Karyn Maria Taulescu

„Karyn mi-a schimbat viata in bine si nu exista cuvinte care sa-mi descrie bucuria si recunostinta. ”

Mihaela O.

“Are niste ochi care iti vorbesc (si) dintr-o alta lume cateodata. Si da, iti anticipeaza intrebarile nerostite si vei gasi raspuns in vorbele ei inainte de a fi apucat sa formulezi intrebarea. Daca vei cauta o perna confortabila care sa te ajute sa iti plangi de mila, nu cred ca aici o vei gasi. Daca vei cauta oglinda si iubirea care sa te imputerniceasca si sa te responsabilizeze in asa masura incat sa-ti gasesti propria forta creatoare interioara si sa iti asumi responsabilitatea propriei evolutii, atunci trebuie sa o cunosti pe Karyn.”

Andreea Costache

 “Karyn este un reper autentic, o sursa de inspiratie, iubire si bunatate, un Maestru al Iubirii si Luminii – ce nu doar ca ne reaminteste cu Gratie si usurinta de Natura noastra Divina, dar faciliteaza cu daruire cadrul si uneltele necesare realizarii acestor Taine. Ii multumesc pentru toata grija, tot suportul si Iubirea cu care ne invaluie de fiecare data, prin tot ceea ce face si prin tot ceea ce este!”

Ionut Nicolau

„Karyn.., un suflet pentru multe suflete.”

Bogdan A.B.

“Karyn este o sagetatoare speciala! Plina de iubire pura si in acelasi timp „dinamita” de calitate exceptionala. Dragostea o simtim toti cei din jurul ei clipa de clipa. Dinamita ajuta oamenii sa construiasca drumuri, sa sape tuneluri ,sa descopere zacaminte ascunse in adancuri…  Aveti grija sa umblati cu atentie cu dinamita….   Te iubim Karyn!”

Cristian Boureanu

„Karyn este un inger printre oameni”,

Ligia Nastase

“Imi place Karyn pentru entuziasmul si puterea cu care te ghideaza catre minunile sufletului.Cu perseverenta si informatii de calitate te ajuta sa te apropii de adevar”

Alina Buga

“Cu blandete si Iubire, Karyn reuseste sa-ti aduca cerul in inima si ingerii aproape. Magia se intampla pur si simplu.”

Anonim

„La orice eveniment ai merge la Karyn parcă pășesti în alt tărâm iar când pleci, revii într-o lume puțin mai bună, mai completă și mai plină de sperantă.”

Anonim

„Un om minunat, plin de Lumina si de Iubire. O persoana care iti da ancore si te invata cum sa le folosesti. Pe mine m-a invatat cum sa iubesc si pentru asta, nu imi ajunge o viata sa ii multumesc! Recomand toate cursurile ei, indiferent de subiectul lor. Intodeauna pleci mai invatat si mai aproape de Adevar! Iti multumesc, Karyn si te iubesc!”

Luciana Stoleru

“Sunt suflete pe care-ti permite Dumnezeu sa le intalnesti pentru a se asigura ca vei muri bogat! Bogat de esenta ta pe care doar un suflet pur te poate ghida s-o descoperi! Bogat de bucuria si bunatatea ce ti se releva ca si cale de realizare a menirii tale in aceasta lume! Bogat de frumosul pe care inveti sa-l descoperi in tot ce te inconjoara! Bogat de constienta faptului ca duci in tine un intreg Univers format din toti inaintasii tai, din toate experientele ancestrale, din minunea creatiei! Karyn este unul dintre aceste suflete! Si sunt recunoscatoare pentru asta!”

Amelia Florescu

„Despre Karyn sunt multe de spus. Este ca o enciclopedie vie ce are intotdeauna raspunsuri pentru intrebarile tale. Este un Suflet Intelept cu inima plina de bunatate si compasiune. Este acolo pentru tine: te ajuta, te sustine, te ghideaza. Este o Sora de Lumina ce isi ajuta neconditionat Fratii si Surorile.”

Ana Stefanescu

“Karyn un suflet cald si un maestru in adevaratul sens al cuvantului. Alaturi de ea, am invatat sa ma deschid vietii, sa vindec copilul interior in spatiul sacru al inimii, sa ma descopar in feminitate, sa aduc sacrul in viata mea prin ancorarea in Divinitate, sa-mi transform realitatea lucrand asupra tiparelor mentale cu care ma autosabotam.“

Mihaela Rigani

“Sunt recunoscator că am întânit-o pe Karyn pe drumul meu, e un îngeraș care pune semne de circulatie pe autostrada vieții tale.”

Alex L.

“Maestru al Iubirii și Luminii, plina de daruire și blândețe, care te ghideaza pe calea cunoașterii de Sine, a regasirii si reintregirii sufletului !”

Mihaela Chirca

“Profesorul destinat, din prima secunda, practic simtind imputernicirea data de catre Dumnezeu”

Roxana Ionascu

‘Karyn este  un adevarat maestru spiritual, imi este mentor, mama, sora si prietena, toate in acelasi timp.  Karyn este o fiinta de lumina corecta, ferma, cu o cunoastere spirituala vasta si as fi mandra ca in viitorul ce ma asteapta sa pot invata din tot ce stie ea macar 20%. In opinia mea, Karyn este tot ce si-ar putea dori un discipol de la maestrul sau. Ii multumesc, o onorez si o iubesc, ii multumesc ca a aparut in viata mea intr-un moment in care eram total debusolata, iar cu ajutorul ei am inceput sa ma ridic si sa inteleg, sa privesc cu iubire absolut tot ceea ce ma inconjoara.

Daniela Marin

„Karyn, o fiinta plina de lumina , care uneori e ca soarele, cu raze blande si caldute, alteori e ca un vulcan plin de lumina care strange laolalta lucrurile minunate si le face vant la propriu celor nepoftite!”

Teodora Parcalab

“Maestru al Iubirii Divine, o raza de Lumina in lume.”

Razvan Buta

“Am invatat ca suntem responsabili de viata noastra si ca noi detinem cheia pentru o viata plina de fericire si iubire. Am invatat ca avem ghizi spirituali, ingeri, maestri care ne pot ajuta atat timp cat le cerem ajutorul. Multumesc pentru sufletul tau si daruirea de care dispui Karyn. Esti o adevarata Maestra pentru sufletul meu”

Ioana Toma

“Cu siguranta nu vei ajunge la Karyn din „greseala” sau dintr-o coincidenta! Cu siguranta ajungi la ea pentru ca trebuie!”

Dana Stuparu

Deschiderea către lumea subtilă a început foarte devreme pentru mine, cam în același timp cu primii pași în aceasta lume.

În destinul meu a fost necesar să experimentez foarte multe din rănile pe care aveam să le facilitez vindecarea în cabinet, mulți ani mai târziu. Nici cursurile pe care le-am urmat și nici cărțile citite nu m-au format atât de profund și de frumos cum m-au format experiențele mele de viață. Au fost ani de transformări interioare puternice, în care am fost împinsă de destin să renunț la tot ceea nu avea legătură cu mine și cu scopul meu în viață.

Destinul, îngerii, Dumnezeu … au curățat totul în jur și m-au așezat pe drumul meu fără să știu nimic din ceea ce avea să urmeze. Simțeam cum înăuntrul meu se trezește o energie incredibilă, peste puterea mea de înțelegere.

Aceasta cale a trezit în mine pasiunea către cunoaștere. Ceea ce la început a fost dorința de a înțelege, a devenit o preocupare permanentă de cercetare și explorare în domeniul vindecării.

Foarte multe din cunoștințele mele nu sunt dobândite la cursurile pe care le-am urmat ci sunt rezultatul muncii cu mine însămi, de descoperire de sine și analiză continuă. De aceea, am contribuit la schimbarea vieților multora într-un mod pe care nu-l anticipasem.

În timpul seminarelor, energia vindecătoare lucrează asupra întregului grup, prin meditație, învățături, practică și determină transformarea conștiinței. Sunt onorată că am contribuit la formarea de terapeuți și am putut aduce o schimbare pozitivă în viețile celor pe care i-am întâlnit.

Sunt pe acest drum, să aduc inspirația care deschide inimi și vindecarea, pentru a face lumea un loc mai bun, atât cât este posibil.

Dacă simți să îți descoperi potențialul divin și să îți aduci lumina în acestă lume, acest loc poate fi pentru tine.

Abia aștept sa ne cunoaștem!

Practica Spirituală

  • Învățăturile Maestrului Omraam Michael Aivanhov din 2008
  • Învățăturile Maestrului Guru Karma Acharya – discipol al Eminenței Sale, Karmapa al 16-lea : meditație, practica vindecării pentru transformarea divină, inițieri Powa (Transferul Conștiinței), Dorje Sempa (Vajrasattva), Buddha Amitabha, s.a în perioada 2009-2012.
  • Învățăturile Maestrului Yu Jae-Sheen, meditație, respirația daoistă și practica vindecării Sundao ISM (Integral Somatic Method), din 2014.

Studii Specializate de Reiki și Medicină Energetică

Vindecare energetică și spirituală.

Am urmat începând din 2008, cursuri cu cei mai buni maeștri în aceste domenii. M-am specializat cu profesori din România, Rusia,  Statele Unite ale Americii, Franța și Italia. Am participat la congrese internaționale de parapsihologie și practică spirituală din Franța și Italia.

Sunt formator, maestru Reiki certificat internațional ”The International Center for Reiki Training” în numeroase sisteme Reiki, membru în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă din România și grand master. Am avut onoarea să întâlnesc pe maestrul Don Beckett în 2010, de la care am primit  Reiki Reiju. 

”Reiju este un acordaj spiritual, o conexiune directă, nemijlocită a fiecăruia cu propriul său spirit. Reiju nu numai că stabilește conectarea studentului la sursa de energie Reiki, dar îi și întărește această conexiune, crescând abilitatea de a folosi Reiki.”

Lineaj : Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Iris Ishikuro – Viki Grant – Deborah Frank – Don Becket – Karyn Maria Taulescu

Studii Specializate de Metafizică

Medicina lui Paracelsus cu Toni Ceron – atestare în Alchimie & Spagyterapie, Filosofie, Simbolism, Numerologie, Tarot (Toni Ceron, Geoges Colleuil și Dimitri Voronov 2013-2022), Onomasophie, Astrologie europeană, Astrologie chineză (Bazi), Feng Shui Tradițional, Radiestezie.

Terapii în Câmp Energetic

Corecție Bioenergetică, Terapie Craniosacrală (Institutul Upleger), Shiatsu, Cristaloterapie, Aromaterapie.

Alte Studii Specializate

NLP și Hipnoză Eriksoniană (Business NLP Academy UK), Constelații Familiale Sistemice, Tehnici Cognitive ș.a

Licențiată a Facultății de Drept și Consilier pentru Dezvoltare Personală.

Experiența în domeniu

Începând din 2009 peste 10 000 de ore de facilitare a proceselor de vindecare și dezvoltare a conștiinței.