Reiki Master Class

Reiki este intelepciune combinata cu energie; ne conecteaza la lumina, ne stimuleaza cresterea, ne echilibreaza din punct de vedere fizic si spiritual, nepoate vindeca cele mai adanci rani si poate sa ne scoata la iveala potentiale nebanuite ale fiintei noastre. Reiki este suportul pentru sanatatea optima a corpului. El este un vehicul catre adevarul nostru interior, care ne indruma catre fericire, iar fericirea nu este altceva decat vindecare.”spune Mikao Usui.

Oamenii practica arta punerii mainilor spre vindecare de la inceputul timpurilor. Chiar si apostolii lui Iisus. Această energie este cunoscuta sub mai multe nume: CHI (in China), PRANA (in India), REIKI (in Japonia). Atingerea umana inseamna vindecare si dragoste.

Reiki ofera posibilitatea de autovindecare pe toate nivelele fizic, mental, emotional cat si spiritual. Este un mod ideal de a abandona vechi obisnuinte sau dependente, de a ne vindeca la nivel mental si emotional. Energia fortei vitale este invizibila dar palpabila, infuzeaza si patrunde toate formele de viata. Aceasta energie este infinita si pura. Metodele predate au ca scop activarea proceselor de autoreglare, inclusiv mecanismele de curatare si restabilire a starii normale a organismului din punct de vedere holistic : minte – corp – spirit.

Cursul Reiki cuprinde :

Nivelul SHODEN

 • anatomia energetica si spirituala a fiintei umane
 • curatarea si alinierea energetica
 • autopurificarea si autovindecarea
 • Acordaj si practica tehnici traditionale : Hikari no Kokyu Ho si Gassho Kokyu Ho (Respiraţia luminii), Chakra Kassei Kokyu Ho (tehnica respiraţiei pentru activarea chakrelor), Reiju (amplifica energia Reiki), Gokai (principiile Reiki), Hotsurei Ho (activare Reiki);

Nivelul OKUDEN

 • diagnoza si medicina chakrelor
 • tratamentul energetic
 • curatarea aurei
 • Acordaj si practica tehnici traditionale : Reiki Mawashi (Cercul Reiki), Jakikiri Joka Ho (Purificarea energiei negative), Koki Ho şi Gyoshi Ho (Tratamentul prin respiraţie şi privire), Byosen Reikan Ho (Vindecarea prin hibiki – senzatiile mainii), Jiko Joka  Ho (metoda autopurificarii), Saibo Kasseika (Metoda activarii celulelor), proiectul reiki, Tanden Chiryo Ho (Metoda dezintoxicarii), Haso Chiro Ho (Metoda vindecarii ombilicului);

Nivelul SHINPIDEN

 • tipuri de blocaje energetice
 • tehnici de curatare, corectie si incarcare energetica
 • tehnici de impamantare si protectie energetica
 • Acordaj si practica tehnici traditionale : metoda integrarii simbolurilor, Sekizui Joka Ibuki Ho (Curatarea maduvei spinarii prin respiratie), Hado Kokyu Ho (Respiraţie Hado), Hado Meiso Ho (Meditatie Hado), eliminarea blocajelor energetice, comunicarea cu sinele superior si multe altele.

Nivelulul SHIHAN

 • tamaduirea si echilibrarea energetica
 • vindecarea spirituala
 • procesul de indrumare
 • acordaj Maestru si practica tehnici traditionale avansate.

In cadrul formarii fiecare cursant primeste manualul Reiki si diploma Maestru Reiki la finalizarea cursurilor.

Cunostinte si abilitati pe care le dobandesti:

 1. inveti sa te incarci cu energie si cum sa o folosesti pentru autovindecare ;
 2. inveti despre influenta psiho-emotionala asupra sanatatii corpului tau;
 3. inveti sa iti investighezi nevoile energetice si sa devii constient atunci cand esti drenat de energie;
 4. descoperi abilitati de vindecare si trezesti capacitatile senzoriale;
 5.  inveti sa practici tehnici de curatare si echilibrare energetica pentru tine si pentru cei dragi ;
 6. inveti despre medicina chakrelor (a centrilor energetici);
 7. inveti sa lucrezi energetic asupra fricilor, ranilor si dependentelor;
 8. inveti sa te centrezi pentru a accesa propriul potential;
 9. inveti sa practici starea de prezenta;
 10.  inveti sa iti disciplinezi mintea si pentru a fi in contact cu maestrul interior.

Cursul este sustinut de Karyn Maria Taulescu, formator si trainer certificat international, maestru Reiki (din 2010) membru The International Center for Reiki Training & IARP.

Fiecare cursant primeste in momentul inscrierii contractul de scolarizare si la clasa carnetul de training care cuprinde detaliile fiecarui nivel, respectiv:

 • Nivelul Practicant, teorie si practica gradele I-III : Shoden, Okuden, Shinpiden cu durata medie : 6 luni,
 • Nivelul Master, teorie si practica gradele I-IV : Shoden, Okuden, Shinpiden, Shihan cu durata medie : 1 an.
 • Optional, nivelul Reiki Master Teacher, teorie si practica cu durata medie :  2 ani.

La cursul nostru de Reiki punem accentul pe respect, educatie, disciplina, ceremonial. Seminariile cuprind tematica Reiki Traditional, tehnici de meditatie, autocontrol, protectie energetica, dezvoltare personala.

Pentru inscrieri si detalii va rugam sa ne scrieti la adresa karyn.taulescu@gmail.com. Rezervarea locului se face prin achitarea taxei de participare in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail. 

Inscriere

Pentru mai multe detalii si inscriere, sunati la numarul de telefon +40752187752 , trimiteti e-mail la karyn.taulescu@gmail.com

„Karyn, o fiinta plina de lumina , care uneori e ca soarele, cu raze blande si caldute, alteori e ca un vulcan plin de lumina care strange laolalta lucrurile minunate si le face vant la propriu celor nepoftite!”

Teodora Parcalab

“Karyn este o sagetatoare speciala! Plina de iubire pura si in acelasi timp „dinamita” de calitate exceptionala. Dragostea o simtim toti cei din jurul ei clipa de clipa. Dinamita ajuta oamenii sa construiasca drumuri, sa sape tuneluri ,sa descopere zacaminte ascunse in adancuri…  Aveti grija sa umblati cu atentie cu dinamita….   Te iubim Karyn!”

Cristian Boureanu & Laura Dinca

„Despre Karyn sunt multe de spus. Este ca o enciclopedie vie ce are intotdeauna raspunsuri pentru intrebarile tale. Este un Suflet Intelept cu inima plina de bunatate si compasiune. Este acolo pentru tine: te ajuta, te sustine, te ghideaza. Este o Sora de Lumina ce isi ajuta neconditionat Fratii si Surorile.”

Ana Stefanescu

“Sunt suflete pe care-ti permite Dumnezeu sa le intalnesti pentru a se asigura ca vei muri bogat! Bogat de esenta ta pe care doar un suflet pur te poate ghida s-o descoperi! Bogat de bucuria si bunatatea ce ti se releva ca si cale de realizare a menirii tale in aceasta lume! Bogat de frumosul pe care inveti sa-l descoperi in tot ce te inconjoara! Bogat de constienta faptului ca duci in tine un intreg Univers format din toti inaintasii tai, din toate experientele ancestrale, din minunea creatiei! Karyn este unul dintre aceste suflete! Si sunt recunoscatoare pentru asta!”

Amelia Florescu

“Are niste ochi care iti vorbesc (si) dintr-o alta lume cateodata. Si da, iti anticipeaza intrebarile nerostite si vei gasi raspuns in vorbele ei inainte de a fi apucat sa formulezi intrebarea. Daca vei cauta o perna confortabila care sa te ajute sa iti plangi de mila, nu cred ca aici o vei gasi. Daca vei cauta oglinda si iubirea care sa te imputerniceasca si sa te responsabilizeze in asa masura incat sa-ti gasesti propria forta creatoare interioara si sa iti asumi responsabilitatea propriei evolutii, atunci trebuie sa o cunosti pe Karyn.”

Andreea Costache

“Maestru al Iubirii Divine, o raza de Lumina in lume.”

Razvan Buta, Inginer

“Sunt recunoscator că am întânit-o pe Karyn pe drumul meu, e un îngeraș care pune semne de circulatie pe autostrada vieții tale.”

Alex L.

“Maestru al Iubirii și Luminii, plina de daruire și blândețe, care te ghideaza pe calea cunoașterii de Sine, a regasirii si reintregirii sufletului !”

Mihaela Chirca, Jurist

 “Karyn este un reper autentic, o sursa de inspiratie, iubire si bunatate, un Maestru al Iubirii si Luminii – ce nu doar ca ne reaminteste cu Gratie si usurinta de Natura noastra Divina, dar faciliteaza cu daruire cadrul si uneltele necesare realizarii acestor Taine. Ii multumesc pentru toata grija, tot suportul si Iubirea cu care ne invaluie de fiecare data, prin tot ceea ce face si prin tot ceea ce este!”

Ionut Nicolau, Antreprenor

‘Karyn este  un adevarat maestru spiritual, imi este mentor, mama, sora si prietena, toate in acelasi timp.  Karyn este o fiinta de lumina corecta, ferma, cu o cunoastere spirituala vasta si as fi mandra ca in viitorul ce ma asteapta sa pot invata din tot ce stie ea macar 20%. In opinia mea, Karyn este tot ce si-ar putea dori un discipol de la maestrul sau. Ii multumesc, o onorez si o iubesc, ii multumesc ca a aparut in viata mea intr-un moment in care eram total debusolata, iar cu ajutorul ei am inceput sa ma ridic si sa inteleg, sa privesc cu iubire absolut tot ceea ce ma inconjoara.

Daniela Marin, Antreprenor

“Profesorul destinat, din prima secunda, practic simtind imputernicirea data de catre Dumnezeu”

Roxana Ionascu, Inginer

“Imi place Karyn pentru entuziasmul si puterea cu care te ghideaza catre minunile sufletului.Cu perseverenta si informatii de calitate te ajuta sa te apropii de adevar”

Alina Buga, Medic

„Un om minunat, plin de Lumina si de Iubire. O persoana care iti da ancore si te invata cum sa le folosesti. Pe mine m-a invatat cum sa iubesc si pentru asta, nu imi ajunge o viata sa ii multumesc! Recomand toate cursurile ei, indiferent de subiectul lor. Intodeauna pleci mai invatat si mai aproape de Adevar! Iti multumesc, Karyn si te iubesc!”

Luciana Stoleru

„Karyn este un inger printre oameni”,

Ligia Nastase

„Karyn mi-a schimbat viata in bine si nu exista cuvinte care sa-mi descrie bucuria si recunostinta. ”

Mihaela O.

“Karyn un suflet cald si un maestru in adevaratul sens al cuvantului. Alaturi de ea, am invatat sa ma deschid vietii, sa vindec copilul interior in spatiul sacru al inimii, sa ma descopar in feminitate, sa aduc sacrul in viata mea prin ancorarea in Divinitate, sa-mi transform realitatea lucrand asupra tiparelor mentale cu care ma autosabotam.“

Mihaela Rigani, terapeut

“Cu siguranta nu vei ajunge la Karyn din „greseala” sau dintr-o coincidenta! Cu siguranta ajungi la ea pentru ca trebuie!”

Dana Stuparu

“Am invatat ca suntem responsabili de viata noastra si ca noi detinem cheia pentru o viata plina de fericire si iubire. Am invatat ca avem ghizi spirituali, ingeri, maestri care ne pot ajuta atat timp cat le cerem ajutorul. Multumesc pentru sufletul tau si daruirea de care dispui Karyn. Esti o adevarata Maestra pentru sufletul meu”

Ioana Toma

“Karyn.., un suflet pentru multe suflete.”

Bogdan A.B.

“Cu blandete si Iubire, Karyn reuseste sa-ti aduca cerul in inima si ingerii aproape. Magia se intampla pur si simplu.”

Anonim

„La orice eveniment ai merge la Karyn parcă pășesti în alt tărâm iar când pleci, revii într-o lume puțin mai bună, mai completă și mai plină de sperantă.”

Anonim
Afla mai multe..