Seminarii si Evenimente

the_spiritual_magic_by_m_0_n_0-d68uju6

Scopul seminariilor din cadrul unei scoli spirituale sunt de a fixa cunostinte si tehnici predate la cursuri, precum si de a prezenta alte resurse si valori, care servesc dezvoltarii personale.

Temele seminariilor din luna decembrie

7 decembrie 2017 – Clasa de Reiki. Vindecarea cu Lumina. Exercitii de dezvoltare a vederii intuitive in practica terapeutica. Procesul dinamic al bolii.

14 decembrie 2017 – Atelier de Aromoterapie si Spagyterapie.

21 decembrie 2017 – Meditatie speciala pentru sfarsitul de an si pregatirea pentru cele 12 nopti sfinte. Mai multe detalii >>>

Temele seminariilor din luna ianuarie

18 ianuarie 2018 – Clasa de Reiki : Accesul la informatie; exercitii pentru dezvoltarea perceptiilor, exercitii pentru stabilirea vederii in corp. Practica.

25 ianuarie 2018 – Intuitie : gestionarea granitelor personale si spirituale, dezvoltarea stapanirii de sine, comunicarea non-fizica si non-verbala.

Seminariile au durata de 3 ore, de la 18.30 la 21.30. Participarea se face doar in baza inscrierii. Costul de participare la un seminar este de 75 lei sau se poate face un abonament pentru 4 seminarii de 200 lei. Locul de desfasurare al seminarului va fi comunicat prin email uterior inscrierii.

buton

23754811_215818795626577_9048423053833817156_n

Programarea Intuitiva si Flacara Violet

29 noiembrie 2017, ora 18.30 – 22.00

Energia de inalta frecventa a Flacarii Violet are puterea spirituala de a schimba sau transmuta energia negativa de la nivelul fizic, mental, emotional si spiritual. Acest lucru negativ poate lua forma de boala, stres, anxietate, frica sau obiceiuri nedorite.

Meditatia este conceputa pentru a va ajuta sa direcționati puternic energia de foc a lui Dumnezeu si de a „arde” tot ceea ce sta in calea progresului spiritual si vindecarea Pamantului.

Utilizarea acestei energii spirituale este predata de catre Maestrul Inaltat Saint Germain. Flacara Violet este un solvent universal al alchimiei ceresti si o solutie spirituala speciala pentru timpul nostru. Este una din meditatiile de practica spirituala zilnica pentru evolutie personala.

Flacara Violet:

– Transmuta karma personala si planetara
– Creeaza echilibrul energetic in corp si elibereaza tensiunile
– Elibereaza frica si indoiala ce ne retine de la adevarata stare de pace
– Elibereaza potentialul mental si ne conecteaza la ghidul spiritual interior
– Sustine vindecarea sufleteasca si renasterea interioara

In cadrul seminarului vom discuta despre puterea programarii intuitive cu ajutorul energiei flacarii violet, respectiv activarea la Sursa, modalitatea de a sterge programe si de a activa programe adormite care ne servesc evolutiei personale si protectiei psi.

Articol despre Saint Germain : https://karyn.ro/2017/01/05/saint-germain-si-flacara-violet/

Costul de participare la atelier este de 75 lei. Locul de desfasurare va fi comunicat prin email uterior inscrierii.

buton

14316824_1197518230307133_3917995599374974585_n

Atelier Haruri si Forte ale Feminitatii

3 decembrie 2017, ora 11.00 – 15.00

Cine esti tu?

Inconstientul colectiv reprezinta reteaua noastra interioara psihica, interconectata printr-un vast sistem de arhetipuri. Fiecare arhetip reprezinta propriul nostru tezaur de simboluri si mituri specifice.

Ce vei descoperi la acest atelier? 

  • care sunt harurile care iti dau putere
  • care sunt fortele prin care exprimi feminitatea
  • care sunt provocarile si lectiile vietii in functie de drumul ales
  • moduri prin care sa iti vindeci viata
  • cai de realizare ale misiunii alese
  • constiinta transformatoare a arhetipurilor feminitatii
  • invataturi despre iubire si sexualitate
  • meditatii cu divinul feminin
  • un spatiu hranitor de vindecare si impartasire

Costul de participare la atelier este de 120 lei. Locul de desfasurare va fi comunicat prin email uterior inscrierii.

buton

 

Sacra_di_San_Michele04

Meditatie la Sacra di San Michele, Italia

22 – 25 noiembrie 2017

Sacra di Sant Michele este un loc energetic deosebit de important al Planetei. Se afla la fix 1000 de km distanta de Mont Saint Michel si este parte dintr-un sir de 7 centre sacre si sanctuare perfect aliniate, toate dedicate Arhanghelului Mihail : respectiv Irlanda, Marea Britanie, Franta, doua din ele in Italia, Grecia si Israel. Meditatiile facute in locurile sacre aflate pe linia Arhanghelului Mihail sunt un puternic loc de ghidare pentru oricine doreste sa se apropie mai mult de el. Mai intai de toate, calatoria catre Sacra di San Michele este o alegere clara: o alegere a Luminii.  Detalii si inscriere >>>

 

Curs : Karuna Reiki, 16 decembrie 2017, ora 10.00 – 14.00

Karuna este un cuvant sanscrit desemneaza orice actiune prin care este micsorata suferinta aproapelui se mai poate traduce prin: “compasiune” sau “actiunea compasiunii”. Karuna este calitatea activa a tuturor fiintelor luminate care lucreaza catre alinarea suferintei de pe Pamant. Deci cel care va primi acest sistem are si o noua “directie” spirituala, rugaciunea si meditatia pentru cei aflati in nevoie de pe aceasta planeta. Sistemul Karuna Reiki este structurat pe trei nivele, doua de practician si unul de maestru si foloseste noua simboluri noi, un simbol Usui si alte doua Tibetane. Sistemul de acordaj este diferit de cel din Reiki Usui. Activeaza un tip de energie vindecatoare diferit de cel folosit in Reiki Usui, mai puternic si mai intens decat curgerea blanda a energiei Reiki. Karuna Reiki ofera metode de protectie foarte puternice, prin simboluri multiple ce acorda un spectru foarte larg de utilizari si aplicatii. Costul de participare este de 375 lei (Gradul I si II) sau 225 lei (Gradul I sau II). Locul de desfasurare va fi comunicat prin email uterior inscrierii. Detalii si inscriere >>>

 labyrinth-11-chartres-plain_575x575

urmeaza firul minunii !