Sesiuni individuale la cabinet sau on-line

Calea catre vindecare inseamna sa ne intoarcem la forta suprema a biologiei umane, la energia invizibila a propriului sine.

Pentru un bun demers al procesului de vindecare, inainte de a beneficia de o sesiune, este foarte util sa aveti o intentie clara asupra nevoilor si obiectivelor pe care doriti sa le obtineti. In cazul in care aveti dificultati in formularea unei astfel de intentii, veti primi indrumarea si ghidarea necesara, timp in care va sunt observate si intelese tiparele energetice.

Puteti de asemenea solicita o consultatie detaliata privind decodificarea energetica a destinului. Aceste detalii cuprind scopul vietii, lectiile karmice, programele generice mostenite de la parinti,  destinatiile personale ce alcatuiesc misiunea personala, implementarea scopului vietii prin talent si abilitati, realizarea bunastarii, s.a. Aceasta analiza va ofera intelegerea potentialului energetic al destinului si intelegerea modului prin care puteti sa va eliberati in procesul dumneavoastra de vindecare si implinire.

Dupa acest parcurs, urmeaza terapia campului energetic. Va asezati pe masa de masaj, pastrand complet imbracamintea, mai putin incaltamintea.  Mai intai vi se va aplica o tehnica de vindecare a energiei, care va curata, va incarca si echilibreaza campul energetic. Aceste proceduri difera de terapia prin masaj, prin faptul ca atingerea este usoara si mainile terapeutului nu sunt intotdeuna asezate pe corpul dumneavoastra.  

In timpul sesiunii, terapeutul lucreaza prin intemediul unui camp de energie pentru a facilita vindecarea. Aceasta energie este transmisa prin atentie, intentie si focalizare si are ca scop restructurarea centrilor de energie, alinierea aurei si a liniei Harei.

Distorsiunile linei Hara reprezinta puternica durere a umanitatii. Este durerea pe care o simte umanitatea dar nu o intelege. Disfunctia la nivel haric este legata de intentie si de sarcina de viata. Multi oameni nici nu stiu macar ca noi ne creeam propria experienta de realitate. Intentiile noastre au un mare efect asupra vietii noastre.  Intentia pe care o avem in viata, cauzeaza fluxuri de energie asupra aurei si asupra energiei creatoare.

Deseori, nu putem identifica care este sursa suferintei noastre, stim doar ca doare. In acest mod se formeaza fundalul vag al vietii noastre, persistent si subtil, incat devine un mod de a fi. Aceasta suferinta, acest gol interior persistent, aceasta nemultumire si stare de insingurare sunt simptome ale pierderii legaturii cu sufletul. Ori de cate ori suferim traume fizice sau emotionale, o parte din sufletul nostru se detaseaza de corp pentru a supravietui experientei. Cu fiecare rana, esenta si vitalitatea noastra devin mai slabe.  Aceasta pierdere sufleteasca poate duce la mecanisme de aparare stresante care se manifesta prin anxietate, depresie, dependente si constrangeri, precum si oboseala cronica.

In timpul sesiunii este important sa va relaxati si sa va deschideti sa primiti in totalitate energia. Experienta fiecarei persoane in timpul sesiunii este diferita si poate fi unica.  Unii oameni considera ca este util sa acorde atentie respiratiei. Altii pot adormi sau pot intra intr-un somn adanc sau o stare de relaxare. 

Adesea, oamenii considera ca vindecarile sunt foarte relaxante si experimenteaza o senzatie de plutire. Energia blocata este eliberata, permitandu-va sa aveti un sentiment mai complet de sine. Vindecarea completa se produce prin urmarea indicatiilor de lucru cu sine.

Sedintele se desfasoara pe parcursul a maxim doua ore. Dupa incheierea sesiunii, terapeutul va petrece o perioada scurta de timp cu dumneavoastra. Desi este de inteles ca este posibil sa aveti intrebari dupa terapie, in general, este indicat pentru dumneavoastra sa mentineti conversatia la minimum, astfel incat starea de bine si vindecarea, sa poata fi mentinute si integrate pe deplin. Intrebarile pot fi adresate ulterior sau la urmatoarea sesiune.  

Exista posibilitatea sa aveti vise constiente in seara vindecarii sau in zilele urmatoare. 

Integrarea Vindecarii

 • Va recomand sa programati suficient timp liber dupa terapie pentru a integra procesul interior fara alte angajamente.
 • Nu beti alcool cel putin 24 de ore dupa vindecare
 • Beti suficienta apa (in special 24-48 de ore dupa terapie, 3-4 litri)
 • Permiteti-va timp suplimentar pentru odihna si somn
 • Scrieti, pictati, dansati sau desfasurati orice activitate creativa care va permite sa dati forma experientelor voastre
 • Transmiteti feedback daca aveti simptome sau experiente neasteptate dupa terapie, pentru a primi sprijin sau sfaturi cu privire la ce sa faceti
 • Meditatia ajuta intotdeuna la integrarea lucrului cu sine.

Intotdeauna faceti ceea ce va place, ascultati-va intuitia si intelepciunea corpului vostru !

Fiti blanzi cu voi insiva sunteti intr-un proces de tranzitie.

Beneficiile vindecarii cu energie

Toate sistemele din interiorul corpului si din campul energetic sunt mai sanatoase atunci cand sunt impamantate, hranite si echilibrate. Terapiile vindecarii cu energie mentin nivelul de integritate care serveste Binelui Cel Mai Inalt si ajuta la cresterea vibratiei.

Misiunea noastra este sa va ghidam si sa va sprijinim in calatoria dumneavoastra sacra de transformare.

Vindecarea energetica lucreaza cu sistemul de constiinta uman pentru a crea sanatate fizica, emotionala, mentala si spirituala. In timpul unei sesiuni energia blocata este eliberata si permite deschiderea catre toate simturile. In functie de cate sesiuni aveti nevoie, in timp, puteti experimenta realizari interioare urmate de schimbari pozitive si dezvoltare personala.

In timp ce fiecare client are propria sa experienta, mai jos sunt prezentate cateva dintre beneficiile pe care le puteti experimenta :

 • Stare de usurare si bunastare
 • Stare profunda de relaxare
 • Intensificarea claritatii si concentrarii
 • Sentiment de impamantare si prezenta
 • Cresterea energiei si vitalitatii
 • Sentiment de siguranta in exprimarea sentimentelor si gandurilor
 • Trezirea constientei si atentiei
 • Sentiment de autoacceptare si deschidere catre puterea personala
 • Reducerea stresului
 • Vindecarea si transformarea relatiilor
 • Vindecarea anumitor afectiuni cronice
 • Evolutia personala
 • Abilitatea de vindecare mai rapida
 • Recuperarea dupa anumite traumatisme
 • Alinierea cu scopul vietii si misiunea    

Programare

Pentru mai multe detalii si programare, sunati la numarul de telefon +40752187752 , trimiteti e-mail la karyn.taulescu@gmail.com