Reiki și Medicină Energetică

 

Curs Online Profesional

Grupă nouă din 26 septembrie 2024

Teorie și practică minim 108 ore

Seminare săptămânale de 180 de minute

480 lei/ modul (4 seminare)

Participarea la acest curs, implică începerea unui proces profund de transformare personală și învățături esențiale despre energie și conștiință.

Aceste transformări, îți permit să dezvolți abilități de vindecare, precum și un sentiment puternic de autodescoperire și dezvoltare personală.

Scopul seminarelor

Dezvoltarea conștiinței și a evoluției personale individuale

Promovarea înțelegerii tuturor aspectelor vieții și a legilor universale

Metode și tehnici de vindecare într-o forma integrată și specializată

Respectarea culturii și cunoașterii ancestrale, spirituale și universale

Aplicarea învățăturilor în toate domeniile vieții: relații, muncă/afaceri, comunitate și spiritualitate personală

Ce vei primi

9 module de învățături și practică pentru vindecare energetică și dezvoltare personală

36 de sesiuni online de 180 de minute săptămânale, în intervalul orar 19.00 – 22.00

Răspunsuri la întrebări pentru clarificarea și integrarea lecțiilor predate și recomandări pentru studiu personal

Minim 36 de meditații și tehnici de lucru cu sine

Optional

Trimestrial ateliere de practică terapie energetică (la sala de curs)

Ședințe de consiliere individuală și mentorat, online sau la cabinet

Cursuri cu tehnici și metode destinate cunoașterii de sine

Tabără anuală de practică și inițiere

Acest curs îți permite să dezvolți o abordare echilibrată și să primești ghidare permanent. Meditația, stările de conștiință și practicile spirituale personalizate, completează întregul curriculum al tehnicilor de vindecare. Vei învăța să găsești soluții pentru rănile emoționale și să dai un nou sens vieții tale.

Fiecare grupă are un număr limitat de locuri, pentru a permite fiecărui cursant să primească atenție personalizată și interacțiune individuală. Seminarele oferă un mediu unic de confidență și siguranță, unde vindecarea poate avea loc la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual. Deseori ne aflăm în fata unui întreg proces de descoperire de sine, introspecție, percepție a simțurilor, transformare dinamică a câmpului de energie, integrare creativă și dezvoltare a stării de prezență.

Programul este susținut din 2010 de Karyn Maria Taulescu, formator, maestru Reiki certificat internațional, în numeroase sisteme energetice și grand master Reiki, membru ”The International Center for Reiki Training” & ”International Association of Reiki Professionals”, consilier pentru dezvoltare personală.

Lineaj Reiki Reiju : Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Iris Ishikuro – Viki Grant – Deborah Frank – Don Becket – Karyn Maria Taulescu

Practica Spirituală

 • Învățăturile Maestrului Omraam Michael Aivanhov din 2008
 • Învățăturile Maestrului Guru Karma Acharya – discipol al Eminenței Sale, Karmapa al 16-lea : meditație, practica vindecării pentru transformarea divină, inițieri Powa (Transferul Conștiinței), Dorje Sempa (Vajrasattva), Buddha Amitabha, s.a în perioada 2009-2012.
 • Învățăturile Maestrului Yu Jae-Sheen, meditație, respirația daoistă și practica vindecării Sundao ISM (Integral Somatic Method), din 2014.

Anul – I – Descoperirea de Sine

din 26 septembrie 2024

Teorie și practică minim 108 ore

480 lei/ modul (4 seminare)

Acest prim an se concentrează asupra descoperirii de sine.  Teoria, procedurile, tehnicile și exercițiile sunt asociate cu tehnica Reiki Usui Ryoho gradele I-III și cunoștințele de bază din Medicina Energetică, pentru înțelegerea sistemului de energie și conștiință umană în planul fizic, emoțional și mental.

Detalii:

 • Grupa 2024-2025 : Seminare săptămânale de 180 de minute pe Zoom cu membrii grupului dvs, începând din 26 septembrie 2024.
 • Durata seminarelor : de la ora 19.00 la ora 22.00 (cu o pauza de 30 de minute). Dotări minime: un computer/ laptop/ tabletă/ smartphone.
 • Grup de discuții: pe Whatsapp cu membrii grupului dvs.

Curriculum

 • Conștientizarea sinelui și a dinamicilor câmpului energetic
 • Studiul sistemului energetic uman și a celor patru dimensiuni ale ființei
 • Terapeutică, coaching și etica unei consilieri
 • Studiul caracterologiei (ego-ul și rănile emoționale)
 • Procesul personal de vindecare
 • Sincronizarea cu fluxul de energie
 • Crearea spațiului sacru

Clasele includ

 

 • Anatomia sistemului energetic uman
 • Caracteriologie (structurile ego-ului)
 • Principiile de bază ale vindecării
 • Dezvoltarea percepției senzoriale
 • Tehnici de lucru cu sine pentru autovindecare și dezvoltare personală
 • Protocolul terapiei cu energie
 • Meditație
 • Metafizică
 • Îndrumare spirituală

Angajamentul față de măiestrie:

Dedicarea de minim 1 ora pe zi pentru studiu și practica exercițiilor, atenție și determinare la fiecare întâlnire săptămânală a grupului.

Înainte de a începe procedura de înscriere care implică semnarea contractului de școlarizare, îți propun să ne cunoaștem, fie telefonic, fie pe zoom online, câteva minute. Doresc să îți adresez câteva întrebări, cu permisiunea ta, înainte de a porni în această călătorie împreună, referitoare la deschiderea ta către dezvoltarea personală și spirituală.

Detalii înscriere și participare :

Înscrierile se fac prin completarea formularului de mai jos sau direct prin e-mail karyn.taulescu@gmail.com și sunt condiționate de semnarea contractului de școlarizare și achitarea taxei de participare pentru care se optează.

Taxa de participare  :

480 lei/ modul (4 seminare) sau 4104 lei taxă anuală (9 module). Acordajele gradelor I-III Reiki Usui Ryoho sunt incluse în costul seminarelor.

Prin transmiterea cererii de înscriere prin e-mail la adresa karyn.taulescu@gmail.com, confirmați că ați luat la cunoștință de condițiile de participare.

Termeni și Condiții

Contractul de școlarizare, detaliile datelor de desfășurare a anului de curs, facturile, manualele, documentele informative necesare participării la curs, precum și alte informații legate de organizare sunt comunicate prin e-mail.

Participanții care îndeplinesc cerințele programului vor primi la finalizarea anului de studiu, Certificatul de absolvire a Anului I  de Reiki și Medicină Energetică care atestă abilitățile și cunoștințele privind tehnicile predate. Evaluarea competențelor va fi făcută atât informal cât și formal în timpul seminarelor și a sesiunilor de practică la sala de curs. La înscrierea în Anul II pot opta pentru dubla certificare care include formarea pentruconsilier pentru dezvoltare personală”.

În urma susținerii examenului, primesc Certificatul de Absolvire având antetul Ministerului Muncii și Protecției Sociale și al Ministerului Educației Naționale, împreună cu suplimentul descriptiv al competențelor profesionale dobândite pentru 180 de ore de teorie și practică, care se desfășoară pe parcursul Anului II de studiu.