Meditatia Shambalei si a Mamei Pamant

3 august 2019

Shambala “Izvorul Fericirii Divine”, se considera a fi focarul spiritual fundamental al umanitatii sau taramul inteleptilor. Textele antice tibetane si indiene spun ca in acest loc se afla „conducatori celesti coborati din stele” care au ghidat omenirea de-a lungul timpului. Ei au imprimat intr-un mod invizibil toate marile idei si curente benefice care au impins omenirea spre evolutie si tot ei au actionat adeseori pentru mentinerea echilibrului planetar.

Marele esoterist francez Rene Guenon afirma despre Shambala ca aceasta este ca un fel de „Arca a lui Noe”, intrucat detine permanent germenele reinfloririi civilizatiei. Shambala a fost vizibila in planul fizic, pana acum 6000 de ani. Acum acest taram al inteleptilor este accesibil doar in planul eteric, adica intr‑un plan paralel, situat la o frecventa de manifestare superioara realitatii fizice.

Aceasta Meditatie a Shambalei are intentia de a conecta pe cei prezenti la o vibratie inalta multidimensionala. Aceasta puternica energie lucreaza pe mai multe niveluri si nu doar mental, emotional si spiritual, ci si la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului si ale celor mai inalte vibratii ale corpului energetic. Energia Shambalei este menita sa ne ajute sa ne ancoram in planul constientiei si trezirii individuale, modelul divin, care este samanta perfectiunii.

Vom incheia cu initierea Maestru Shambala Reiki si activarea  Codurilor de Lumina din taramul Shambalei catre Mama Pamant.

Data cursului : 3 august 2019, ora 9.00 – 13.00.

Taxa de participare este de 400 lei. Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.

Inscriere

Pentru mai multe detalii si inscriere, sunati la numarul de telefon +40752187752 , trimiteti e-mail la karyn.taulescu@gmail.com