Seminarii si Evenimente

the_spiritual_magic_by_m_0_n_0-d68uju6

Scopul seminariilor din cadrul unei scoli spirituale sunt de a fixa cunostinte si tehnici predate la cursuri, precum si de a prezenta alte resurse si valori, care servesc dezvoltarii personale.

Temele seminariilor din luna octombrie

5 octombrie 2017 – Vibratia energetica. Metode de lucru cu energia Reiki, simboluri cu influenta asupra frecventei vibrationale, ce nu stim despre vibratie ca sursa a vietii, efectele vibratiei asupra constiintei si asupra relatiilor cu cei din jur.
12 octombrie 2017 –
Seminar Intuitie : Fixarea si generarea intentiilor. Conectarea cu Centrul si Resursele. Practica acordajul vibrational.
19,octombrie 2017 –
Sexualitatea, de la Cer la Pamant si inapoi. Ce ar trebui sa stim despre energia sexuala. Lucruri de evitat intr-o relatie intima.
26 octombrie 2017 –
Managementul starilor de conflict si panica. Metode de centrare si meditatie.

Seminariile au durata de 3 ore, de la 18.30 la 21.30. Participarea se face doar in baza inscrierii. Costul de participare la un seminar este de 75 lei sau se poate face un abonament pentru 4 seminarii de 200 lei. Locul de desfasurare al seminarului va fi comunicat prin email uterior inscrierii.

images

 

Cursuri si Calatorii Initiatice

 

i-dreamed-i-could-make-a-rainbow-temari

Constelatiile Copilului Interior

Calatoria Eroului si a Eroinei

21 si 22 octombrie 2017, Bucuresti

Diferit de constelatiile familiale clasice, constelatia copilului interior urmareste vindecarea fiintei prin observare, acceptare si intelegere a experientei sau a traumei trecute.  Eroul/ eroina a reusit sa dobandeasca smerenia si sa „mearga acolo unde nici un om nu a mers pana acum”. Calatoria sa incepe cu chemarea, acel ceva care a ajuns profund in suflet si care a adus constientizarea motivului pentru care a venit in lume. Problemele sale devin oportunitati pentru transformari profunde. Te invit la un atelier de transformare si vindecare a sufletului. Detalii si Inscriere>>>

 

Curs : Cristaloterapie, 18 si 19 noiembrie 2017, Bucuresti

Cristalele sunt incarcate cu energii astrale de mii de ani si detin puteri miraculoase nebanuite. Fiecare mare civilizatie, avea un cristal considerat sacru. Cristalele focalizeaza energia vindecatoare si sunt de ajutor pentru amplificarea si directionarea luminii. Folosite din cele mai stravechi timpuri pentru vindecare si canalizarea informatiei, se spune ca un cristal nu ajunge niciodata la tine pur intamplator. Detalii si Inscriere>>>

 

Sacra_di_San_Michele04

Meditatie la Sacra di San Michele, Italia

22 – 25 noiembrie 2017

Mai multe detalii >>>

images