Sesiuni Individuale

cropped-encodement.jpg

Probleme nerezolvate? Stres? bagaje emotionale?

Karyn a dezvoltat abilitatea de a „citi” prin empatie formele gand si emotiile din corpul energetic. A invatat sa aduca mesaje „cheie” prin care sa ii ajute pe oameni sa identifice cauzele problemelor, a blocajelor energetice, a durerilor si suferintelor.

A facilitat vindecarea si conexiunea dintre corp, minte si suflet. A adus solutii si transformari pozitive autentice. Cateva exemple: infertilitate, dureri cronice, anxietate, depresie, traume fizice si emotionale, atacuri de panica, pierderi de energie, probleme relationale, decizii personale, profesionale sau de afaceri, boli autoimune, s.a.

La fel cum statiile radio functioneaza in functie de lungimi de unda specifice energiei, fiecare organ si sistem din organism este calibrat pentru a absorbi si procesa energii emotionale si psihologice specifice.

Suntem permanent in comunicare cu tot ceea ce ne inconjoara, un fel de energie electrica constienta care transmite si primeste mesaje catre si de la alte organisme. Aceste mesaje din domeniul energetic sunt ceea ce percep intuitivii. 

In timpul unei sesiuni sunt identificate cauzele inscrise in memoria celulara a corpului, care produc perturbari si blocaje energetice.  Tratamentul energetic consta in alinierea sistemului energetic care conduce la eliberari ale formelor gand si a emotiilor negative din corp si aura.

Descoperirea sinelui inseamna sa traim viata pentru care ne-am nascut. „Cel care priveste in afara, viseaza. Cel care se uita inauntru se trezeste” spune Jung.

Reiki.jpg

Pentru detalii si programare, sunati va rog la numarul de telefon : 0752 18 77 52 sau trimiteti mesaj la e-mail : contact@karyn.ro.

Marturii >>>

 logo mic