iubire, ajungi sa accesezi adevarata putere a Vindecatorului interior si folosind toate cunostintele si informatiile primite pe parcursul anului de studiu, vei putea sa vindeci pe cei care au nevoie de asta.

Multumesc Karyn pentru darurile tale!” Cu recunostinta, Catrinel Alexe

 

 

„In Anul 2 am lucrat mult la a-mi da jos mastile, la a ma apropia cu si mai multa sinceritate de mine si de adevarul meu. Abia la sfarsitul acestui an am reusit sa ma iert. Fiecare seminar m-a sustinut sa-mi gasesc puterea interioara de a continua sa lucrez cu mine pentru a ma elibera de suferinta si a-mi vindeca inima. Acum imi simt sufletul bucuros, intregit si luminos. Anul acesta am invatat sa aduc iertare in relatia cu mine insami si mai ales in relatia cu familia mea. I-am iertat si in prezent simt doar iubire fata de ei. Lucrul cu sine sub indrumarea lui Karyn m-a ajutat sa ajung sa bat la poarta Tatalui, sa mi se deschida si sa fiu primita cu multa iubire precum fiul ratacitor a fost primit de catre tatal sau. Aici am invatat ca fiecare are locul si rolul sau in planul lui Dumnezeu iar viata aici pe pamant imi este data sa traiesc in bucurie si sa impartasesc din darurile pe care Creatorul le-a pus si in mine. Karyn, alaturi de colegii mei, a creat cadrul sigur unde sufletul meu s-a putut deschide, vindeca și intregi. Ma simt vie si imbogatita. Multumesc” Loredana Cristina Majic

 

 

”Iubesc taberele, conferințele și cursurile lui Karyn. Asta se întâmpla de ceva ani. Chiar și atunci când sunt mai leneș și mai puțin disciplinat, sau las impresia ca nu ma preocupa tema, apreciez și primesc cunoașterea transmisă de Karyn cu iubire și înțelepciune. Am învățat mult, am experimentat mult, am trăit și simțit mult împreuna, in fine am evoluat împreuna, formând un grup frumos. Mulțumesc pentru tot și aștept cu nerăbdare sa văd ce urmează. Cu iubire și recunoștință” Dan Chirulescu

”Se mai incheie un an….

Sunt profund recunoscatoare si fericita pentru calatoria inceputa in 2018, calatorie care mi-a salvat sufletul si mi-a luminat calea! Nu gasesc cuvintele potrivite care sa arate cat de mult m-au ajutat seminariile, indrumarile, sustinerea si calauzirea ta. Nu cred sa fi existat o intalnire care sa nu ma fi ajutat sa vindec aspecte ale mele, sa inteleg sensul existentei, sa ma lumineze si sa ma incurajeze a continua minunata calatorie a descoperirii si vindecarii sufletului meu. 

Tinand cont de procesul intens in care sunt angrenata, nu simt ca e cazul intreruperii calatoriei cu Maestrul. Te iubesc si iti sunt profund recunoscatoare pentru tot! Cu tot respectul, dragostea si admiratiaMihaela Magdalena Chirca

”Prima data cand am cunoscut-o pe Karyn, am ramas uimit de lumina pe care o radia, incat nu mai vazusem pe altcineva cu atat de multa lumina pana in momentul respectiv.

Am cunoscut-o in cadrul unei sedinte, stiam cumva ca are o foarte mare experienta. Dar sa fiu sincer, am plecat destul de confuz de la prima intalnire. Destul de confuz incat sa concluzionez ca as avea multe de invatat de la ea, ceea ce m-a si convins sa urmez cursul de lunga durata pe care il desfasoara.

Ar fi greu sa povestesc pe scurt ce s-a intamplat in 2 ani de seminarii, asa ca o sa rezum printr-o serie de cuvinte cheie: vindecare, constiinta, sine, centrare, adevar, esenta, autenticitate, simbolistica, iertare, lumina, iubire, divinitate.” Florin V.

”Dincolo de informatiile multiple adunate din vaste domenii, cursul ma invata o disciplina transmisa cu Iubire, imi indica o deprindere a unui stil de viata sanatos pe toate planurile emotional, mental, spiritual. Cursul ma indeamna ca orice ar fi in afara mea, eu pot si e imperios necesar sa revin in interior pentru ca doar acolo aflu Adevarul.

Iar urmand Lumina Adevarului ajung acolo unde sufletul meu are nevoie, ajung la esenta mea divina, la miezul meu. In urma acestui curs mi-am creat si dezvoltat un mod de a trai care are un sens si se sprijina pe un scop. Avand un fundament solid, pot prelucra materialul interior spre a-l topi sub razele Luminii vindecatoare.

Cursul ofera un mix de cunoastere, tehnici de meditatie, practici spirituale insa toate aceste vin insotite de o Intelepciune care se va face simtita doar in inima si exact aceasta Intelepciune are puterea vindecatoare care va declansa tot procesul de crestere, de cunoastere de sine, de reintregire a sufletului si mai ales, de unitate cu Sinele Divin.

Multumesc. Sunt Recunoscatoare.” Loredana Cristina Majic

”Karyn este o persoană reală, ca mine, ca tine…ca noi… Nu există măreție în învățătura sa spirituală. Nu are răspunsurile pe care tu le astepti  și va fi prima persoană care îți va spune asta. Învățăturile lui Karyn te îndreaptă în direcția corectă, iar acea direcție ești tu insuti. Ea vorbește cu Maestrul din tine și patrunde prin  măștile, credințele și regulile pe care tu le afisezi. Partea aparent magică a lui Karyn este că te vede cu adevărat. Nu „tu” pe care îl arăți lumii, ci „tu” cel nevazut de lume si uneori nici chiar de tine. Uneori poate fi deconcertant pentru ca esti obisnuit ca oamenii să interacționeze cu masca ta și nu cu TU cel adevarat.

Te vede fara a judeca  iar asta te ajuta să fii autentic, să ai încredere în propria  înțelepciune și să nu-ti fie frică sa te vezi asa cum esti.
 Karyn nu judeca dar nici  spune că totul va fi în regulă. Depinde de tine ce cale alegi iar ea sta la rascruce de drumuri. Sta cu tine în dragoste și acceptare și te ajuta să le înfrunți pe fiecare. Nu poti eluda Adevarul tau pentru ca ea il vede si la urma urmei asta este menirea ei. Elibereaza si te invata si pe tine sa te eliberezi.

Incurajez  cititorii care doresc cu adevărat să se cunoască pe ei înșiși să ia legătura cu Karyn. Nu există condiții prealabile, dar o minte deschisă și o inimă  asisderea vă vor ajuta cu siguranță, împreună cu disponibilitatea de a vedea toate aspectele voastre, chiar dacă unele dintre acestea nu pot fi considerate „drăguțe”. Si fiti sinceri cu voi !” Cristian Miala

”Buna draga Karyn, 

Îți multumesc din suflet pentru tot ceea ce ne-ai transmis! 

Pentru mine a fost o mare binecuvântare ca aceste seminarii sa se desfășoare online .  La cursul de Dezvoltare intuitiva mi -am pus in intenție, cu inima și din inima , ca voi participa și eu , cândva, la seminariile tale. Și acest lucru s-a întâmplat când a trebuit și am avut nevoie.Cuvintele nu pot ilustra îndeajuns de mult cât îți sunt de recunoscătoare! M-ai făcut sa privesc viața prin intermediul sufletului, sa îmi las destinul in mâinile Domnului, sa accept lucruri pe care alta data as fi putut sa cred ca le pot schimba. Sa fiu buna și blândă cu mine, sa ma iert, sa iert , sa nu mai judec… 

Descoperirea de sine și lucrul cu mine sunt cele mai minunate lucruri pe care mi le-ai insuflat și la care nu voi renunța !  Aștept cu nerăbdare tabăra pe care consider o încununare a anului nostru minunat!

Multumesc lui Dumnezeu ca am avut ocazia de a te întâlni și de a-ți asculta sfaturile oferite cu atâta iubire, parintele meu spiritual!  Simt schimbări in mine in bine, lucruri care vin din interior și mai presus de toate știu ca nimic nu este întâmplator și Dumnezeu are grija de mine, îmi călăuzește pașii către binele meu cel mai înalt! Multumesc, multumesc, multumesc!”  Magdalena Gheorghe

”Tot ce m-ai invatat in acest an a fost mult peste asteptarile mele. A fost un an in care mi-ai deschis calea spre constientizare, autocunoastere si dorinta de a fi pe calea lui Dumnezeu si nu pe calea mea. Am invatat sa ma uit cu mult curaj in mine, sa fac pace cu  mine si sa-l gasesc cu adevarat pe Dumnezeu. Am invatat cum sa ma rog, cum sa meditez, cum sa ma iert si cum sa ma vindec,  m-ai invatat cum sa gasesc raspunsuri la intrebarile mele.

Acest an petrecut alaturi de tine m-a facut sa ies din zona mea de confort, sa imi doresc sa vreau mai mult, sa inteleg mai mult, sa ma descopar pe mine. Tot acest an a fost pentru mine o calatorie frumoasa, in care ai stiut perfect cum si ce sa ne inveti. A fost o doza perfecta de invataminte care mi-au mers direct la inima. Multumesc Karyn pentru tot!”  Delia Cismaru

”In viata fiecaruia vine un moment cand Dumnezeu te duce pe drumul potrivit, pentru a intalnii oamenii potriviti pentru cresterea ta. Un astfel de moment a fost intalnirea mea cu Karyn si cu munca ei.

Dupa un an de studii la scoala ei, realizez ca am sapat atat de adanc in sufletul meu, incat am gasit o adevarata comoara. In modul ei placut, dar ferm, ea m-a determinat sa invat in mod coerent tot ce pana atunci insemna o acumulare haotica de cunostinte, sa ma cunosc mai bine, sa imi accept limitele si frumosul din interior, sa ma iubesc si sa ma accept asa cum sunt. Odata cu asta a venit  constientizarea si vindecarea mea pe toate planurile, furtunos la inceput, dar calm si frumos acum.

Primul an de studii, a fost mai mult decat scoala, a fost terapie, vindecare, inaltare si pace sufleteasca.  Dar munca continua, asa ca ma pregatesc sa merg pe drumul acesta in anul II, III sau cati ani va fi necesar pentru a ma perfectiona continuu. Este un drum frumos, pe care ea il pregateste pentru oricine vrea sa paseasca pe el. Multumesc Kayn.” Catrinel Alexe

Nu stii cum , dar ai ajuns in acest loc in care cauti informatii despre reiki. Acesta este momentul in care inca nu stii, dar viata ta urmeaza sa se schimbe. Cauti ceva, cauti sa intelegi ce e cu energia pe care simti ca te inteapa uneori in maini. Intamplator, sau nu, o descoperi pe Karyn pe net si te hotaresti ca vrei sa te invete reiki. Pare o tipa ok, ceva in privirea ei te magnetizeaza. Si de aici incepe calatoria ta. Da, vei invata reiki, da, vei primi initieri si tehnici de la ea. Dar si altii te pot invata asta la fel de bine. In schimb, miracolul e in in alta parte si urmeaza sa descoperi.

Karyn te invata sa sapi adanc in tine, in convingerile tale care poate te trageau inapoi in viata. Te invata ca esti unic si esti iubire. Ca da, trebuie sa primesti, dar in acelasi timp din preaplinul tau trebuie sa oferi cu recunostinta si smerenie. Exact ca ea. Cu rabdare inveti sa ierti ce nu era de iertat pentru a te elibera de niste lanturi care te tin prizonier fara sa iti dai seama. Dupa care sa descoperi vindecarea. Karyn e acel tip de dascal care iti slefuieste cu grija si delicatete acele colturi ale sufletului care stii ca aveau nevoie de lumina. Apoi incepi sa iti pui intrebari, inveti sa iti dai raspunsuri. Karyn iti apasa anumite „butoane” ale fiintei tale care trebuiau apasate, fie ca vrei fie ca nu. Pentru ca tu sa iti ridici vibratia incetul cu incetul. La inceput am crezut ca reiki este doar despre a-ti pune mainile ici si colo si a simti ca te inteapa degetele. Gresit. Reiki este un sistem de valori care pune pe primul loc iubirea. Si iertarea. De sine, de semenii tai, de plante, de animale, de Pamant. Este despre a primi si a da mai departe cu generozitate energia, informatiile, videcarea. Asta te invata Karyn. Sa fii cea mai buna varianta a ta. Ai grija sa te inarmezi cu multa hartie, pixuri, pentru ca vei primi enorm de multe informatii pretioase. Si inca ceva. Rade si glumeste mult, dar cand „se pune” pe tine cu studiul chakrelor esti pa! Chiar trebuie sa le inveti!”  Liliana Stefan

“Vine un moment cand viata te impinge sa faci mai mult pentru tine, cand vrei sa evoluezi dar nu vezi calea, cand vrei sa gasesti raspunsuri dar nu stii sa pui intrebarile corecte… si ceri ajutor Universului. Atunci apare Karyn, om sau inger… te intrebi dupa ce-i privesti ochii si profunzimea de dincolo de ei. Nu-ti va da raspunsuri, ci intrebarile care te fac sa-ti raspunzi singur! Nu te va trata, ci te va invata sa o faci tu insuti! Nu stai de vorba cu ea, ci cu sinele tau! Te ajuta sa te cauti, te ajuta sa te gasesti, sa descoperi in tine valente de care nu te credeai capabil, daruri pe care nu stiai ca le ai. Asta este povestea mea despre Universul care nu iti da ce vrei, ci ceea ce ai nevoie!” Oana Gavril

„Ajungi in momente in care durerile fizice devin inexplicabile si insuportabile. Am avut ani buni dureri groaznice la genunchiul stang. Nimeni, nicicum nu a putut sa ma ajute. Nici creme, medici, diversi oameni. Pana am ajuns la Karyn. Cu ajutorul ei si a darului pe care clar il are de la Divinitate, am reusit sa scap ca prin miracol. Spun miracol pentru ca mintea mea simpla de om simplu nu poate vedea asta decat ca pe un miracol. Am fost si in nici doua ore am terminat. O saptamana dupa, in continuare m-a durut, apoi… Gata. Durerea a disparut si a ramas disparuta. Cu ajutorul darului si Luminii Divine pe care o emana Karyn, consider dupa experienta mea, ca orice se poate rezolva daca si tu vrei. Recomand din tot sufletul. Nu iti pierde speranta!” Alexandru Oteleanu

„Karyn, o fiinta plina de lumina , care uneori e ca soarele, cu raze blande si caldute, alteori e ca un vulcan plin de lumina care strange laolalta lucrurile minunate si le face vant la propriu celor nepoftite!” Teodora Parcalab

“Karyn este o sagetatoare speciala! Plina de iubire pura si in acelasi timp „dinamita” de calitate exceptionala. Dragostea o simtim toti cei din jurul ei clipa de clipa. Dinamita ajuta oamenii sa construiasca drumuri, sa sape tuneluri, sa descopere zacaminte ascunse in adancuri…  Aveti grija sa umblati cu atentie cu dinamita….   Te iubim Karyn!”  Cristian Boureanu

“Sunt suflete pe care-ti permite Dumnezeu sa le intalnesti pentru a se asigura ca vei muri bogat! Bogat de esenta ta pe care doar un suflet pur te poate ghida s-o descoperi! Bogat de bucuria si bunatatea ce ti se releva ca si cale de realizare a menirii tale in aceasta lume! Bogat de frumosul pe care inveti sa-l descoperi in tot ce te inconjoara! Bogat de constienta faptului ca duci in tine un intreg Univers format din toti inaintasii tai, din toate experientele ancestrale, din minunea creatiei! Karyn este unul dintre aceste suflete! Si sunt recunoscatoare pentru asta!” Amelia Florescu

„La Karyn am ajuns fara o recomandare din partea cuiva. Dar cu siguranta ca prin mijlocirea Cuiva care stie mai bine Am participat la un atelier de Constelatii Familiale pe tema Copilului Interior. Unele dintre tumulturile acestuia imi erau cunoscute, altele urmau sa imi devina cunoscute pe parcursul atelierului. Atelierul in sine este mind-blowing si heart-blowing (va rog sa imi permiteti englezismele, pentru ca ele imi permit sa explic exact ce voriam sa spun). Il recomand oricui – sceptic, rational, spiritual, emotional. Fiecare va gasi in acest atelier solutia si (o parte) din raspunsurile pe care stia sau nu stia ca le asteapta. Iar mecanismul Constelatiei este una dintre magiile care te vor face sa crezi intr-un univers Creator, indiferent cat de sceptic esti.

Dar as vrea sa va spun despre Karyn. Este incredibila. Stie cand sufletul tau are nevoie de iubire si acceptare asa cum stie si cand sa intervina cu autoritate atunci cand tendinta de victimizare si-ar face aparitia pentru a-ti impiedica evolutia. Are niste ochi care iti vorbesc (si) dintr-o alta lume cateodata. Si da, iti anticipeaza intrebarile nerostite si vei gasi raspuns in vorbele ei inainte de a fi apucat sa formulezi intrebarea. Daca vei cauta o perna confortabila care sa te ajute sa iti plangi de mila, nu cred ca aici o vei gasi. Daca vei cauta oglinda si iubirea care sa te imputerniceasca si sa te responsabilizeze in asa masura incat sa-ti gasesti propria forta creatoare interioara si sa iti asumi responsabilitatea propriei evolutii, atunci trebuie sa o cunosti pe Karyn.” Andreea Costache

 

“Maestru al Iubirii Divine, o raza de Lumina in lume.” Razvan Buta

“Maestru al Iubirii și Luminii, plina de daruire și blândețe, care te ghideaza pe calea cunoașterii de Sine, a regasirii si reintregirii sufletului!” Mihaela Chirca

 “Karyn este un reper autentic, o sursa de inspiratie, iubire si bunatate, un Maestru al Iubirii si Luminiice nu doar ca ne reaminteste cu Gratie si usurinta de Natura noastra Divina, dar faciliteaza cu daruire cadrul si uneltele necesare realizarii acestor Taine. Ii multumesc pentru toata grija, tot suportul si Iubirea cu care ne invaluie de fiecare data, prin tot ceea ce face si prin tot ceea ce este!” Ionut Nicolau

“Imi place Karyn pentru entuziasmul si puterea cu care te ghideaza catre minunile sufletului. Cu perseverenta si informatii de calitate te ajuta sa te apropii de adevar” Alina Buga

“Profesorul destinat, din prima secunda, practic simtind imputernicirea data de catre Dumnezeu” Roxana Ionascu

„Un om minunat, plin de Lumina si de Iubire. O persoana care iti da ancore si te invata cum sa le folosesti. Pe mine m-a invatat cum sa iubesc si pentru asta, nu imi ajunge o viata sa ii multumesc! Recomand toate cursurile ei, indiferent de subiectul lor. Intodeauna pleci mai invatat si mai aproape de Adevar! Iti multumesc, Karyn si te iubesc!” Luciana Stoleru

„Karyn este un inger printre oameni” Ligia Nastase

„Karyn mi-a schimbat viata in bine si nu exista cuvinte care sa-mi descrie bucuria si recunostinta. ” Mihaela Colerdi

”Buna Karyn, am fost odata la tine si am vorbit despre una alta. Trecusem printr-un divort, eram intr-o relatie, nu stiam exact ce vreau sa vorbim. Cam acum un an si ceva. Am o fetita de 6 ani si mi-ai spus ca o sa mai am un baiat (dar nu va astepta o vesnicie). Am fost sincer sceptica pentru ca mi-era teama de al doilea copil. A trecut un timp si s-a ivit posibilitatea unei vacante frumoase impreuna cu prietenii nostrii. Am profitat si am plecat. A fost relativ spontan pentru noi. Acolo, intr-un moment am simtit in suflet sa dam voie sa se intample un bebe. 1 data. Atat. Atunci. Bebe s-a nascut vineri pe 6 Martie 2020 si este un baietel frumos si sanatos. Un grasun, asa cum ai zis tu. M-am gandit tot timpul la tine dupa ce am aflat ca e baiat, in timpul sarcinii. Vroiam doar sa iti multumesc din suflet pentru discutia de atunci. Inca nu stiu cum faci ceea ce faci dar este minunat. Am simtit sa iti spun. ” Ioana Apostu

 

„Dragă Karyn, te îmbrățișez!  Vreau sa iti mulțumesc pentru liniștea pe care mi-ai dăruit-o la ultima întâlnire. Avem mare nevoie de ghidarea ta. Am făcut mare parte din lucrurile pe care le aveam pe listă  Si mama m-a rugat sa iti mulțumesc din suflet, pentru ca si ea avea nevoie de mesajele de la tata, pe care ne-ai ajutat să le primim. Si in final.. Daca mai aveai nevoie de o confirmare a harului tău..  A venit si bebele pe care il simțeai tu. Sunt însărcinată, iar minunea va veni pe lume in decembrie, de sărbători.”  Laura Mateescu

„Am ajuns la Karyn la sfatul unei prietene care mi-a recomandat-o cu caldura si optimism. Am fost diagnosticata cu prolactinom hipofizar secretant, valoarea prolactinei fiind de doua ori mai mare decat maximul admis si in consecinta fiind in dificultatea de a putea aduce pe lume copilasul meu mult dorit si asteptat. Prin capacitatea ei intuitiva deosebita, Karyn a reusit sa ma conduca spre locurile din sufletul meu si din mintea mea care imi permanentizau blocajele in evolutia si vindecarea mea. Intrebarile pe care ea mi le adresa la fiecare sedinta erau de fapt cheile solutiilor pe care eu le cautam si totul decurgea diferit in viata mea de la o sedinta la alta, pornind de la pozitionarea mea corecta fata de mine si ceilalti pana la curatarea drumului catre mult doritul copil care acum a inceput sa creasca in mine. In primul rand ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca ne-a intersectat caile si nu in ultimul rand ii multumesc lui Karyn pentru daruirea si iubirea de care da dovada permanent.” Elena Georgescu

„Cand am ajuns prima data la Karyn eram in pragul unei depresii, crezand ca nu voi putea sa am niciodata un copil. In timpul consultatiei… Karyn mi-a confirmat ca voi avea un copil, baiat.

Dupa aproximativ o luna am aflat ca sunt insarcinata iar dupa 16 saptamani, ca voi avea un baietel.  Am schimbat doctorul la recomandarea ei, intrucat nu era ok cel la care mergeam si intr-adevar a fost cea mai buna alegere pentru ca nu mi se raspundea la telefon, in conditiile in care mi se pusese un diagnostic de posibil sindrom Down. Intalnindu-ma in continuare cu Karyn, am aflat ca voi face cezariana desi imi doream mult varianta naturala.

Am stat 12 ore in travaliu insa inutil decizia finala pe care am luat-o impreuna cu doctorul a fost clar… cezariana, nu aveam nici o alta varianta. Au trecut 3 ani de la aceasta prima experienta pe care am trait-o si am ajuns din nou la Karyn. Eu si sotul meu ne doream al doilea copil insa de data aceasta credeam ca este imposibil, intrucat sotul meu descoperise o afectiune care impiedica si mai mult realizarea dorintei noastre. Nu am renuntat, tot ceea ce imi recomanda in timpul sedintelor m-a luminat si mi-a dat speranta, pana cand la un moment dat, mi-a confirmat ca va veni si acest copil, tot baiat, pe care ni-l doream atat de mult. Ascultam tot ce imi spune si ii urmam sfaturile intocmai. Acum sunt insarcinata si mai sunt mai putin de 2 luni pana imi voi cunoaste cel de-al doilea baiat. In continuare ma sfatuieste ce sa fac cum sa procedez pentru ca sarcina sa ajunga cu bine pana la final.  Intalnirile cu ea, mi-au schimbat complet viata, felul de a gandi, de a privi pe cei din jurul meu. Baietelul meu cel mare la 3 ani, inca nu vorbeste, si dupa ce am tot incercat medici, terapeuti, l-am dus si pe el la Karyn. Ea mi-a spus ca este revoltat si ca are nevoie de atentia mea si a sotului meu si l-a initiat. Am facut tot ce mi-a spus si inca ma uit la copilul meu si nu imi vine sa cred cat de mult s-a schimbat, la scurt timp dupa vizita.  Nu stiu cum ar fi fost viata mea, daca nu credeam in tot ceea ce mi-a spus, …sincer nici nu vreau sa aflu, acum stiu doar ca sunt fericita, ca am crezut in talentul, abilitatile si cunoasterea ei. ” Denisa Bobu

„Buna dimineata Karyn, vreau sa incep prin a-ti multumi si a-ti spune ca sunt recunoscatoare ca Dumnezeu te-a adus in viata mea. Particip la seminarii de aproape 2 ani si la majoritatea cursurilor. Am fost alaturi de Karyn si in tabara din acest an care a fost senzationala. Este o bucurie, o incantare, o binecuvantare pentru mine ori de cate ori am ocazia sa fiu in preajma ei, sa-mi deschid sufletul sa pot primi toate invataturile pe care care le transmite. Am participat cu mare drag la cursul din data de 5 – 6 noiembrie 2016, Curs de dezvoltare a intuitiei si a capacitatii de autovindecare. Au fost doua zile in care nu am simtit timpul, doua zile care nu as fi vrut sa se termine datorita energiei care se creeaza de fiecare data si a faptului ca de cate ori vin la un curs, simt ca incep o noua calatorie, a mea, cu mine si pentru mine. Nu stiu niciodata la ce sa ma astept de la un curs, si de fiecare data simt cum mi se schimba viata. Primesc lucruri pe care vreau sa le pastrez, sa faca parte din mine. Sadeste niste seminte in sufletul meu, ma ajuta sa am acces la niste constientizari care pur si simplu ma fac fericita, imi dezvolta foarte mult credinta ca pot, ca stiu, ca inteleg, ca sunt, ca simt, ca vreau, ca am, ca pot sa aleg. Dupa acest curs, simt ca aceste puteri exista in mine. Ma uit in oglinda si ma vad mai senina, mai increzatoare, mai libera. Cursul, ca de fiecare data, a fost foarte bine structurat, multe lucruri noi, multe meditatii minunate, senzatii, emotii – te trece prin toate – practica, teorie, iar dragostea si caldura cu care transmite Karyn toate aceste invataturi nu am intalnit-o nicaieri. Stiu ca toate cursurile lui Karyn sunt minunate, insa acesta a fost pentru mine ca o poveste unde am invatat multe lucruri despre mine si mai ales cum sa lucrez cu mine, am descoperit foarte multe lucruri la care am acces, am facut lucruri practice si am primit un program de 21 zile pe care Karyn il face alaturi de noi, cei care am participat la curs. Apreciez foarte tare la Karyn faptul ca ii pasa ce se intampla cu noi si dupa ce plecam de la cursuri, ne da teme, ne sustine, ne indruma. Ne invata sa fim perseverenti si sa avem o disciplina. Ne face sa radem, ea insasi este o veselie. Ma gandeam ca eu am primit de la Karyn in acesti aproape 2 ani mai mult decat am primit de la persoane apropiate mie toata viata. Este foarte greu sa exprimi ce se intampla la un asemenea curs in cuvinte, de aceea spun : indrazniti sa veniti la un curs sustinut de Karyn. Este o bucurie. Pentru mine Karyn este un inger printre oameni. Iti multumesc Karyn si ne vedem la urmatorul curs, Constelatiile copilului interior.” Ligia Nastase

„Karyn mi-a schimbat viata in bine si nu exista cuvinte care sa-mi descrie bucuria si recunostinta. Multumesc Universului in fiecare clipa , ca a facut posibila aceasta intalnire, astfel ca , imi pot gasi drumul care duce spre evolutie spirituala, spre armonie, spre iubire si LUMINA :). MULTUMESC KARYN !” Mihaela Sburlea

(Tabara 2016) „Draga mea Karyn, Pt mine, tabara asta a fost un fel de haina facuta pe masura si fara doar si poate toti ceilalti participanti au avut aceeasi senzatie :-). Ma amuzam sa constat cum lansam intrebari nerostite si tu raspundeai sau cineva din grup punea intrebarea mea si, pe de alta parte, ceea ce mi spunea sufletul meu in constientizarile de peste noapte tu explicai a doua zi, asa incat aspectul devenea si mai clar. Pe scurt, rar mi a fost dat sa particip la un curs sau retreat in care constienta de grup sa se armonizeze atat de mult incat sa devenim o singura inima cugetatoare si asta cu siguranta ti se datoreaza.  Am avut alaturi de tine constientizari pe care le asteptam de multa vreme, unele lucruri le stiam deja teoretic, dar nu le integrasem total, erau ca o poezie pe care o rosteam, dar nu o simteam. Cu ghidarea ta, lumina constientei ce am reusit sa o revars peste acele lucruri m-a facut sa schimb nivelul de perceptie a ceea ce ma inconjoara. Eram deja intr-un proces in care tot ceea ce stiam despre mine se naruia treptat si ma redescopeream, indraznesc sa ti multumesc pt faptul ca acum nu mai stiu deloc cine sunt. Ma uit in jur si parca nu am trait niciodata in aceasta lume, habar n-am cine sunt oamenii astia care ma inconjoara, dar asta nu ma sperie, sunt curioasa sa ma redescopar si sa I descopar, trebuie doar sa mi potolesc graba cu care vreau sa aflu. Chiar am chef sa dezinvat ceea ce stiam, dar de data asta, in procesul de reinvatare, sa ma las ghidata doar de inima mea. Cat despre programul taberei, habar n-am cum ai facut sa avem o informatie atat de intensa si vasta dar sa avem si timp liber, ceea ce a facut ca timpul sa zboare. Nu stiu ce va fi in continuare, dar vreau sa ma bucur de orice va fi si sufletul meu iti multumeste pt ghidarea si curajul in a se exprima, pe care le am invatat de la tine. Te pup si imbratisez cu iubire, sa te bucuri de tot ce descoperi in calatorie si sa ti vina raspunsurile de care ai nevoie” Cristina Domnea

„Când am descoperit-o pe Karyn,undeva prin toamna anului 2014, adusă pe neaşteptate la un seminar de-al ei de o colegă de serviciu, tot ce am ascultat acolo părea familiar. Atât de familiar, încât simţeam că rosteşte adevăruri deja ştiute de mine, în adânc. Şi atunci m-am întrebat: dacă ştiu deja toate acestea, de ce tot nu mi-e bine? De ce nu mi-am găsit încă echilibrul şi de ce sunt într-o continuă frământare şi neîmpăcare? Şi atunci am înţeles că adevărurile rostite de ea şi ştiute de mine, sunt  nescoase la suprafaţă. De fapt… Karyn face cel mai simplu şi cel mai complicat lucru din lume: scoate la suprafaţă Omul din om. Aşa ajunge direct la inimă prin tot ce transmite, ai impresia că îţi vorbeşte direct ţie, oricâţi oameni ar fi în sală. Aşa am plecat de multe ori de la ea… mai bine instalată înlăuntrul inimii mele, mai trează, mai recunoscătoare, mai liniştită. Pentru că… de multe ori mi se întâmplă să fiu departe de mine însămi, pierdută în prejudecăţi, convingeri superficiale, sisteme de apărare şi orgolii, iar acolo departe e urât, sunt „demoni” cu care luptăm, care uneori ne copleşesc, iar ceea ce ştim deja, uităm. În inimă e cald şi bine, dar uneori avem nevoie să ne amintească cineva cum să ne întoarcem acolo. Asta face Karyn, care ascultă şi răspunde, de multe ori fără să o întrebi nimic. Alături de ea,parcă intri într-un portal magic în care cineva începe să toarne balsam pe suflet şi să te înveţe şi pe tine cum să o faci. Pentru că da, Karyn dă undiţe şi din când în când câte un peştişor, ca să nu cazi în deznădejde – pentru că treaba cu undiţa nu e uşoară deloc. Dacă în vârf de munte sau pe malul mării privind cerul şi inima mea, reuşesc să mă întorc la mine, şi la Karyn pot face acelaşi lucru şi încă ceva în plus, rămânând în Bucureşti… habar n-am care o fi magia, dar se întâmplă. E ca o gură de oxigen, un fir de soare şi picioarele desculţe pe pământul proaspăt săpat şi nu exagerez, doar că e greu să descrii în cuvinte despre suflet. Am ajuns să imi doresc să particip la Constelaţii pentru că cea mai mare nevoie a mea este de autocunoaştere şi din tot ce am aflat despre Constelaţii, am dezvoltat convingerea că e un joc frumos despre auto-cunoaştere şi sensuri ale prezentului care curg din adevăruri ascunse despre noi. Şi s-au întâmplat…Constelaţiile copilului interior. A fost cea mai impresionantă întâmplare din viaţa mea, pentru că nu ai cum… logic nu ai cum… să crezi că poţi afla dintr-un aparent joc de roluri, la o adunare de oameni, lucruri ascunse despre tine, lucruri pe care nimeni nu le ştie în afară de mama sau tatăl tau, pentru că tu de când erai bebeluş nu îţi mai aminteşti. Nu îţi mai aminteşti ce te-a rănit, ce te-a marcat, ce duci cu tine de la o vârsta prea fragedă ca să îţi mai aminteşti ce rană s-a produs. Nu îmi explic mecanismul prin care se întâmplă asta, însă în acea zi extraordinară am urmărit filmul vieţii mele jucat de nişte necunoscuţi care nu ştiau despre mine nimic în afară de numele meu mic, iar majoritatea m-au văzut pentru prima oară acolo şi eu pe ei. Şi a fost un film jucat impecabil, cu actori care mă trăiau pe mine şi pe părinţii mei în diverse ipostaze. Iar eu plângeam ca proasta pentru că nu îmi venea să cred că pot să privesc viaţa mea jucată live de alţii şi că mi se dă şansa, cu mintea de acum, să înţeleg ce mi s-a întâmplat, să accept, să iert, să vindec şi să descarc povara (dusă în spinare vreo 28 de ani) acolo, în acea zi, susţinută şi ajutată cu o măiestrie remarcabilă de către Karyn. Uneori, între constelaţii, mă uitam la Karyn şi mă întrebam: cum reuşeşte? Cum reuşeşte să îl ajute pe fiecare dintre noi cu asemenea acurateţe. De unde a ştiut ea ce doare cel mai rău în mine şi trebuie vindecat? Cum poate trece de la un om la altul cu aceeaşi implicare si putere de vindecător? Nu ştiu cum poate şi ce face, însă după acea zi, eu am descărcat din spinare un sac greu de ciment cărat încă din copilăria mea. Din acea zi am eliberat ceva ce îmi încleia judecata şi relaţia cu mama şi femeia din mine. Din acea zi sunt măcar cu un sac de ciment mai liberă, iar asta… asta n-am crezut niciodată că se poate face într-o singură zi. Mai multe cuvinte în desagă nu găsesc… doar un buchet de recunoştinţă şi o floare de drag.” Gabriela Matei

Buna Karyn, Dumnezeu te-a adus in viata mea atunci cand a stiut el. Am descoperit un om extrem de bun, de calm, de bland, un om dispus sa ma vada si sa ma invete, un om in preajma caruia imi doresc sa stau cat pot de mult, un om de la care am inteles ca nimeni nu ma poate ajuta si nu poate face nimic pentru mine daca nu o fac eu, iar acum, in cadrul Scolii, invat cu ajutorul tau cum sa traiesc frumos. Karyn, iti multumesc pentru ajutorul pe care mi-l dai pentru a descoperi raspunsul la multe intrebari, iti multumesc ca ma ajuti sa ma descopar si sa inteleg ce se intampla cu sufletul meu.Iti multumesc pentru ca alaturi de tine am descoperit Ingerii care acum sunt alaturi de mine, pentru ca am descoperit credinta (o alta fata a credintei ), am descoperit Rugaciunea (altfel de rugaciune). Iti multumesc pentru toate sentimentele pe care le experimentez si care nu pot fi exprimate in cuvinte. Iti multumesc pentru ca alaturi de tine descopar increderea in mine si increderea ca totul este perfect asa cum este. Sunt fericita ca existi si datorita tie exista Scoala, unde intalnesc oameni frumosi si unde ma simt ca facand parte din intreg. Multumesc pentru aceasta zi din saptamana in care descopar lucruri noi despre mine, lucrez cu mine, primesc multa bucurie si binecuvantari.In fiecare saptamana imi fac cadou intalnirea cu tine. Mi-ar placea ca Scoala ta, sa fie macar o materie optionala in scoli. Mi-ar placea ca toti oamenii sa treaca prin aceasta Scoala si sa te cunoasca pe tine. Cred cu tarie ca fiecare dintre noi avem ceva de invatat. Pentru toate aceste lucruri si pentru multe altele iti multumesc.Iti multumesc pentru ca ma ajuti si ma indrumi sa descopar Radiestezia. Iti multumesc pentru tabara pe care o organizezi si care pentru mine este o fericire. Astept cu mare drag sa petrecem 5 zile impreuna, sa facem noi descoperiri. Pentru mine toate aceste lucruri sunt ca o programa a Scolii … care nu se termina niciodata.” Ligia Nastase

„Ca de obicei nu ma pot abtine (asta mi se intampla de cand am inceput sa comunic) sa-mi spun si eu parerea chiar daca tu stii. Pentru mine ziua de joi a fost una speciala, cel mai frumos seminar la care am participat vreodata. De fiecare data cand plec de la seminar observ ca am mai patruns un cm in interiorul meu,ceea ce ma face sa fiu EU,sa ma simt si sa ma iubesc cum merit,acceptandu-ma asa cum sunt.Acceptandu-ma asa cum sunt am obervat cat de frumoasa sunt.Am auzit si din meditatie,nu tot,dar am auzit.Pentru mine e important.Si ce sa vezi ,deschid calculatorul pt a-ti trimite un email in care voiam sa te rog sa-mi trimiti nevoile copilului si SURPRIZA !!!!Cineva a avut grija sa trimita inainte de a cere. Spuneai foarte frumos la seminar despre scopul tau de a deveni izvor. Eu cred ca esti un izvor. Nu stiu daca-ti mai aduci aminte,dar eu am fost de doua ori la terapie. Mie atat mi-a trebuit ,ca sa faca click.Si acum am invataturile tale ,pe care le-am aplicat de-a lungul acestor 2 ani. Am inceput prin a-mi elimina frica,spunandu-mi cat de curajoasa sunt,eiii si in momentele in care incercam eu aceste exercitii,adica cand ma invaluia sentimentul acela de frica, ii spuneam sa plece, ii spuneam ca „eu servesc DIVINITATII!Au fost doua momente cand a fost ceva urat,imi era atat de frica si tot repetam eu ce m-ai invatat si nu-mi iesea.Atunci intr-o disperare maxima ti-am invocat numele Karyn ajuta-ma si m-am linistit. Vreo 3 luni a durat procesul de alungare a fricii a fost o lupta ,dar am reusit. Faptul ca lucrurile se aseaza este munca mea continua, acum incerc sa inteleg ce se-ntampla cu relatia mea.Am senzatia ca tine de alegerea mea. Nu stiu cum sa procedez,cred ca ar trebui sa las sa curga lucrurile de la sine.Iti multumesc pentru tot! Abia astept sa ne vedem saptamana viitoare,care nu stiu cand va fi,dar pana atunci iti doresc sa fii IZVOR!!!!!” Marilena Blaja

„Multumesc pentru faptul ca mi-am putut extinde sufletul si sa pot vedea acum si pe viitor ca poate fi mai bine, dand iubire si primind iubire.” Narcis

„Karyn cuvintele nu le gasesti sa exprime starea sufletului. Iar tu ai reusit sa ajungi acolo in sufletul meu si sa trezesti dorinta de a manifesta tot ce sunt eu. Multumesc mult si recunostinta mea se revarsa asupra ta in ganduri frumoase si binecuvantari pentru tine si munca ta! Iti multumesc pentru tot, fii binecuvantata! Mioara Chiru

„Buna Karyn, Uite ca a venit si clipa in care pot sa iti multumesc direct, nu numai in gand pt aceasta meditatie :https://putereaprezentului.files.wordpress.com/2011/12/meditatie-pentru-suflet.mp3. O meditatie care m a ajutat in multe nopti cu insomnii sau nelinisti, o meditatie care m-a reechilibrat si mi-a redat increderea in mine si in misiunea mea in aceasta viata. LINISTE-TE….SI INCHIDE OCHII…INVOCA LUMINA… Este extraordinara aceasta interconexiune in planurile subtile ale existentei  noastre ca suflete intrupate pe acest Pamant. MULTUMESC.” Adi Rogojan

„In curand se fac doi ani de cand te cunosc si pot spune ca sunt o norocoasa. Oricum le multumesc tuturor celor care au mijlocit intalnirea noastra si stiu ca nu au fost putini. Schimbarile majore intervenite la nivelul fiintei mele sunt: am scapat de frici: de apa, intuneric, etc.; am devenit un mai fin observator al propriei fiinte, dar si al celor din jur; am dobandit o liniste interioara extraordinara, prietenii s-au filtrat si numarul lor s-a redus considerabil, au ramas numai cei cu care rezonez. Am ajuns la performanta de a ma iubi in primul rand pe mine si, apoi,  pe ceilalti. Sunt mult mai prezenta in ceea ce fac si pun mai mult pret pe momentul prezent,  am descoperit divinul din mine si increderea in propria persoana este mult mai multa. Si lista poate continua, iti multumesc, maestra mea, ca impartasesti cu mine din experientele tale si ma accepti pe drumul tau, te imbratisez si te pup, ” Mihaela Colerdi

„Buna Karyn, De cand particip la seminariile sustinute de tine, in viata mea s-au produs doua schimbari majore (au mai fost si altele). Am constientizat ca sunt EU pentru MINE (suna putin egoist, dar inainte imi dedicam timpul nevoilor celorlalti) si ca Dumnezeu ma iubeste neconditionat. A doua schimbare s-a produs cand mi-am descoperit COPILUL INTERIOR (sunt uimitoare efectele acestei tehnici avand in vedere ca, copilaria mea s-a oprit pe la varsta de 11 ani cand a trebuit sa tin locul mamei la treburile casnice si la grija suroarei mele de 1.5 ani). Inca mai am de invatat alaturi de tine in evolutia mea spirituala. Iti multumesc. .” Maria Fistoc

„De cand vin la seminarii…s-a schimbat viata mea cu desavarsire in bine.Eu m-am schimbat in bine, m-am schimbat in bine din adancul fiintei mele. Iar viata mea este acum o binecuvantare data de Dumnezeu. Schimband total optica, schimbandu-mi si restructurandu-mi viata interioara, s-a schimbat si Lumea exterioara. Am gasit ce cautam, doar ca, surprinzator este ca ce cautam era deja in mine:) Am gasit in mine pe Dumnezeu si toate minunile Lui, miracole, iubire,si bucurie, si vise implinite si tot ce cautam in exterior, pe toate le-am gasit aici in mine. Si Da suntem o minune! Minunea Lui! Si daca vrei sa ai in viata ta fericire,iubire, liniste trebuie doar sa iti deschizi sufletul Lui, si viata ta va fi ce e menita sa fie …o minune:) Iti multumesc Karyn ca ai impartasit minunea de A FI cu noi * Adina Stanciu

„Am ajuns la tine in cautarile mele, nestiind ce vreau, ce caut si unde vreau sa ajung. Intuiam ca viata mea e mai mult decat un drum intre cele doua puncte: nastere si moarte. Nu puteam sa accept ca dupa moarte nu e nimic si ca, desi suntem toti egali in fata lui Dumnezeu, avem startul si parcursul vietii atat de diferit.M-am apucat sa citesc si mi s-au confirmat astfel o parte din raspunsurile pe care incercam sa mi le explic singura. Cumva, intuitiv, stiam raspunsurile. Si tot citind am intrat pe blog si asa te-am gasit. Ce am realizat eu prin prezenta mea la grupul de joi?? In primul rand, am venit cu inima deschisa, fara sa-mi propun sa obtin diplome, certificate, samd. Nu stiam ce urmeaza sa fac, veneam cu emotii in fiecare joi, gandindu-ma oare ce o sa mai facem astazi?? Mi-a placut foarte mult practica energetica pentru ca simteam energia la modul concret. Eu, care credeam ca trebuie sa fii foarte inzestrat in acest sens, mult timp nu am crezut ca pot si eu sa lucrez cu energia. Am reusit sa ma gasesc pe mine, sa ma accept asa cum sunt, sa ma iert si sa ma iubesc.Cel mai mult pentru mine a fost faptul ca am realizat ca toate problemele/ranile/fricile vin din copilarie si ca mama este cea mai importanta persoana din lume pentru un copil. Si atunci, mai mult ca oricand, am inteles cat de important este felul meu de a fi pentru fetele mele.Mi-am promis ca voi face tot ce pot ca sa fiu fericita, impacata cu mine si cu restul lumii. Vreau sa le cresc pe fete pe acest drum spiritual.  Ma intrebam ce pot sa fac cu cunostintele pe care le-am dobandit, dar pe care nu eram pregatita sa le impartasesc si celorlalti. De cate ori spuneai la seminarii ca invatam un lucru in calitate de viitori terapeuti eu ma gandeam ca invat doar pentru mine, nu ma vedeam ca si un terapeut. Dar pentru ca viata aseaza lucrurile cum trebuie, dintr-un impuls de moment (sigur a fost un ingeras care m-a imboldit) m-am inscris la cursurile facultatii de psihologie. Constat ca imi place foarte mult si ca tot ce invat acolo se completeaza cu ce invat la seminariile tale.  Si, in final, trebuie sa-ti marturisesc ca la meditatia din 27 mai, pur si simplu am primit confirmarea ca asta trebuie sa fac in viitor!! Pentru asta si pentru toate celelalte lucruri primite de la tine, iti multumesc din suflet si te iubesc!” Mioara Obreja

„Cand am ajuns eu la Karyn? Intr-un moment plin de zbucium si neliniste. Intr-un moment in care nu intelegeam ce se intampla cu mine.Ce am experimentat alaturi de Karyn? Redescoperirea mea, acceptarea a ceea ce sunt, capacitatea de a iubi din nou lumea in care traiesc. A meritat? Cu siguranta DA! Cu siguranta nu vei ajunge la ea din „greseala” sau dintr-o coincidenta! Cu siguranta ajungi la ea pentru ca trebuie!” Dana Stuparu

„Pentru multi poate parea ambiguu, greu de inteles sau ceva greu de crezut dar mai ales greu de pus in cuvinte, ceea ce face Karyn. Asadar, in cateva cuvinte voi expune etapele din dezvoltarea mea personala de cand particip la sedinte de terapie cu Karyn. Eu unul locuiesc in afara Ro si vin in tara cam de 3-4 ori pe an. De fiecare data cand revin imi fac timp sa trec pe la Karyn sa ii impartasesc dificultatile cu care ma confrunt in orice aspect al vietii mele fie el personal, profesional sau religios/etic. Am inceput sedintele acum aproximativ 3 ani si am fost la Karyn aproximativ de 2 ori pe an. Ceea ce castig din aceste sedinte este o mai buna intelegere a lucrurilor din jur si a evenimentelor din viata mea, intelepciune si liniste sufleteasca si asta in mare parte prin discutii libere.Cand Karyn simte ca ceva e in neregula va sti ce intrebari sa puna si ce masuratori sa faca sa afle unde e ‘buba’ si sa te ajute sa o intelegi, sa o accepti si sa scapi de ea prin forte proprii. Din asta rezulta un moral sporit, un suflet mai liber si neingradit de regulile ciudate si de multe ori de neinteles ale societatii in care traim. Eu personal am incheiat niste lupte/razboaie launtrice, am facut pace cu mine si am inceput sa inteleg mai bine ca universul in care traim e un ocean de ganduri si ca gandurile pe care noi le avem gasesc intotdeauna o cale sa se intoarca spre noi. Ganduri bune = intamplari pozitive, ganduri rele/negativiste = stiti voi… Un lucru care m-a marcat care mi-a fost impartasit de Karyn este: „Fiecare din noi exista pentru a-si trai viata astfel incat sa fie fericit!” Pentru a face asta trebuie mai intai sa intelegi ce te face fericit si pentru a intelege ce te face sa te simti fericit trebuie sa fi impacat sufleteste, iar aici intervine notiunea de spiritual coaching.O prima sedinta cu un coach de spiritualitate este recomandata atunci cand remarci ca te macina anumite lucruri, ca sunt aspecte ale vietii in care ai vrea sa schimbi ceva dar practic nu reusesti sau cand incerci sa vezi mai departe de ce poti vedea cu ochiul liber si sa incepem sa ne folosim ochiul mintii, simtirea si spiritul launtric.” Mult succes tuturor,” Lucian C. Ene

„Mi-am indreptat pasii spre cabinetul lui Karyn usor neincrezatoare. Nu stiam exact ce se va intampla, veneam dupa 2 ani de psiholog / psihoterapie, asa ca eram obisnuita sa vorbesc peretilor fara sa ma auda. Asa ca, ce mai conta inca o terapie in plus… Prietena mea, care imi daduse numarul lui Karyn, fusese usor conspirativa: „Fii atenta! Este ceva ce nu ai mai trait si nu ai mai simtit niciodata! Este o experienta de iluminare!. „Da, da, bine!”, am spus si am luat numarul pe care l-am pierdut a doua zi. Probabil ca nu eram pregatita. Dupa 6 luni, intr-o dimineata absolut normala, dupa o ora de sport la fel de normala, in timp ce corporatistii isi comandau Grande sau Vento, eu hohoteam pe terasa cu niste lacrimi pe care de atunci nu le-am mai avut. Si in acea suferinta pe care nu prea mi-o puteam explica, gonita din toate partile si din viata pe care mi-o cladisem, mi-am amintit de prietena mea si de acea experienta pe care o promitea aceasta doamna.Mi-am sunat prietena, mi-a raspuns, ciudat, de obicei la ora cu pricina era deja in sedinte, am sunat la Karyn si cu sughituri de plans, i-am spus ca trebuie sa ma primeasca, e o urgenta si ca trebuie, dar trebuie sa ma primeasca azi. A inteles, m-a rugat sa sun peste 10 minute si m-a programat la prima intalnire. M-am asezat pe fotoliul alb si primitor pe care n-o sa-l uit in viata mea, m-am cufundat in el, la o lumina calda si difuza de draperii in care batea soarele de vara. 1 ora nu am putut vorbi, pentru ca nu m-am oprit din plans. Karyn a lucrat in ora aceasta, a reglat lucruri si ca un constructor priceput, a reparat o parte din ce era stricat. M-a intrebat cateva lucruri, simple. Si mi-a raspuns la cateva intrebari de-ale mele, tot simple. Nu mi-am dat seama decat in masina cand m-am uitat in oglinda sa vad cat de umflati sunt ochii de plans, dar zambeam. Dupa multe luni. Trecusera toate. Suferinta copilului mare care plangea mereu si ne ruga sa nu ne despartim. Mobila pe care am lovit-o cand am vrut sa dau in el. Sala de la tribunal plina ochi si noi doi, stand in picioare in fata judecatoarei. Business-ul care se dusese naibii si toate zilele, saptamanile intregi in care nu ne vorbeam. Si tata care plecase dintre noi de 5 ani. Si mama pe care nu o iertasem niciodata. Acum era altceva, unde nu mai era nevoie sa gandesc, ci sa simt. Unde nu imi mai ascultam mintea, ci sufletul. Unde Karyn ma ruga sa ma regasesc, sa caut adanc, sa ma uit in inima mea, ca un spectator si sa vad, cu ochii pe dinauntru, ce simt. Si sa regasesc dorinta si speranta. Si sa inteleg unde sunt si ce fac, si de ce sunt aici si de ce exist. Sa fiu prezenta, sa nu traiesc in fantasme, in lumi imaginare, ziduri de aparare pe care ni le construim ca niste nebuni, fanatici, impotriva lumii si impotriva noastra. Sa ma deschid lumii, sa primesc si sa dau. Si cum suntem noi doi doar impreuna. Iti multumesc, minunata Karyn, mi-ai schimbat viata, m-ai facut sa vad adevarul din mine, mai presus de ganduri, minte, prejudecati si ziduri groase de cetate. M-ai facut sa simt si nu sa gandesc, sa vad cu ochii inimii si sa spun: Aceasta este o lectie pe care vreau sa o invat! Acesta este examenul unde vreau cea mai mare nota! O merit!” Stefania Harabagiu

„Cine o intalneste pe Karyn, recunoaste in ea maestrul, ghidul si mentorul pentru o viata intreaga. Fie ca participi la un singur curs sau mai multe, fie ca esti prezent la seminariile saptamanale sau revii dupa cativa ani, intotdeauna te vei simti alaturi de ea ca intr-o familie in care regasesti putere si o protectie imensa. Pentru mine, orice curs al lui Karyn este mai mult decat informatia temei abordate – este o stare pura de lumina si iubire, este prezenta, este revelatia potentialului imens al omului, este caldura cu care-si inconjoara elevii… este o experienta unica, ce transforma. Alaturi de Karyn, se creste frumos in lumina, cu bucurie, armonie, curaj si perseverenta. Ii multumesc Sf.Treimi pentru toate darurile ei pe care le-mpartaseste cu noi ca pe niste seminte vii, trainice si rodnice.” Maria Marinescu

„De foarte multe ori ma gandesc ca a exprima in cuvinte ceea ce am simtit este greu, daca nu chiar imposibil. Imi este greu sa vorbesc despre experienta mea cu Reiki, nu doar pentru ca o consider o experienta personala, aproape intima, dar cuvintele nu pot cuprinde, nu pot exprima de fapt esentialul…sunt sarace, sunt fara esenta in acest caz. Cum poti exprima prin cuvinte un sentiment de plinatate, de umplere… un sentiment de apartenenta universala, dar in acelasi timp de conturare a spiritului tau, un sentiment de completare, de regasire?! Cum poti exprima in cuvinte curgerea, dorinta de a deveni mai complet, mai bun, mai plin de sens?! Ceea ce pot sfatui pe oricine, care are o cat de cat inclinatie spre ezoteric, spre cautarea Luminii, care are o multime de intrebari despre sine, despre sensurile vietii sau menirea sa in viata etc, este sa experimenteze… Experimentant poti afla daca rezonezi sau nu cu un sistem, cu un om, cu un grup de oameni… Incearca sa pleci la drum fara prejudecati, nici macar religioase, si fara asteptari… Daca ai deschiderea necesara, (pentru ca nu oricine este pregatit si nu oricine primeste), orice ar fi dincolo… nu este ceea ce-ti imaginezi… Din punctul meu de vedere MERITA…” Cristina Ardelean

„Va relatez marturia mea: Pana sa o intalnesc pe Karyn, m-am rugat bunului Dumnezeu sa-mi lumineze calea, sa ma ghideze. In urma cu 4 ani, treceam printr-o perioada tulbure, casnicia mea era lipsita de iubire si intelegere, nu ma mai regaseam. Prin Karyn am invatat lectia iertarii si inca mai invat lectia iubirii si de atunci toate lucrurile au luat un curs nou si cum spunem noi “pentru binele suprem al celor implicati”, astfel ca desi am trecut prin divort, ne-am impacat si copilul nostru este fericit. Prin cursurile sustinute de Karyn, am avut parte de ghidarea catre lumina si armonie. Am invatat sa-mi accept partile bune si partile rele, sa aduc la lumina tot ce era reprimat si de nedorit, iar acum sunt in armonie cu tot ce se intampla. Am invatat ca suntem responsabili de viata noastra si ca noi detinem cheia pentru o viata plina de fericire si iubire. Am invatat ca avem ghizi spirituali, ingeri, maestri care ne pot ajuta atat timp cat le cerem ajutorul. La cursuri m-am simtit ca intr-o familie unde nu exista judecati, ci din contra acceptare si iubire. si inca mai invat,,,,Multumesc pentru sufletul tau si daruirea de care dispui Karyn. Esti o adevarata Maestra pentru sufletul meu.Te imbratisez cu drag, ” Ioana Toma

„Sunt foarte multe lucruri cu care as vrea sa incep, dar ma limitez la a spune doar ca ceea ce mi se inatmpla de cand o cunosc pe Karyn este MAGIC. La fiecare seminar am cateva intrebari setate in minte, dar pana la sfarsit reuseste sa-mi dea un raspuns, fara macar sa apuc sa intreb. Reuseste sa ajunga la sufletul tau si sa te ”vada” asa cum nu a mai facut-o nimeni pana acum. Cu ajutorul ei, invat sa ma descopar, sa ma iubesc, sa ma iert, sa iubesc, sa iert si sa traiesc frumos. Aceste daruri, cum le spun eu, nu ti le poate da oricine, ci un adevarat Maestru. Multumesc pentru tot Karyn.” Dana Stuparu

„Multe din informatii le am aflat in decursul timpului din diferite surse carti, cursuri de radiestezie cu mult timp in urma dar Karyn m-a invatat sa multumesc pentru tot ceea ce primesc, chiar si celor care o fac cu rautate pt asa am invatat ca nimic nu e intamplator in viata asta si sunt doar examene ale vietii pe care trebuie sa le promovezi. Tot relatia cu Karyn m-a ajutat sa trec mai usor peste niste etape peste care singura nu stiu cum si cand as fi trecut , si imi trimite informatia necesara la timp si nu ma lasa sa lenevesc, drept pentru care ii multumesc din suflet, stiu ca asta e misiunea ei sa  initieze in tainele lumii spirituale pe cei cu care vine in contact si este rasplatita din plin dar eu ii sunt profund recunoscatoare si ii MULTUMESC din toata inima cu toata iubirea mea!”. Luminita C.

„Cursul de Reiki a fost pentru mine ghidajul de care aveam nevoie, indicatorul luminos in intersectia vietii in care ma aflam…Am gasit astfel drumul plin de lumina dupa care orbecaim de atatia ani…drumul spre suflet! Am invatat lucruri minunate, am venit cu multe intrebari in minte si am primit raspunsul lor pe parcurs, firesc si special! Multumesc Karyn .. stiu ca nu sunt cuvinte care sa expime in intregime si complet recunostinta, multumirea si dragostea ce ne-ai ajutat sa descoperim ca le purtam cu noi de la inceputurile vremilor si pe care agitatia vremii ne-a facut sa le uitam! Cursul te readuce la viata…MERITA facut si asta cu toata puterea interioara ce o avem!” Irina Baltatu

“Niciodată să nu privești studiul ca pe o datorie, ci ca pe un prilej demn de invidiat care te învață ce înseamnă influența eliberatoare a frumuseții pe tărâmul spiritului, pentru bucuria ta personală și beneficiul comunității căreia ve aparține munca ta de mai târziu.” A.Einstein …….indiferent de câți Maeștri/Îndrumători am întâlnit și voi mai întâlni în evoluția mea spirituală, TU ești cea care mi-a deschis calea…iar la final “Dumnezeu nu joacă zaruri cu universul.” A.Einstein, totul este PREDESTINAT …..multumesc :)” Sia

„De ziua mea,anul acesta, mi-am facut un dar…..mai frumos decat frumos, m-am cautat in Mine! Şi unde eram cel mai aproape de cea mai buna versiune a mea, decat pe ,,platoul Magic,, al Constelaţiei Copilului interior! Mi-am propus să vă împărtăşesc experienţa mea, acum căteva luni, când s-a întamplat ….Povestea! Cred, că nu era timpul Mai aveam de aşezat imagini de suflet pe platoul vieţii mele. .Azi vă pot reaminti ca e Magic! Azi păşesc pe cararile sufletului meu, în taina, în pace şi-n adînc! După Constelaţii, în convalescenţa trăirilor, m-am reîntâlnit cu Karyn, clopotelul din această Poveste, si mi-a pus în palme….câteva crâmpeie de lumina, în care, atunci, nu aveam cum să cred.Erau….ieşite din raza mea de acceptare. Azi, Karyn,acestea, sunt o mare şi frumoasă…Realitate.Viaţa mea s-a schimbat pentru că eu sunt Acasa,eu sunt Monica, în existenţa mea minunată, în destinul croit de mine, aşa cum l-am visat şi acceptat ca există.Daca cineva m-ar întreba , ce sunt ,,Constelaţiile Copilului interior,, , i-aş raspunde aceeaşi poveste…..Magie de lumină, de steluţe albastre, de clinchet de Clopoţel, de raspunsuri uimitoare, de regasire de sine,de iubire,şi de adevărată iubire,de potecă albastră în marea de Suflete, spre Tine, cel ce cauti sa vezi Adevarul din tine! Maestrul Isus spune sa cauţi acest Adevăr care te va elibera.Eu sunt astăzi….Libertate şi trăiesc cu Adevărat IUBIREA ! Mulţumesc Karyin că exişti să ne îndrumi cănd suntem gata să privim in noi!” Monica Modoranu