Evenimente

Reiki (2)

Seminarii reiki & practica spirituala

in fiecare miercuri de la ora 18.30 – 21.30

Seminariile se desfasoara in sala de cursuri de la sediul cabinetului din Bucuresti (zona Primaverii).  Participarea se face doar in baza inscrierii prin e-mail contact@karyn.ro sau telefonic 0752 18 77 52. Participare un seminar 75 lei; Abonament lunar 4 seminarii : 200 lei.

 

explorarea caii sufletului

Modul II : 23 si 24 februarie 2019

Curs Dezvoltare Intuitiva

Modul III : 23 si 24 martie 2018

Modul IV: 20 si 21 aprilie 2019

Modul V: 15 si 16 iunie 2019

Mai multe detalii despre Curs >>>

anunt fs

Stiintele metafizicii ne ajuta sa intelegem ceea ce se afla dincolo de ochii fizici si cum putem folosi uneltele puse la dispozitie de maestrii, spre a aduce armonie in viata noastra.

Atragem un anume spatiu, in care Natura, Cerul si Pamantul impreuna isi pun amprenta asupra destinului nostru. Vom atrage intotdeuna locul perfect corespunzator intentiilor noastre, in care ne implinim destinul si ne invatam lectiile.

Spatiul ales ne vorbeste despre karma. De aceea Feng shui nu este o arta a decorarii. Feng Shui este un mod de a invata sa folosim cu intelepciune energia buna si de a transforma in momentul potrivit energia negativa.

Avem nevoie de un loc bun pentru a ne odihni, de acest lucru depinde sanatatea si starea noastra de bine. Avem nevoie de un loc bun pentru lucru sau pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. Harta metafizica ne ofera toate informatiile de care avem nevoie.

Cursul de Baza Feng Shui Traditional cuprinde:

– Trinitatea cosmica si intelegerea Qi
– Studiul elementelor si modul lor de combinare si opozitie
– Identificarea elementelor necesare pentru armonie si echilibru
– Luo Shu & He tu
– Luan Tou (feng shui-ul formelor) si Li Qi (formule)
– Fluxul energiei mediului inconjurator
– Formele exterioare si afectarea Qi
– Influenta mediului inconjurator asupra stelelor zburatoare
– Metoda celor 9 palate si metoda celor 8 sectoare. Analiza sectoarelor lipsa.
– Analiza Ba Zhai-Metoda celor 8 palate.
– Metoda de calcul al Ming Gua-ului personal
– Analiza Ba Zhai avansata.
– Atributele si elementele celor 8 stele.
– Analiza formelor interne.
– Xuang Kong Fei Xing-Scoala Stelelor Zburatoare.
– Caracteristicile celor 9 stele. Cele 81 de combinatii de stele zburatoare.
– Tai Sui si Sui Po. Metoda Micului Tai Chi.
– Stele vizitatoare anuale, lunare, zilnice, orare.

Karyn Maria Taulescu este consultant Feng Shui Traditional, cu practica incepand din 2013. A urmat invatatura maestrului Joseph Yu si Joey Yap „Mastery Academy of Chineze Metaphisics”.

Detalii de organizare:

Data cursului : 16 si 17 mai 2019 de la ora 17 la 21; 18 si 19 mai 2019 ora 10.00 – 18.00.
Pretul cursului : 2100 lei, care se achita in contul societatii Pure Light Design Srl, comunicat dupa inscriere.

Se ofera suport de curs, bibliografie si diploma de participare. Ulterior cursului sunt stabilite seminarii de practica si fiecare cursant isi va realiza feng shuiul propriului spatiu de locuit. In toamna lui 2019 va fi predat modulul avansat.

Inscrieri prin email : contact@karyn.ro sau telefonic 0752 18 77 52.

 

fb_img_1512458160412

in programul viitor:

Constelatiile Maestrului Interior

Maestrul Interior ne ajuta sa constientizam si sa facem diferenta dintre calatoria sufletului si calatoria ego-ului, despre alegerile sufletului si alegerile egoului.

Viziunea noastra devine clara, cand privim in inima noastra. „Cel care priveste in afara, viseaza. Cel care se uita inauntru se trezeste” spune Jung.

Cand suntem in constiinta iubirii, recunoastem conexiunea noastra cu Creatorul si prin urmare conducem vointa si potentialul nostru spre intelegerea lectiilor vietii.

Pentru ca iubirea să infloreasca ea trebuie sa fie insotita de adevar si de ordine.Distorsiunea aparuta intr-o generatie afecteaza generatiile care urmeaza. In constelatii, orice distorsiune, poate fi abordata, cunoscuta si vindecata, prin restabilirea ordinii firesti a lucrurilor.

Cand fortele sistemului familial sunt recunoscute si respectate pot fi redirectionate spre vindecare si eliberare. Puterea de a restabili aceasta ordine se afla inauntrul nostru.

„Asa-numitele „oi negre ale familiei” sunt de fapt cei care aleg o cale noua, aceea de a elibera prin ei intreg arborele familial. Acei membri ai copacului familial care nu se adapteaza regulilor sau traditiilor unui sistem familial, cei care inca de mici cauta sa revolutioneze sistemul de convingeri si credințe familiale, fiind deseori in contradictoriu cu caile prestabilite urmate de traditiile familiale, cei criticati, judecati si chiar respinsi, ei sunt cei chemati sa elibereze arborele unui neam din povesti si patternuri repetitive care au pus bete în roata unor generatii intregi.

„Oaia neagra” a familiei, cel care nu se adapteaza, cel care striga prin toti porii ‘rebeliune’, joaca un rol de baza in interiorul fiecarui sistem familial. El repara, detoxifiaza si creeaza noi si infloritoare ramuri in arborele genealogic. Datorita acestui membru al unui neam, un arbore genealogic isi reinnoieste radacinile. Rebeliunea sa este pamant fertil, “nebunia” sa este apa care hraneste, incăpatanarea sa este aer proaspat, pasiunea sa este foc care reinsufleteste inimile stramosilor sai.

In actul sau de razvratire se manifesta nenumarate dorinte reprimate ale stramosilor sai, visurile lor neindeplinite, talentele lor irosite, frustrarile lor. Din inertie, arborele unui neam va dori sa continue sa mentina directia toxica a trunchiului sau, ceea ce face misiunea personajului nostru dificila si provocatoare. Cu toate acestea, cine sa dea nastere de flori noi in arborele nostru daca nu el? Cine va crea noi ramuri? Fara el, visurile neimplinite ale celor care sustin arborele de generatii intregi ar muri ingropate sub propriile radacini. Nu lasa pe nimeni sa te faca sa te indoiesti, ai grija de ‘unicitatea’ ta ca de cea mai pretioasă floare a copacului tau. Tu esti visul tuturor stramosilor tai. Bert Hellinger”

Detalii de plata: 350 lei. Pentru înscriere si detalii: e-mail la contact@karyn.roLocatia precum si alte amanunte legate de organizare, vor fi comunicate celor inscrisi prin e-mail.

Detalii despre tehnica Constelatiilor si testimoniale>>>

 

urmeaza firul minunii!

labirint