Seminarii si Calatorii Spirituale

seminarii reiki

Seminariile Reiki, se desfasoara saptamanal, de la ora 18.30 la ora 21.00, in sala de cursuri de la sediul cabinetului din Bucuresti. Participarea se face doar in baza inscrierii. Investitia pentru participare este de 75 lei. Abonamentul pentru  4 seminarii platite in avans este de 200 lei.  Detaliile necesare participarii pot fi obtinute telefonic la numarul de telefon 0752 18 77 52 sau prin e-mail : contact@karyn.ro. Mai multe detalii despre Reiki >>>

indexindex2

IMG_2441

26 si 27 mai 2018,

Modul III Dezvoltare Intuitiva

Marii maestri spirituali ne invata marile adevaruri, impartasind cu noi harul pentru a ne simplifica viata. Intentia lor nu este sa ne indeparteze de lumea fizica ci de a ne elibera de frica supravietuirii si de a ne trezi la puterea co-creativa a sufletului.

Acest curs este un ghid, o calatorie importanta de auto-descoperire si dezvoltare personala, prin intermediul caruia fiecare invata cum sa acceseze si sa foloseasca puterea care vine direct din suflet. 

Structura Modulului IV:

  • initierea si practica flacarii violet
  • arborele sefirotic si ierarhiile angelice
  • legile mistice
  • visele si lucrul cu visele
  • sanctuarul interior, rugaciunea si ritualul
  • tipuri de karma
  • puterea sufletului in dezvoltarea puterii personale

Detalii cursul Dezvoltare Intuitiva   >>>

 Meteora

Tabara Initiatica in Grecia la Meteora

27 iunie – 3 iulie 2018

Te invit intr-o calatorie spirituala la Meteora, un taram sfant, un loc binecuvantat de Dumnezeu unde simti pretutindeni prezenta harului. Meteora face parte din patrimoniul UNESCO din 1988 si este un loc de pelerinaj, al doilea ca marime din Grecia, dupa muntele Athos. Fotografiile nu au puterea sa redea frumusetea acestui loc care te lasa fara cuvinte. Peisajele sunt unice si  par nepamantene.

Atemporale, suspendate in aer la peste 400 de metri altitudine, manastirile de la Meteora  : Sfanta Treime, Marea Meteora, Sfantul Varlaam, Sfantul Stefan, Roussanou Meteora si Sfantul Nicolae Anapausas, fac o conexiune inexplicabila intre cer si pamant.

Detalii despre Tabara >>>

 Calatorii Spirituale

Tabarara Initiatica la Meteora Grecia, 27 iunie – 3 iulie 2018

Sacra di San Michele, Italia 2017

Labirintul de la Chartres, Franta 2017

Chemarea Athenei, Grecia 2017

Paneuritmia, Franta 2017

Pe urmele Mariei Magdalena. Franta 2016

 

 

labyrinth-11-chartres-plain_575x575

urmeaza-ti propriul fir al minunii