Feng Shui Traditional

Fengshui-Consultation1-702x336

Feng Shui Traditional este stiinta pura metafizica, veche de peste 6000 de ani.

Atragem o anume casa. Si anume casa in care Natura, Cerul si Pamantul impreuna isi pun amprenta asupra destinului nostru.  Oricat de mult am dori sa gasim casa perfecta,  va exista cel putin un element care ne va provoca. Vom atrage intotdeuna casa in care primim si daruim, dupa cum am invatat propriile lectii despre viata.

Feng shui nu este o arta a decorarii. Aceste mici detalii numite „remedii” doar linistesc si pun in armonie starea de bine a casei. Feng Shui inseamna energia pe care natura o aduce in casa, inseamna formele exterioare care ajuta sa ne realizam lectiile sau care ne pot ingreuna starea de sanatate, viata de cuplu, prosperitatea.

De aceea un consultant Feng Shui este optim sa fie solicitat inainte de achizitia, constructia sau inchirierea unei case/ spatiu.

In fiecare casa avem nevoie de un loc bun pentru odihna, un loc bun pentru lucru sau pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi.  Remediile aduc liniste, echilibru si armonie, bunastarea acolo unde este posibil. Exista case bune pentru investitori, cum exista case predispuse la adulter. Exista locatii excelente unde se pot dezvolta orice afaceri si exista locatii unde indiferent de „remediile” recomandate nu exista bunastare pentru ca mediul exterior nu este potrivit.

Harta metafizica ne ofera toate informatiile de care avem nevoie pentru a stabili directiile bune pentru toate tipurile de activitati, pentru a avea parte de energie pozitiva si productiva acolo unde este necesar.

Cum se desfasoara Consultatia Feng Shui ?

  • deplasarea la fata locului pentru a evalua toate elementele mediului la interior si exterior; respectiv forme, orientare, dimensiuni, lumina, precum si alte detalii importante care se obtin la fata locului;
  • realizarea unui raport, in conformitate cu planul cadastral la interior si la exterior prin imaginile captate prin satelit;
  • in functie de obiectiv si destinatie sunt comunicate solutiile si remediile Feng Shui, pentru a obtine maximul benefic din cat se poate obtine;
  • asistenta la implementarea solutiilor si remediilor.

model

Servicii oferite :

  • Consultanta Feng Shui pentru cladiri rezidentiale

Proprietar sau chirias, spatiul dupa mai mult de 6 luni incepe sa exercite o influenta asupra sanatatii, relatiilor si/sau bunastarii ocupantilor ei. Analiza feng shui, dezvaluie care sunt efectele pe care locul/ casa il are in timp, asupra ocupantilor ei. Consultanta este utila pentru determinarea potentialului benefic al spatiului.

  • Consultanta Feng Shui pentru spatii comerciale si birouri

Analiza feng shui raspunde nevoilor specifice ale mediului de afaceri si sunt luate in considerare inclusiv nevoile angajatilor. Consultanta este utila pentru atragerea clientilor, cresterea performantei si a profitului, promovarea unul climat pozitiv, placut si relatii de durata si buna calitate. Se realizeaza hartile metafizice ale angajatilor din care managerul poate extrage informatii privind productivitatea, creativitatea, seriozitatea dar si alte elemente cheie pentru cariera.

  • House Hunting

Cautarea si evaluarea corecta a unei noi locuinte sau a unei noi locatii pentru dezvoltarea afacerii. Deplasare la spatiul de interes si colaborare cu agentului imobiliar.

Raportul complet de evaluare Feng Shui include toate solutiile, pentru energiile specifice ale spatiului, asistenta pentru alegerea remediilor recomandate, colaborare cu arhitectul/decoratorul. Pentru proiectele din afara Bucurestiului, cheltuielile de deplasare intra in sarcina clientului.

Onorariul pentru realizarea feng shui, se calculeaza in functie de lucrare si complexitate. Programarea se poate face telefonic la numarul de telefon 0752 18 77 52 sau prin mesaj la adresa de e-mail contact@karyn.ro.

 logo mic