Marea Fraternitate Alba Universala a existat dintotdeauna; ea este formata din toti Sfintii, Profetii, Initiatii, Marii Maestri, Ingerii, Arhanghelii si toate celelalte finite de lumina. Ei trimit din cand in cand  pe pamant un emisari care sa ajute umanitatea: Budha, Lao Tse, Pitagora, Hermes Trismegistul, Moise, Maestrul Omraam Mikhaël Aïvanhov, s.a.

Intrucat umanitatea evolueaza, mijloacele si metodele sale, formele sale de manifestare nu trebuie sa ramana aceleasi. Acest principiu este valabil si pentru religie si filozofie: fiecare noua epoca are nevoie de forme noi.

Fraternitatea urmareaste realizarea unei familii spirituale  in care toti sa se ajute, sa se sustina, in iubire. Rolul Fraternitatii este acela de a pregati indeplinirea acestui  ideal,  realizarea Imparatiei lui Dumnezeu pe pamant.

Cum fiecare fiinta umana acceseaza intr-o masura mai mare sau mai mica atributele razelor divine,  este indicat sa lucram cat putem de des, in scopul echilibrarii cu sinele nostru.

“Numai celui care, prin ascultare impersonala, ajunge sa poata recepta cu adevarat din launtrul sau, linistit, fara manifestarea vreunei pareri personale sau a vreunui sentiment personal, numai aceluia ii pot vorbi fiintele superioare despre care se vorbeste in stiinta secreta. Cata vreme celor auzite le opune inca vreo parere, vreun sentiment, fiintele lumii spirituale tac”, afirma maestrul Rudolf Steiner in Treptele Initierii.

In acest atelier, vom aborda acesti pasi ai initierii din perspectiva testelor spirituale, dar si a darurilor divine cu care suntem binecuvantati si sustinuti prin ingerii calauzitori.

Pentru a intelege mai bine Legea Moralei Divine, vom descoperi mai multe despre :

  • Marea Fraternitate Alba Universala
  • Shamballa
  • Corpului Hristic
  • Calea Ascensiunii
  • Ordinul Melchisedec
  • Maestrii Ascensionati
  • Ingeri

O calatorie inauntrul fiintei launtrice care cuprinde meditatii si initieri.

Taxa de participare este de 600 lei.

Inscriere

Pentru mai multe detalii si inscriere, sunati la numarul de telefon : 0752 18 77 52 sau completati formularul. 

[caldera_form id="CF5c67c231cb39c"]