Numerologie

secvente numerice, numere de ingeri

Numerologia a aparut, potrivit istoricilor, in jurul secolului VI i.Hr in regatul babilonului. De aici, interpretarea si divinatia numerelor s-a raspandit cu repeziciune, spre sfarsitul secolului III Hr. Multi numerologi de seama s-au afirmat in intreaga Grecie Antica (cel mai mare dintre acestia fiind Pitagora), in Egipt si India.

La inceputul primului mileniu al erei noastre, numerologia era deja parte integranta a Kabalei iudaice, a crestinismului de tip gnostic, a flosofiei chinezesti, a „Cercului mortii” si a vedelor indiene.

Cercetand mai adanc, numerologia, in cea mai primitiva forma, a aparut odata cu descoperirea numerelor. Oamenii au fost deopotriva fascinati, dar si ingroziti de numere. Azi putem spune ca numerele ne controleaza viata, de la codul PIN cu care activam cardul de credit, la diverse numere importante care trebuie sa le retinem.

Un numar foarte important este numarul PI (3,1415296535897932384…). Fara acest numar geometria nu ar mai putea defini cercul si sfera, simbolurile perfectiunii.

Numarul PHI (1,618) este denumit numarul de aur, pentru ca defineste proportiile armonice ale trupului uman, dar si altele, cum ar fi raportul dintre laturile si diagonalele uni pentagon, pana la spirala biologica a organismelor vii. In 1854, Alfred Zillinger constata ca phi reprezinta proportia dintre centrul de greutate al corpului uman si inaltimea sa. Pana la urma se poate discuta despre o veritabila serie a numerelor de aur, determinate pe baza sirului lui Fibonacci. Declinarea artistica poate combina geometria cu mistica, la fel ca in cazul luli Salvador Dali, care il punea in relatie pe Iisus cu un dodecaedru construit pe baza numarului de aur. La randul sau, nonfigurativul Mondrian se baza pe sectiunea de aur in toate reprezentarile sale geometrice. Iar scupltorul australian contemporan Andrew Roger a amplasat la Ierusalim o lucrare in greutate de 50 de tone intitulata „Golden Ratio”, volumele componente respectand, dinspre lateral spre centru primele numere din sirul lui Fibonacci: 1,1,2,3,5,8.

Numerograma datei de nastere este echivalentul horoscopului din astrologie, doar ca numerologia nu ia in calcul ora nasterii ci numai cifrele din data nasterii. Aceste cifre sunt ca un veritabil cod ADN cu ajutorul caruia numerologul poate descrie ce se va petrece cu o persoana la nivel psihic, energetic si fizic de-a lungul vietii sale.

Data de nastere marcheaza inceputul existentei unei persoane pe pamant si similar cu planetele studiate in astrologie, numerele au impact asupra caracterului, personalitatii, abilitatilor si evolutiei unei persoane. Numerologia considera ca omul este singurul responsabil de binele sau de raul din viata sa, pe principiul legii cauza-efect.

Numerele folosite sunt de la 1 la 9 la care se adauga numerele 11 si 22. 11 si 22 sunt considerate „dominante” si definesc in general persoane cu caractere si insusiri deosebite. Aceste persoane au mari capacitati de a invata sau de a realiza lucruri extraordinare in conditii dificile. Pentru ceilalti ele definesc insusiri mai tangibile sau mai practice.

Majoritatea expertilor in domeniu sunt de acord ca numele complet din certificatul de nastere este cel definitoriu. Poreclele sau numele de dupa casatorie nu pot modifica importanta numelui capatat la nastere.

Ziua nasterii este asociata cu puterea interioara, instinctul si caracterul persoanei la nivel subconstient. Omul. Luna nasterii arata scopul vietii, interactiunea dintre persoana si mediile exterioare ei. Pamantul. Anul nasterii reprezinta destinul persoanei, lectiile pe care trebuie sa le invete de-a lungul vietii. Cerul. Se poate spune ca ziua, luna si anul nasterii formeaza trimitatea perfecta Pamant-Om-Cer (Tatal-Fiul-Sfantul Duh).

Analiza numerologica cuprinde o serie de domenii de interes precum: decodificarea personalitatii si a destinului, ciclurile vietii si dorinta sufletului, compatibilitatea unui cuplu, selectarea de date tinand cont de metafizica chineza, alegerea de nume potrivite, matricea energetica, si altele.

Consultatia se desfasoara la sediul cabinetului din Bucuresti, zona Arcul de Triumf. Pentru detalii si programare, sunati va rog la numarul de telefon : 0752 18 77 52 sau trimiteti mesaj la e-mail : contact@karyn.ro.

  logo mic