Seminarii si Evenimente

Seminarii Reiki

seminarii reiki

Marti de la 18.30- 21.30.  Locatia  : Bucuresti, Cost :  75 lei/ seminar sau abonament  4 seminarii (platit in avans) : 200 lei. Detaliile necesare participarii pot fi obtinute telefonic sau prin e-mail. Mai multe detalii despre Reiki >>>

buton

Evenimente

dezvoltare intuitiva

 Cum  accesam puterea noastra personala? Aceasta este lectia universala a Sinelui pentru toate fiintele umane.  Lectiile se repeta din nou si din nou, de mai multe ori pe parcursul vietii noastre, pana cand viziunea noastra va deveni mai clara si vom invata sa privim in inima noastra. Cel care priveste in afara, viseaza. Cel care se uita inauntru se trezeste” spune Jung. Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este doar o iluzie pe care o proiectam in lume.

Marii maestri spirituali ne invata marile adevaruri, impartasind cu noi harul pentru a ne simplifica viata. Intentia lor nu este sa ne indeparteze de lumea fizica ci de a ne elibera de frica supravietuirii si de a ne trezi la puterea co-creativa a sufletului.

Acest curs este un ghid, o calatorie importanta de auto-descoperire si dezvoltare personala, prin intermediul caruia fiecare invata cum sa acceseze si sa foloseasca puterea care vine direct din suflet. 

Detalii despre cursul Dezvoltare Intuitiva   >>>

cristalo

Cristalele sunt incarcate cu energii astrale de mii de ani si detin puteri miraculoase nebanuite. Fiecare mare civilizatie, avea un cristal considerat sacru. Prima atestare a folosirii cristalelor a fost descoperita in niste manuscrise de astrologie scrise in sanscrita, din 400 i.H., in care erau mentionate originea si puterea pietrelor de a contracara influentele negative ale planetelor. In fiecare popor se nasteau fiinte umane, speciale, venite cu o cunoastere de dincolo de timp. Ei intuiau armonia cu tot ceea ce exista, si aveau menirea de a o reaminti si celor din jurul lor, mari preoti sau preotese, sacerdoți, alchimiști, vraci, samani. 

Cursul este o imbinare armonioasa dintre teorie si practica, menita sa familiarizeze pe cei interesati despre cum sa isi aleaga cristalele si cum sa lucreze cu energia lor. Cristalele focalizeaza energia vindecatoare si sunt de ajutor pentru amplificarea si directionarea luminii. Aceasta tehnica se numeste cristaloterapie.

Detalii despre cursul Cristaloterapie >>>

anunt constelatii1

Cand suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, devenim constienti daca ceea ce se afla in exterior este o iluzie pe care o proiectam in lume.

Maestrul Interior ne ajuta sa constientizam si sa facem diferenta dintre calatoria sufletului si calatoria ego-ului. Despre alegerile sufletului si alegerile egoului.

Viziunea noastra devine clara, cand privim in inima noastra. „Cel care priveste in afara, viseaza. Cel care se uita inauntru se trezeste” spune Jung.

Cand traim in constiinta de sine, recunoastem conexiunea noastra cu Creatorul si prin urmare conducem vointa si potentialul nostru spre intelegerea lectiilor vietii.

Ziduri emotionale care te impiedica sa fii tu insuti, frici care iti paralizeaza vointa de a-ti realiza scopul in viata, umbre si urme ale trecutului care inca te apasa dar si o imensa forta a constiintei care te sustine, fac parte din calea ta de reconectare, implinire si impacare sufleteasca, care este unica.

Detalii despre Constelatiile Maestrului Interior  >>>

Meteora Monastery Sunset Greece Wallpaper

Te invit sa petrecem 7 zile la Meteora, un taram sfant, un loc binecuvantat de Dumnezeu unde simti pretutindeni prezenta harului. Meteora face parte din patrimoniul UNESCO din 1988 si este un loc de pelerinaj, al doilea ca marime din Grecia, dupa muntele Athos. Fotografiile nu au puterea sa redea frumusetea acestui loc care te lasa fara cuvinte. Peisajele sunt unice si  par nepamantene.

Atemporale, suspendate in aer la peste 400 de metri altitudine, manastirile de la Meteora  : Sfanta Treime, Marea Meteora, Sfantul Varlaam, Sfantul Stefan, Roussanou Meteora si Sfantul Nicolae Anapausas, fac o conexiune inexplicabila intre cer si pamant.

Detalii despre Tabara >>>

Alte Calatorii Initiatice

 

labyrinth-11-chartres-plain_575x575

urmeaza firul minunii

va astept cu drag !