Maria Karyn Taulescu

Karyn si-a dezvoltat interesul catre studiul anatomiei energetice, a limbajului simbolurilor, a miturilor si arhetipurilor, cu ajutorul carora a descoperit tehnici si metode de vindecare a sufletului.

Printre maestrii si profesorii care i-au adus calauzire sunt: Maestrul Omraam Mikhael Aivanhov (Hrani Yoga & Paneuritmia, Invatatura Spirituala), Bert Hellinger (Constelatii Familiale & Trauma), Caroline Myss (Anatomia spiritului & Contractele Sacre), Toni Ceron (Spagyterapie si Alchimie), s.a.

A studiat practici de vindecare si  initiere spirituala in tara si in strainatate, printre care : reiki (maestru atestat international), angelologie, qigong, cristaloterapie, radiestezie, terapie craniosacrala, spagyterapie si alchimie, aromaterapie, masaj si presopunctura, shiatsu, terapia florala Bach, astrologie ezoterica si chineza, hermetism, feng shui traditional, s.a.  A studiat limbajul neurolingvistic si hipnoza eriksoniana. Practica meditatia de peste 25 de ani.

S-a concentrat, in mod particular, asupra constelatiilor sistemice, catre vindecarea Copilului Interior. A creat propria metoda de predare Reiki si cursul de Dezvoltare a Intuitiei si a Abilitatilor Psihice.

Sesiunile de coaching pe care le sustine raspund in special vindecarii sufletului.

Karyn, urmeaza firul minunii!

  >>> Testimoniale

„Daca ai stii ce uriasa si incredibila forta se ascunde in spatele usilor sufletului tau, te-ai cufunda in tine, te-ai dezmierda cu cuvintele inteleptilor si in apa vie a astrilor, in fluidul dulce al ne-timpului si ai zbura fara hotar de-a lungul intinderii iubirii cea fara de inceput.

Daca ai stii limba ingerilor, ai privi inmarmurit in fiecare dimineata cum rasare soarele si ai invata sa astepti maretul spectacol pe piscul cel mai inalt al mintii tale. Daca ai stii susurul vantului te-ai pierde in chemarea de niciunde catre pretudindeni, te-ai desprinde din nimic si ai deveni totul. Daca ai prinde clipa, ai intelege sensul in ordinea celei mai inalte ordini.” (Maria Karyn Taulescu)