Terapia Reiki

terapia reiki

Terapia REIKI

Cu cat energia curge mai liber in fiinta ta, cu atat mai puternica este starea ta de sanatate si de buna dispoziţie. Atunci cand problemele, provocarile si dificultatile de tot felul iti tulbura viata, gasesti in terapia energetica o metoda non-invaziva cu ajutorul careia se poate identifica si trata sursa conflictului din propria ta fiinta.

Orice blocari sau restrictii in recepţia sau exprimarea energiei vitale vor determina o proasta funcţionare a organismului ca intreg, ce se va manifesta prin boala, disconfort, deficit energetic, teama sau dezechilibru emoţional.

In terapia Reiki, vindecarea nu este privita ca disparitie obligatorie a simptomelor fizice, ci ca tratarea, identificarea, intelegerea si integrarea cauzelor spirituale care au dus la aparitia simptomului fizic. Este acordata o mare importanta vindecarii spiritului prin practica constanta a celor cinci principii reiki, iar vindecarea corpului, asa cum o intelegem noi, poate aparea ulterior vindecarii spirituale.

Atingerea terapeutica vindeca, insa cu Reiki obtinem regenerarea, reintinerirea, echilibrarea si armonizarea intregii fiinte. Complementar se pot folosi cristale si uleiuri esentiale.

Beneficii ale terapiei cu energie Reiki:

  • Echilibreaza curgerea energiei subtile si inlatura blocajele
  • Relaxeaza si reduce stresul
  • Amelioreaza durerea si starile de panica si anxietate
  • Stimuleaza si accelereaza vindecarea, acolo unde este posibil
  • Ajuta organismul sa inlature toxinele
  • Reconecteaza constiinta corp-minte-suflet-spirit

Maria Karyn Taulescu este Maestru Reiki acreditat international.

Reiki