Karyn Maria Taulescu

In copilarie, Karyn si-a dat seama ca poate primi mesaje care vin din lumea de dincolo, sub forma de vise, imagini si simboluri. Astfel, a devenit o cautatoare pasionata care si-a urmat  propriul fir de aur.

Maestrii si profesorii care i-au adus calauzire sunt: Maestrul Omraam Mikhael Aivanhov (Invatatura Spirituala, Hrani Yoga & Paneuritmia), Bert Hellinger (Constelatii Familiale & Trauma), Caroline Myss (Anatomia spiritului & Contractele Sacre), Toni Ceron (Spagyterapie si Alchimie), s.a.

Incepand din 2010, preda invataturi si tehnici de vindecare holistica, respectiv clase de Reiki & Medicina Chakrelor.

De asemenea, a creat si dezvoltat cursuri si ateliere de dezvoltare personala si spirituala printre care :  Conectarea si Vindecarea cu Ingerii, Dezvoltarea Intuitiei si a Abilitatilor Psihice, Oglinzile Constiintei : Maestrii Ascensionati si Ingerii celor 7 Raze.

Din 2013 faciliteaza ateliere de Constelatii Familiale si Vindecare a Copilului Interior.

Incepand din 2010, organizeaza tabere tematice in tara, iar din 2016 calatorii initiatice in strainantate. In 2016 a initiat calatoria „Pe urmele Mariei Magdalena” in Franta, in 2017, „Chemarea Athenei, Grecia Antica”, „Labirintul de la Chartres”, Franta, care continua itinerariul Mariei Magdalena si „Meditatia de la Sacra din San Michele” Italia, intr-unul din cele 7 sanctuare inchinate Arhanghelului Mihail.

In sesiunile individuale, fie ca este vorba de astrologie, terapie energetica sau doar o citire intuitiva, rolul sau este acela de a trezi intelepciunea interioara si de facilita reconectarea cu divinul interior.

Participa in fiecare an la stagii de practica spirituala cu mentorii sai din tara si in strainatate.

A studiat : reiki (maestru atestat international), angelologie, qigong, cristaloterapie, dezvoltarea vederii intuitive, radiestezie, constelatii familiale, terapie craniosacrala, spagyterapie si alchimie, aromaterapie, masaj si presopunctura, shiatsu, terapia florala Bach, astrologie ezoterica, arhetipala si chineza, hermetism, feng shui traditional, limbajul neurolingvistic si hipnoza eriksoniana. A primit initieri si practici spirituale de la maestrul tibetan Tanpai Gyaktshen Rinpoche. Practica meditatia de peste 25 de ani.

Cei carora le-a atins vietile, au numit-o un doctor de suflete. >>> Testimoniale.

Cateva din Certificari:

 • Consilier pentru Dezvoltare Personala, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale;
 • Formator, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale;
 • Maestru Reiki (din 2010) membru The International Center for Reiki Training &  International Association of Reiki Proffesionals, USA;
 • The Art of Breathing, Energetic Quantum Healing & Coaching, Teacher & Facilitator, Yu Jae Sheen Master, USA, Maestru Sundao
 • Practician Feng Shui Traditional & Practician Bazi (Astrologie Chineza), Risvan Vlad Rusu;
 • Atestation Stage de Spagytherapie, Toni Ceron, Franta
 • Tehnica Vitaflex & Raindrop, Center for Aromatherapy Research and Education, USA;
 • Cranio Sacral Therapy, The Upleger Institute, USA;
 • Tehnician Maseur, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale;
 • Terapii Naturiste, Centrul International de Formare pentru Medicina Complementara si Alternativa;
 • Membru Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa din Romania;
 • Hipnoza Eriksoniana & NLP Practitioner, John Tompson, trainer Business NLP Academy, Anglia;
 • Speaker Conferinta „Forumul International de Medicina Alopata si Alternativa” (2013), Psihoterapia Energetica;
 • Licentiata a Facultatii de Drept, Academia de Politie Al. I.Cuza.

urmeaza firul minunii!

 

„Daca ai stii ce uriasa si incredibila forta se ascunde in spatele usilor sufletului tau, te-ai cufunda in tine, te-ai dezmierda cu cuvintele inteleptilor si in apa vie a astrilor, in fluidul dulce al ne-timpului si ai zbura fara hotar de-a lungul intinderii iubirii cea fara de inceput.

Daca ai stii limba ingerilor, ai privi inmarmurit in fiecare dimineata cum rasare soarele si ai invata sa astepti maretul spectacol pe piscul cel mai inalt al mintii tale. Daca ai stii susurul vantului te-ai pierde in chemarea de niciunde catre pretudindeni, te-ai desprinde din nimic si ai deveni totul. Daca ai prinde clipa, ai intelege sensul in ordinea celei mai inalte ordini.” (Maria Karyn Taulescu)