Adevarul este busola sufletului

 

Calea către vindecare înseamnă să ne întoarcem la forța supremă a biologiei umane, la energia invizibila a propriului sine. 

Pentru un bun demers al procesului de vindecare, înainte de a beneficia de terapie, este foarte util să aveți o intenție clară asupra nevoilor și obiectivelor pe care doriți să le obțineți. În cazul în care aveți dificultăți în formularea unei astfel de intenții, veți primi îndrumarea și ghidarea necesara, timp în care vă sunt observate și înțelese tiparele energetice, fie că este vorba de sisteme de credințe, sisteme energetice universale și personale, realități psihice și intuitive, interacțiuni karmice, stări de conștiință, vise, experiențe metafizice, stări de prezență spirituală sau conexiunea cu sinele superior.

După acest parcurs, urmează terapia câmpului energetic. Vă așezați pe masa de terapie, păstrând complet îmbrăcămintea, mai puțin încălțămintea. Mai întâi vi se va aplica o tehnica de vindecare a energiei, care vă curăța, vă încarcă și vă echilibrează câmpul energetic. Aceste proceduri diferă de terapia prin masaj, prin faptul că atingerea este ușoară și mâinile terapeutului nu sunt întotdeauna așezate pe corpul dumneavoastră.

În timpul sesiunii, se lucrează prin intermediul unui câmp de energie pentru a facilita vindecarea. Aceasta energie este transmisă prin atenție, intenție și focalizare și are ca scop restructurarea centrilor de energie, alinierea aurei și a harei .

Aceste distorsiuni reprezintă puternica durere a umanității. Este durerea pe care o simte umanitatea dar nu o înțelege. Disfuncția la nivel energetic este legată de intenție și sarcina de viață a sufletului. Mulți oameni nu știu că noi ne creăm propria experiență a realității. Intențiile noastre au un mare efect asupra vieții noastre. Intenția pe care o avem în viață, cauzează fluxuri de energie asupra aurei și asupra energiei creatoare.

Deseori, nu putem identifica care este sursa suferinței noastre, știm doar că doare. În acest mod se formează fundalul vag al vieții noastre, persistent și subtil, încât devine un mod de a fi. Aceasta suferință, acest gol interior persistent, această nemulțumire și stare de însingurare sunt simptome ale pierderii legăturii cu sufletul. Ori de cate ori suferim traume fizice sau emoționale, o parte din sufletul nostru se detașează de corp pentru a supraviețui experienței. Cu fiecare rană, esența și vitalitatea noastră devin mai slabe. Această pierdere sufletească poate duce la mecanisme de apărare stresante care se manifestă prin anxietate, depresie, dependențe și constrângeri, precum și oboseală cronică.

În timpul terapiei este important să vă relaxați și să vă deschideți să primiți în totalitate vindecarea cu energie. Experiența fiecărei persoane în timpul terapiei este diferită și poate fi unică. Unii oameni consideră că este util să acorde atenție respirației. Alții pot adormi, pot intra într-un somn adânc sau o stare profundă de relaxare.

Adesea, oamenii consideră că vindecările sunt foarte relaxante și experimentează o senzație de plutire. Energia blocată este eliberată, permițându-vă să aveți un sentiment mai complet de sine. Vindecarea completă se produce prin urmarea indicațiilor de lucru cu sine.

Sesiunea de terapie se desfășoară pe parcursul a maxim doua ore. După încheiere este indicat pentru dumneavoastră să mențineți conversația la minimum astfel încât, starea de bine și vindecarea să poată fi menținute și integrate pe deplin. Întrebările pot fi adresate ulterior sau la următoarea întâlnire.

Exista posibilitatea să aveți vise conștiente în seara vindecării sau în zilele următoare.

Integrarea Vindecării

 • Vă recomand să programați suficient timp liber după terapie pentru a integra procesul interior fără alte angajamente.
 • Nu beți alcool cel puțin cu 24 de ore înainte și după vindecare.
 • Beți suficienta apa (în special 24-48 de ore după terapie, 3-4 litri).
 • Permiteți-vă timp suplimentar pentru odihnă și somn.
 • Scrieți, pictați, dansați sau desfășurați orice activitate creativă care vă permite să dați forma experiențelor voastre.
 • Transmiteți feedback dacă aveți simptome sau experiențe neașteptate după terapie, pentru a primi sprijin sau sfaturi cu privire la ce să faceți.
 • Meditația ajută întotdeauna la integrarea lucrului cu sine.

Întotdeauna faceți ceea ce vă place, ascultați-vă intuiția și înțelepciunea corpului vostru !

Fiți blânzi cu voi înșivă, sunteți într-un proces de tranziție.

Beneficiile vindecării cu energie

Toate sistemele din interiorul corpului și din câmpul energetic sunt mai sănătoase atunci când sunt împământate, hrănite și echilibrate. Terapiile vindecării cu energie mențin nivelul de integritate care servește Binelui Cel Mai Înalt și ajută la creșterea vibrației.

Rolul meu este acela de a vă ghida și sprijini în călătoria dumneavoastră sacră de transformare.

Vindecarea energetică lucrează cu sistemul de conștiință uman pentru a crea sănătate fizică, emoțională, mentală și spirituală. În timpul unei terapii, energia blocată este eliberată și permite deschiderea către toate simțurile. În funcție de câte sesiuni sunt necesare, în timp, puteți experimenta realizări interioare urmate de schimbări pozitive și dezvoltare personală.

În timp ce fiecare client are propria sa experiență, mai jos sunt prezentate câteva dintre beneficiile pe care le puteți experimenta :

 • Stare de ușurare și bunăstare
 • Stare profundă de relaxare
 • Intensificarea clarității și a concentrării
 • Sentiment de împământare și prezență
 • Creșterea energiei și vitalității
 • Sentiment de siguranță în exprimarea sentimentelor și gândurilor
 • Trezirea conștiinței și atenției
 • Sentiment de auto-acceptare și deschidere către puterea personală
 • Reducerea stresului
 • Vindecarea și transformarea relațiilor
 • Vindecarea anumitor afecțiuni cronice
 • Evoluția personală
 • Abilitatea de vindecare mai rapida
 • Recuperarea după anumite traumatisme
 • Alinierea cu scopul vieții și misiunea

Programare

Pentru mai multe detalii si programare ma puteti suna la numarul de telefon 

+40752187752 sau trimite un e-mail la karyn.taulescu@gmail.com