Karyn Maria Taulescu

Simtul intuitiei i s-a trezit inca din copilarie. Vise, imagini, mesaje si simboluri, au determinat-o sa isi deschida conexiunea cu planurile subtile.  A devenit o cautatoare pasionata care isi urmeaza  propriul fir al minunii.

Maestrii si profesorii care i-au adus calauzire sunt: Maestrul Omraam Mikhael Aivanhov (Invatatura Spirituala), Bert Hellinger (Constelatii Familiale & Trauma), Caroline Myss (Anatomia spiritului & Contractele Sacre), Toni Ceron (Spagyterapie si Alchimie), s.a.

Incepand din 2010, preda invataturi si tehnici de vindecare holistica, respectiv Reiki & Medicina Chakrelor, Dezvoltarea Intuitiei si Cristaloterapie. Din 2013 faciliteaza ateliere de Constelatii Familiale si Sistemice, Constelatiile Copilului Interior si ale Maestrului Interior.

Incepand din 2010, organizeaza tabere tematice in tara la Samisegetuza si Moeciu, iar din 2016 calatorii initiatice in strainatate. In 2016 a pornit Pe urmele Mariei Magdalena in Franta. In 2017, a raspuns invitatiei de a intampina solstitiul de primavara la Stonehenge si Glastonbury, iar apoi a raspuns la „Chemarea Athenei”,a unde s-a lasat calauzita de misterele de la Corint, templele Eleusiene, Oracolul din Delphi si Meteora, templul de la Sounion si binecuvantarile Sf. Mina si Nectarie pe insula Eghina. A continuat Calea Rosei si propriul fir in „Labirintul de la Chartres”in Franta si  „Sacra din San Michele” in Italia.

Participa in fiecare an la stagii de practica spirituala cu mentorii sai din tara si din strainatate.

In sesiunile individuale, fie ca este vorba de astrologie, terapie energetica sau doar o citire intuitiva, rolul sau este acela de a trezi in fiecare intelepciunea interioara si de facilita reconectarea cu divinul interior.

A studiat : reiki (maestru atestat international), angelologie, qigong, cristaloterapie, dezvoltarea vederii intuitive, radiestezie, constelatii familiale, terapie craniosacrala, spagyterapie si alchimie, aromaterapie, masaj si presopunctura, shiatsu, terapia florala Bach, astrologie ezoterica, arhetipala si chineza, hermetism, feng shui traditional, limbajul neurolingvistic si hipnoza eriksoniana.

A primit initieri si practici spirituale de la maestrul tibetan Tanpai Gyaktshen Rinpoche. Practica meditatia din 1990 de la varsta de 16 ani.

Cei carora le-a atins vietile, au numit-o un doctor de suflete. >>> Testimoniale.

Cateva din Certificari:

 • Consilier pentru Dezvoltare Personala, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale;
 • Formator, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale;
 • Maestru Reiki (din 2010) membru The International Center for Reiki Training &  International Association of Reiki Proffesionals, USA;
 • The Art of Breathing, Energetic Quantum Healing & Coaching, Teacher & Facilitator, Yu Jae Sheen Master, USA, Maestru Sundao
 • Practician Feng Shui Traditional & Practician Bazi (Astrologie Chineza), Risvan Vlad Rusu;
 • Atestation Stage de Spagytherapie, Toni Ceron, Franta
 • Tehnica Vitaflex & Raindrop, Center for Aromatherapy Research and Education, USA;
 • Cranio Sacral Therapy, The Upleger Institute, USA;
 • Tehnician Maseur, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale;
 • Terapii Naturiste, Centrul International de Formare pentru Medicina Complementara si Alternativa;
 • Membru Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa din Romania;
 • Hipnoza Eriksoniana & NLP Practitioner, John Tompson, trainer Business NLP Academy, Anglia;
 • Speaker Conferinta „Forumul International de Medicina Alopata si Alternativa” (2013), Psihoterapia Energetica;
 • Licentiata a Facultatii de Drept, Academia de Politie Al. I.Cuza.

„Daca ai stii ce uriasa si incredibila forta se ascunde in spatele usilor sufletului tau, te-ai cufunda in tine, te-ai dezmierda cu cuvintele inteleptilor si in apa vie a astrilor, in fluidul dulce al ne-timpului si ai zbura fara hotar de-a lungul intinderii iubirii cea fara de inceput.

Daca ai stii limba ingerilor, ai privi inmarmurit in fiecare dimineata cum rasare soarele si ai invata sa astepti maretul spectacol pe piscul cel mai inalt al mintii tale. Daca ai stii susurul vantului te-ai pierde in chemarea de niciunde catre pretudindeni, te-ai desprinde din nimic si ai deveni totul. Daca ai prinde clipa, ai intelege sensul in ordinea celei mai inalte ordini.” (Maria Karyn Taulescu)

Alaturat veti descoperi doua meditatii pentru suflet :

 urmeaza firul minunii!