Vindecarea Sabotorului, Atelier de Constelatii Familiale

Arhetipurile sunt reprezentari constiente ale personalitatii, forme mentale pure care au fost imprimate in suflet inainte ca el sa se nasca in lume.

Arhetipul Sabotorului, participa la marile dificultati cu care ne confruntam in viata, la temerile si vulnerabilitatile  care ne fac sa negociem cedarea puterii noastre spirituale in lumea fizica. Sabotorul ”ne ajuta” sa dam cu piciorul oportunitatilor si ne oglindeste in lume teama de a ne asuma responsabilitatea. Sabotorul este intim legat de abilitatea noastra de a supravietui in lumea fizica. Aceasta frica ii da puterea de a ne bantui. 

Obiectivul primordial al Sabotorului este sa te ajute sa devii responsabil de alegerile pe care le faci, de a transforma frica  de succes, in eliberare.

Potentialul nostru este acea parte din noi care nu este limitata de nici o frica de A FI. Incepem sa-i simtim prezenta, cand suntem dispusi sa ne confruntam cu umbra, sa ii recunoastem prezenta si sa incepem sa actionam urmand intuitia.

Cea mai importanta recompensa a lucrului cu arhetipurile, consta in faptul ca incepem sa intelegem cum ni se desfasoara Contractul Sacru cu Viata. Cand suntem constienti de energiile arhetipale suntem constienti de divinitatea dinauntrul nostru.

”Ce este ascuns este destinat sa fie descoperit, ce salasluieste in umbra este destinat sa iasa la lumina”(Marcu. 4:11, 21-22).

Detalii despre metoda Constelatiilor Familiale:

Constelatiile familiale reprezinta o metoda terapeutica fenomenologica folosita cu intentia clara de vindecare a familiei. Se desfasoara in cadrul unui cerc terapeutic reunit cu scopul de aduce ordine, armonie si claritate in viata fiecaruia, prin eliminarea complicatiilor sau dezorientarilor din destinul familial sau transgenerational.

Sunt restituite poveri si suferinte emotionale, sunt eliberate juraminte si credinte preluate din povesti dramatice ale familiei si se stabilesc astfel granite relationale sanatoase bazate pe apartenenta, respect si egalitate.

Metoda a fost conceputa de psihoterapeutul german Bert Hellinger – fost preot misionar in comunitatile tribului Zulu in Africa de Sud – care a descoperit ca metoda constelatiilor aduce vindecare sufletului familial cand sunt respectate cele 3 „Legi ale iubirii”:

  1. Legea apartenentei– orice om conceput si nascut are dreptul natural sa apartina familiei. Asta inseamna ca, atunci cand un membru al familiei este exclus, cand viata sau faptele unui membru sunt ascunse, nerecunoscute ori trecute sub tacere, destinul acestuia se manifesta in generatiile urmatoare, cand un alt membru al familiei va prelua aceleasi trasaturi, acelasi caracter ori acelasi destin, pentru ca, la nivelul sufletului, sistemul va tinde mereu catre a fi intreg, catre a se re-crea. Echilibrul se restabileste cand fiecare isi regaseste locul, in acord cu dorinta inimii pe care a venit sa o implineasca in familia sa.
  1. Legea ordinii– fiecare om are dreptul la locul lui in familie, respectandu-se rangul conceperii si nasterii. Viata vine prin parinti catre copii; parintii daruiesc, copiii primesc, iar echilibrul este mentinut cand copiii cresc, devin parinti si daruiesc la randul lor. Asta inseamna ca, parintii au responsabilitatea de a-si rezolva propriile probleme, de a-si vindeca propriile rani.
  1. Legea echilibrului dintre a da si a primi – fiecare membru are dreptul de a primi si de a da in mod egal atentie, iubire, valoare etc. Intre generatii – parintii daruiesc, iar copiii primesc. La randul lor, copiii daruiesc generatiei urmatoare.

Persoana care isi lucreaza o constelatie familiala poate avea o tema legata de divort, despartire, abuz, secrete sau juraminte de familie, neimplinire conjugala,  imposibilitatea de a concepe un copil, moartea timpurie a parintilor sau bunicilor, pierderea subita a partenerului de viata, membri abuzati, exclusi sau dezmosteniti din familie, prejudicii aduse prin santaj sau comportament imoral, copii care au murit la nastere, avortati sau dati spre adoptie; alcoolism, relatii distante sau intrerupte cu copiii, faliment, tentativa de suicid, stres post-traumatic dupa doliu, boala, experiente dramatice s.a

Metoda de lucru

Clientul isi expune tema de lucru si isi va alege reprezentanti din cerc, oferindu-le diferite roluri. In functie de cum sunt pozitionati si de miscarile sufletului se obtine un tablou al problemei si se contureaza astfel o imagine evidenta in spatiu ce poarta numele de „constelatie”.

Cei care participa sunt conectati din momentul imputernicirii cu acel rol la campul de constiinta. Ceea ce se intampla este greu de descris in cuvinte. Participantii se pot regasi in anumite secvente dintr-o constelatie prin trairi intense si constientizari referitoare la istoria personala. In interiorul oricarui camp morfogenetic orice lipsa din sistem are tendinta de a se reface in mod identic. Astfel ca daca lipseste o parte dintr-un organism, la nivel fizic apare acea lipsa, dar la nivel energetic imaginea arata ca fiind un intreg.

Constelatiile nu reprezinta un curs de predare sau prezentare, nu se fac initieri energetice sau transfer de bioenergie.

Cine poate participa?

Oricine. Pe baza mesajelor primite prin cei imputerniciti in roluri, fiecare participant isi poate vizualiza blocajele, acolo unde sunt si fata de cine sunt indreptate, informatii care au rol determinant in procesul de clarificare, constientizare si apoi de vindecare.

Care sunt beneficiile participarii in grup?

Grupul ofera confidentialitate, compasiune si respect pentru destinul nostru si al stramosilor, iar suportul emotional oferit permite fiecarui participant iesirea din triunghiul dramei personale.

Se spune ca o constelatie familiala este precum o constelatie stelara. Atunci cand un membru este exclus din sistemul familial, din generaţia urmatoare un alt membru ii va repeta o parte din destin, avand un scenariu de viata identic.

Cand apare o vindecare in urma unei constelatii personale, se spune ca 7 generatii anterioare si 7 generatii viitoare beneficiaza de acest proces.

Iata cateva Testimoniale >>>
Data : 12 si 13 octombrie 2019 ora 9.30 – 18.00.
Pentru inscrieri si detalii va rugam sa ne scrieti la adresa karyn.taulescu@gmail.com. Costul de participare este de 350 lei. Rezervarea locului se face prin plata taxei de participare in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.

Inscriere

Pentru mai multe detalii si inscriere, sunati la numarul de telefon +40752187752 , trimiteti e-mail la karyn.taulescu@gmail.com