Dintr-o perspectiva spirituala, suntem pe planeta aceasta ca sa crestem si de multe ori crestem prin intermediul dezechilibrelor. Dificultatile din viata ne-au permis sa devenim fiinte spirituale, sa fim noi insine. Cordoanele energetice negative atasate, nu sunt accidentale si nici locul unde se afla acestea. Daca vrem sa stim ce nu acceptam la noi sau ce judecam este suficient sa privim la legaturile care ne consuma.  Daca vrem sa vedem ce pretuim, iubim si ce acceptam in noi insine, privim la legaturile care ne inspira la fapte marete si la o iubire profunda.

Nimic nu se poate atasa decat la un nivel la care exista o potrivire energetica. Asa functioneaza legea atractiei.  Cu totii avem legaturi negative si cu totii invatam din ele. In cel mai profund sens spiritual, totul esti tu.

Daca suferi de epuizare energetica, recunosti tipare care nu iti apartin, ai ganduri negative si obsesive,  observi emotii pe care nu le poti controla, continui sa simti sa te intorci la relatii trecute in care ai suferit,  simti atasamente puternice fata de oameni, lucruri sau locuri, te afli in stari confuze sau depresive, toate acestea sunt simptome date de conexiuni prin cordoane grele sau de legaturi care te trag in jos sau iti consuma energia.

Evenimentele emotionale si psihologice experimentate intr-un mod negativ afecteaza corpul fizic. Curatarea unui pantec de fire, corzi si chiar panze de energie, produc capacitatea femeii de a fi din nou fertila. Pot exista legaturi puternice cu membrii familiei si se pot transmite traume de la o generatie la alta. Frica sau depresia pe care le simti s-ar putea sa nu fie ale tale personale, pot fi o scurgere ancestrala prin cordonul familiei catre tine. Corzile si legaturile pot deveni obstacole in calea relatiilor semnificative in viitor.

Daca ai emotii puternice cu privire la oamenii pe care nu ii placi, acestea iti coplesesc adesea legaturile de iubire. Daca te angajezi cu toata inima fata de ceva necorporal, cum ar fi loialitatea fata de o credinta, un fir te va conecta cu energia colectiva a acelei credinte. Daca esti dezamagit mai tarziu si nu rupi cordonul angajamentului, energia ta se poate dezechilibra din cauza ca starea ta de spirit se opune legamantului tau. Tiparele nesanatoase si legaturile obsesive sunt cel mai dificil de indepartat.

Curatarea de corzile de energie este o metoda de autovindecare, de aceea doresc sa o impartasesc cu toti cei care doresc sa se elibereze si sa duca o viata traita in armonie.

In acest curs vei invata:

 • tipuri de legaturi si radacinile lor;
 • tipuri de atacuri psihice si simtomele lor;
 • rolul personal in atacul psihic;
 • pregatirea pentru curatare, protectie si autoaparare;
 • metode de curatare (initiere si practica);
 • protectia si ecranarea campului energetic;
 • intarirea legaturilor de putere;
 • folosirea firelor de lumina si a legaturilor de energie;
 • tehnici si instrumente de curatare a spatilor;
 • cum avem o casa pentru suflet;
 • cum se manifesta justitia divina;
 • accesarea karmei bune;

Data cursului : 29-30 iunie 2019, ora 10.00 – 19.00.

Taxa de participare este de 600 lei. Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.

“Nu stiam exact ce se v-a intampla… stiam doar ca trebuie sa fiu acolo… Simteam ca este ceva in interiorul meu, o bucata din mine ce nu imi da voie sa fiu eu insumi… Imi era frica sa ma manifest, si de multe ori, nu stiam ce sa aleg, ce este bine pentru mine… De aceea preferam sa stau deoparte, sa tac, si adesea, sa ii las pe altii sa ia decizii in locul meu. Si am aflat… ceva din mine avea nevoie de vindecare, de acceptare, de validare…. si am descoperit ca EU SUNT CEA
MAI PUTERNICA ATUNCI CAND SUNT CEEA CE SUNT.

Eram in drum spre casa… ma simteam COMPLETA, INTREAGA….simteam o bucurie si o liniste in acelasi timp ce este greu de exprimat in randuri….Iar cand mancam sandwich-ul primit pe avion, simteam ca eram acea fetita care tocmai fusese validata, acceptata…este extraordinar sa vezi cum oamenii pe care nu ii cunosti, iti picteaza constelatia…. E greu de exprimat in cuvinte… ”

Exista o poveste biblica despre un anume Iacob. O zi intreaga a stat cu ingerul pe malul raului iar cand au vrut sa se desparta, Iacob i-a spus: „Nu te las sa pleci pana nu ma binecuvantezi„. Asa se intampla cu diferitele varste ale vietii noastre. Copilul mic din noi se desprinde numai dupa ce ne-a binecuvantat, iar noi am fost deschisi la această binecuvantare. La fel se intampla si cu celelalte varste, dar este valabil mai ales pentru copilul interior.(Bert Hellinger)

Diferit de constelatiile familiale clasice, constelatia copilului interior urmareste trezirea observatorului sacru, care ne ajuta sa intelegem experientele care ne-au produs durere si sa le transformam in lumina si vindecare.

“Privat de autonomie si impiedicat sa se dezvolte, omul isi risipeste energia vitala luptand, intr-un fel, contra lui insusi, combatand accesele de angoasa, de ambivalenta si de culpabilitate emise de copilul lui interior. Dar, in mod paradoxal, cu cat mai mult se inversuneaza el contra acestormanifestari, cu atat le face mai agresive, epuizandu-si in acelasi timp propriile lui resurse de energie.

In schimb, orice suferinta recunoscuta, asumata, se metabolizeaza, se digereaza, pierzandu-si astfel in mod natural din intensitate si din nocivitate. Mai mult inca, ea se transforma in hrana afectiva, in inger pazitor amplificand energia vitala.”  Moussa Nabati

Constelatiile copilului interior, ne ajuta:

 • sa observam aspectele din noi care nu sunt vindecate;
 • sa reflectam asupra restrictiilor interioare si a perceptiei asupra vietii;
 • sa devenim constienti de adevarul si iubirea din interior;
 • sa intelegem cum sa ne vindecam viata;

Cine poate participa?

Oricine. Pe baza mesajelor primite prin cei imputerniciti in roluri, fiecare participant isi poate vizualiza blocajele, acolo unde sunt si fata de cine sunt indreptate, informatii care au rol determinant in procesul de clarificare, constientizare si apoi de vindecare.

Care sunt beneficiile participarii in grup?

Grupul ofera confidentialitate, compasiune si respect pentru destinul nostru si al stramosilor, iar suportul emotional oferit permite fiecarui participant iesirea din triunghiul dramei personale.

Cand apare o vindecare in urma unei constelatii personale, se spune ca 7 generatii anterioare si 7 generatii viitoare beneficiaza de acest proces.

Data : 6 si 7 iulie 2019 ora 10.00 – 18.00

Costul de participare: 250 lei

Inscrieri : contact@karyn.ro sau direct prin formularul de mai jos.

Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR. Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.

Cristalele sunt incarcate cu energii astrale de mii de ani si detin puteri miraculoase nebanuite. Fiecare mare civilizatie, avea un cristal considerat sacru. Prima atestare a folosirii cristalelor a fost descoperita in niste manuscrise de astrologie scrise in sanscrita, din 400 i.H., in care erau mentionate originea si puterea pietrelor de a contracara influentele negative ale planetelor. In fiecare popor se nasteau fiinte umane, speciale, venite cu o cunoastere de dincolo de timp. Ei intuiau armonia cu tot ceea ce exista, si aveau menirea de a o reaminti si celor din jurul lor, mari preoti sau preotese, sacerdoți, alchimiști, vraci, samani.

In Atlantida, cristalele erau folosite pentru comunicarea cu alte civilizatii iar egiptenii le-au investit cu puteri magice. Se considera ca piramida lui Keops a avut in  varf un cristal, iar fetele piramidei au fost acoperite cu dale de porfir, roca bogata in cuart, acestea avand menirea de a asigura securitatea zonei mormintelor faraonului.

In Sfanta Scriptura, in Cartea Exodului (XXVIII, 15-28 si XXXIX, 8-21), descrierea Pieptarului judecatii: „… in el sa tesi o tesatura de pietre, si anume patru randuri de pietre: in randul intai, un Sardonix, un Topaz si un Smaragd; in al doilea rand, un Rubin, un Safir si un Diamant; in al treilea rand, un Opal, o Agata si un Ametist; in al patrulea rand, o Hrisolita, un Onix si un Jaspis. Aceste pietre sa fie legate in ferecatura de aur”; tot in acelasi capitol, versetele 9-12, se aminteste de „… doua pietre de onix… pe umerii efodului…” Tot in Exod gasim folosirea unui utilitar cu Cristale, Bagheta: „Moise si-a intins toiagul spre Cer si Domnul a trimes tunete si piatra…” (Exod, IX, 23), sau „… ia-ti in mana toiagul… vei lovi stanca si va tasni apa…” (Exod, XVII, 5, 6).

Renumita spada a Regelui Arthur, Excalibur, era invincibila datorita faptului ca avea incastrata in garda un Cristal. In ceea ce-l priveste pe Merlin, ar fi folosit Sfera de Cristal si ar fi avut acces la stiinta atlanta (Bagheta de putere).

Printre tolteci, druizi, in Scotia si Irlanda erau cunoscute si venerate craniile mesterite din acest cristal, considerate a fi obiecte religioase foarte puternice. Atat Paracelsus cat si Nostradamus foloseau Sfera de Cristal. Nostradamus isi tinea Sfera pe un trepied din cupru si o activa cu ajutorul unei baghete atlante.

Mayasii, foloseau Cristalele atat in scop de diagnosticare, cat si curativ. Se foloseau Cristale mari din Cuart pentru vizualizari in Timp si Spatiu.

Legenda sau adevar, se pare ca Isaac Newton a descoperit spectrul culorilor reflectand lumina soarelui printr-un astfel de cristal de cuart transparent, denumit conform legendei, craniul utilizat de Marele Preot al Mayașilor.

Cristalele focalizeaza energia vindecatoare si sunt de ajutor pentru amplificarea si directionarea luminii. Aceasta tehnica se numeste cristaloterapie.

Din continutul cursului de cristaloterapie:

Modul I

 • Alegerea si purificarea cristalelor
 • Incarcarea si programarea cristalelor
 • Purificarea si ridicarea vibratiei cu cristale
 • Folosirea cristalelor in meditatie, curatare si vindecare energetica
 • Grile pentru activarea energiei nelimitate a abundentei divine
 • Grile pentru protectia casei si izolarea de radiatii electromagnetice
 • Folosirea amuletelor, talismanelor si a craniilor de cristal
 • Corelarea cristalelor cu astrologia si ingerii

Modul II

 • Meditatii si exercitii pentru activarea cristalului interior
 • Terapia cu cristale : Tehnici de incarcare a chakrelor
 • Initiere si tehnica de lucru cu cristalele eterice
 • Chirurgia cu lumina si deblocarea energetica
 • Practica terapeutica

Prezentarea cursului se realizeaza cu cristale puse la dispozitie pe toata durata cursului. Participantii la acest curs vor primi suport de curs, certificat de participare precum si un cristal.

Data cursului : 13-14 iulie 2019, ora 10.00 – 18.00.

Taxa de participare este de 300 lei pentru un modul. Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.

Shambala “Izvorul Fericirii Divine”, se considera a fi focarul spiritual fundamental al umanitatii sau taramul inteleptilor. Textele antice tibetane si indiene spun ca in acest loc se afla „conducatori celesti coborati din stele” care au ghidat omenirea de-a lungul timpului. Ei au imprimat intr-un mod invizibil toate marile idei si curente benefice care au impins omenirea spre evolutie si tot ei au actionat adeseori pentru mentinerea echilibrului planetar.

Marele esoterist francez Rene Guenon afirma despre Shambala ca aceasta este ca un fel de „Arca a lui Noe”, intrucat detine permanent germenele reinfloririi civilizatiei. Shambala a fost vizibila in planul fizic, pana acum 6000 de ani. Acum acest taram al inteleptilor este accesibil doar in planul eteric, adica intr‑un plan paralel, situat la o frecventa de manifestare superioara realitatii fizice.

Aceasta Meditatie a Shambalei are intentia de a conecta pe cei prezenti la o vibratie inalta multidimensionala. Aceasta puternica energie lucreaza pe mai multe niveluri si nu doar mental, emotional si spiritual, ci si la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului si ale celor mai inalte vibratii ale corpului energetic. Energia Shambalei este menita sa ne ajute sa ne ancoram in planul constientiei si trezirii individuale, modelul divin, care este samanta perfectiunii.

Vom incheia cu initierea Shambala Reiki si activarea  Codurilor de Lumina din taramul Shambalei catre Mama Pamant.

Data cursului : 3 august 2019, ora 9.00 – 13.00.

Taxa de participare este de 400 lei pentru un modul. Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.

Cum accesam puterea noastra personala? Aceasta este lectia universala a Sinelui pentru toate fiintele umane. Lectiile se repeta din nou si din nou, de mai multe ori pe parcursul vietii noastre, pana cand viziunea noastra va deveni mai clara si vom invata sa privim in inima noastra. Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este doar o iluzie pe care o proiectam in lume.

Marii maestri spirituali ne invata marile adevaruri, impartasind cu noi harul pentru a ne simplifica viata. Intentia lor nu este sa ne indeparteze de lumea fizica ci de a ne elibera de frica supravietuirii si de a ne trezi la puterea co-creativa a sufletului. Acest curs este un ghid, o calatorie importanta de autodescoperire si dezvoltare personala, prin intermediul caruia fiecare invata cum sa acceseze si sa foloseasca puterea care vine direct din suflet.

Modul I – 21 – 22 septembrie 2019

 • anatomia spiritului si campurile subtile
 • meditatia si dezvoltarea stapanirii de sine
 • ordinea interioara si disciplinarea mintii
 • deschiderea portilor intuitiei (initiere)
 • tehnici si exercitii de dezvoltare a intuitiei
 • instrumente de dezvoltare intuitiva : radiestezia (initiere si practica)
 • conectarea cu sanctuarul interior si harul

10 motive pentru care sa urmezi acest curs :

 1. descoperi care iti sunt propriile proiectii despre tine, despre lume si despre ceilalti;
 2. inveti sa observi cat de implicat este ego-ul in mintea si sanatatea corpului tau;
 3. inveti sa iti investighezi nevoile ascunse si sa devii constient de modul in care fortele universal iti influenteaza comportamentul si alegerile;
 4.  descoperi care iti sunt darurile si talentele;
 5.  inveti practici spirituale prin care esti in armonie cu sinele si harul;
 6.  afli care sunt fortele universale care participa la cresterea si evolutia noastra si inveti sa traiesti cu intelepciune;
 7.  inveti sa iti explorezi fricile si cum sa iti recuperezi darurile;
 8.  inveti sa te eliberezi de sistemele care te desfiinteaza si inveti sa iti regasesti intelepciunea si
  stima de sine;
 9. inveti sa iti vindeci trecutul si sa iti creezi un viitor pozitiv;
 10. inveti sa iti disciplinezi mintea si sa fii in contact cu maestrul tau interior.

In cadrul formarii fiecare cursant primeste manualul de initiere si diploma de absolvire a cursului.

Costul cursului este de 300 RON/zi, respectiv 600 lei/ modul.
Pentru inscrieri si detalii va rugam sa ne scrieti la adresa contact@karyn.ro. Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.

Reiki & Autovindecare Energetica – Seminarii in fiecare joi

Autovindecarea energetica reprezinta un sistem de tehnici manuale si actiuni energetice care au scopul de a aduce la normal energia vitala sau bioenergia
naturala a corpului. Mikao Usui, fondatorul Reiki spunea ca „orice lucru existent in Univers, fara nici o exceptie, poseda energia universala”. Bioenergia ne permite sa ne traim viata in cea mai buna forma si cu un scop precis, conferindu-ne abilitatea naturala de a ne autovindeca.

Reiki este intelepciune combinata cu energie; ne conecteaza la lumina, ne stimuleaza cresterea, ne echilibreaza din punct de vedere fizic si spiritual, ne
poate vindeca cele mai adanci rani si poate sa ne scoata la iveala potentiale nebanuite ale fiintei noastre. Reiki este suportul pentru sanatatea optima a
corpului. El este un vehicul catre adevarul nostru interior, care ne indruma catre fericire, iar fericirea nu este altceva decat vindecare.”spune Mikao Usui.
Oamenii practica arta punerii mainilor spre vindecare de la inceputul timpurilor. Chiar si apostolii lui Iisus. Această energie este cunoscuta sub mai multe nume:
CHI (in China), PRANA (in India), REIKI (in Japonia). Atingerea umana inseamna vindecare si dragoste.

Reiki ofera posibilitatea de autovindecare atat fizic cat si spiritual. Este un mod ideal de a abandona vechi obisnuinte sau dependente, de a ne vindeca la nivel
mental si emotional. Energia fortei vitale este invizibila dar palpabila, infuzeaza si patrunde toate formele de viata. Aceasta energie este infinita si pura.
Metodele predate au ca scop activarea proceselor de autoreglare, inclusiv mecanismele de curatare si restabilire a starii normale a organismului din punct
de vedere holistic : minte – corp – spirit.

Modul 1

 • anatomia energetica si spirituala a fiintei umane
 • curatarea si alinierea energetica
 • autopurificarea si autovindecarea
 • initiere Reiki gradul 1

Modul 2

 • diagnoza si functia psihologica a chakrelor
 • tratamentul energetic
 • cauzele spirituale ale bolilor
 • initiere Reiki gradul 2

Modul 3

 • tipuri de blocaje energetice
 • tehnici de curatare, corectie si incarcare energetica
 • tehnici de impamantare si protectie energetica
 • initiere Reiki gradul 3

Modul 4

 • tamaduirea si echilibrarea energetica
 • vindecarea spirituala
 • procesul de indrumare
 • initiere Reiki Gradul IV – Maestru

In cadrul formarii fiecare cursant primeste manualul de initiere si diploma de maestru Reiki.

Cunostinte si abilitati pe care le poti dobandi:

 1. descoperi cum sa te incarci cu energie si cum sa o folosesti pentru autovindecare ;
 2. inveti despre influenta psiho-emotionala asupra sanatatii corpului tau;
 3. inveti sa iti investighezi nevoile energetice si sa devii constient atunci cand esti drenat de energie;
 4. descoperi abilitati de vindecare;
 5.  inveti sa practici tehnici de curatare si echilibrare energetica pentru tine si pentru cei dragi ;
 6. inveti despre medicina chakrelor (a centrilor energetici);
 7. inveti sa lucrezi energetic asupra fricilor, ranilor si dependentelor;
 8. inveti sa te centrezi pentru a accesa propriul potential;
 9. inveti sa practici starea de prezenta;
 10.  inveti sa iti disciplinezi mintea si pentru a fi in contact cu maestrul interior.

Cursul este sustinut de Karyn Maria Taulescu, formator si trainer certificat international, maestru Reiki.

Costul cursului :
Modul I – 400 lei (4 seminarii)
Modul II – 400 lei (4 seminarii)
Modul III – 400 lei (4 seminarii)
Modul IV – 600 lei (4 seminarii)
Seminariile de reiki si autovindecare energetica, incep joi 24 octombrie 2019 si se vor desfasura in fiecare joi intre orele 18.30 – 21.30.
Costul seminarului cuprinde initierea, seminariile de practica si teorie, certificare Usui Reiki Ryoho la finalizarea celor IV module de studiu.
Dupa parcurgerea celor patru module, studentul poate urma seminariile scolii pentru aprofundarea cunostintelor si pentru practica. Seminariile cuprind tehnici de meditatie, autocontrol, protectie energetica, dezvoltare personala si costul acestora este de 200 lei/ luna (4 seminarii)
Pentru inscrieri si detalii va rugam sa ne scrieti la adresa contact@karyn.ro. Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail. 

Cum accesam puterea noastra personala? Aceasta este lectia universala a Sinelui pentru toate fiintele umane. Lectiile se repeta din nou si din nou, de mai multe ori pe parcursul vietii noastre, pana cand viziunea noastra va deveni mai clara si vom invata sa privim in inima noastra. Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este doar o iluzie pe care o proiectam in lume.

Marii maestri spirituali ne invata marile adevaruri, impartasind cu noi harul pentru a ne simplifica viata. Intentia lor nu este sa ne indeparteze de lumea fizica ci de a ne elibera de frica supravietuirii si de a ne trezi la puterea co-creativa a sufletului. Acest curs este un ghid, o calatorie importanta de autodescoperire si dezvoltare personala, prin intermediul caruia fiecare invata cum sa acceseze si sa foloseasca puterea care vine direct din suflet.

Modul II 26 – 27 octombrie 2019

 • exercitii de comunicare non-fizica si non-verbala (programare neurolingvistica)
 • transa creativa de gestionare a granitelor personale si spirituale (transa generativa)
 • exercitii pentru dezvoltarea autocontrolului
 • centrarea pe scopul vietii si activarea resurselor
 • conectarea cu centrul fiintei (practica concentrarii prin meditatie)
 • cele cinci elemente si alchimia interioara
 • cultivarea energiei vitale si armonizarea cu sinele (fenf shui)

10 motive pentru care sa urmezi acest curs :

 1. descoperi care iti sunt propriile proiectii despre tine, despre lume si despre ceilalti;
 2. inveti sa observi cat de implicat este ego-ul in mintea si sanatatea corpului tau;
 3. inveti sa iti investighezi nevoile ascunse si sa devii constient de modul in care fortele universal iti influenteaza comportamentul si alegerile;
 4.  descoperi care iti sunt darurile si talentele;
 5.  inveti practici spirituale prin care esti in armonie cu sinele si harul;
 6.  afli care sunt fortele universale care participa la cresterea si evolutia noastra si inveti sa traiesti cu intelepciune;
 7.  inveti sa iti explorezi fricile si cum sa iti recuperezi darurile;
 8.  inveti sa te eliberezi de sistemele care te desfiinteaza si inveti sa iti regasesti intelepciunea si
  stima de sine;
 9. inveti sa iti vindeci trecutul si sa iti creezi un viitor pozitiv;
 10. inveti sa iti disciplinezi mintea si sa fii in contact cu maestrul tau interior.

In cadrul formarii fiecare cursant primeste manualul de initiere si diploma de absolvire a cursului.

Costul cursului este de 300 RON/zi, respectiv 600 lei/ modul.
Pentru inscrieri si detalii va rugam sa ne scrieti la adresa contact@karyn.ro. Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.

Cum accesam puterea noastra personala? Aceasta este lectia universala a Sinelui pentru toate fiintele umane. Lectiile se repeta din nou si din nou, de mai multe ori pe parcursul vietii noastre, pana cand viziunea noastra va deveni mai clara si vom invata sa privim in inima noastra. Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este doar o iluzie pe care o proiectam in lume.

Marii maestri spirituali ne invata marile adevaruri, impartasind cu noi harul pentru a ne simplifica viata. Intentia lor nu este sa ne indeparteze de lumea fizica ci de a ne elibera de frica supravietuirii si de a ne trezi la puterea co-creativa a sufletului. Acest curs este un ghid, o calatorie importanta de autodescoperire si dezvoltare personala, prin intermediul caruia fiecare invata cum sa acceseze si sa foloseasca puterea care vine direct din suflet.

Modul III 23 – 24 noiembrie 2019

 • vindecarea sistemului energetic (tehnici)
 • principiile divine si cauzele spirituale ale bolilor
 • limitele interioare si fortele care le conduc
 • accesarea puterii spirituale native a fiecaruia (initiere)
 • eliberarea limitarilor si activarea energiei ancestrale
 • curatarea implantarilor si impregnarilor de la nivel de ADN
 • agresiunile energetice si protectia psi

10 motive pentru care sa urmezi acest curs :

 1. descoperi care iti sunt propriile proiectii despre tine, despre lume si despre ceilalti;
 2. inveti sa observi cat de implicat este ego-ul in mintea si sanatatea corpului tau;
 3. inveti sa iti investighezi nevoile ascunse si sa devii constient de modul in care fortele universal iti influenteaza comportamentul si alegerile;
 4.  descoperi care iti sunt darurile si talentele;
 5.  inveti practici spirituale prin care esti in armonie cu sinele si harul;
 6.  afli care sunt fortele universale care participa la cresterea si evolutia noastra si inveti sa traiesti cu intelepciune;
 7.  inveti sa iti explorezi fricile si cum sa iti recuperezi darurile;
 8.  inveti sa te eliberezi de sistemele care te desfiinteaza si inveti sa iti regasesti intelepciunea si
  stima de sine;
 9. inveti sa iti vindeci trecutul si sa iti creezi un viitor pozitiv;
 10. inveti sa iti disciplinezi mintea si sa fii in contact cu maestrul tau interior.

In cadrul formarii fiecare cursant primeste manualul de initiere si diploma de absolvire a cursului.

Costul cursului este de 300 RON/zi, respectiv 600 lei/ modul.
Pentru inscrieri si detalii va rugam sa ne scrieti la adresa contact@karyn.ro. Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.

Cum accesam puterea noastra personala? Aceasta este lectia universala a Sinelui pentru toate fiintele umane. Lectiile se repeta din nou si din nou, de mai multe ori pe parcursul vietii noastre, pana cand viziunea noastra va deveni mai clara si vom invata sa privim in inima noastra. Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este doar o iluzie pe care o proiectam in lume.

Marii maestri spirituali ne invata marile adevaruri, impartasind cu noi harul pentru a ne simplifica viata. Intentia lor nu este sa ne indeparteze de lumea fizica ci de a ne elibera de frica supravietuirii si de a ne trezi la puterea co-creativa a sufletului. Acest curs este un ghid, o calatorie importanta de autodescoperire si dezvoltare personala, prin intermediul caruia fiecare invata cum sa acceseze si sa foloseasca puterea care vine direct din suflet.

Modul IV – 14 – 15 decembrie 2019 – Instrumente initiatice de explorare a sufletului 

 • simboluri si porti ale sufletului
 • transformarea si initierea personala
 • chei de intelegere a mesajelor din subconstient
 • intelegerea caii personale, a sufletului

10 motive pentru care sa urmezi acest curs :

 1. descoperi care iti sunt propriile proiectii despre tine, despre lume si despre ceilalti;
 2. inveti sa observi cat de implicat este ego-ul in mintea si sanatatea corpului tau;
 3. inveti sa iti investighezi nevoile ascunse si sa devii constient de modul in care fortele universal iti influenteaza comportamentul si alegerile;
 4.  descoperi care iti sunt darurile si talentele;
 5.  inveti practici spirituale prin care esti in armonie cu sinele si harul;
 6.  afli care sunt fortele universale care participa la cresterea si evolutia noastra si inveti sa traiesti cu intelepciune;
 7.  inveti sa iti explorezi fricile si cum sa iti recuperezi darurile;
 8.  inveti sa te eliberezi de sistemele care te desfiinteaza si inveti sa iti regasesti intelepciunea si
  stima de sine;
 9. inveti sa iti vindeci trecutul si sa iti creezi un viitor pozitiv;
 10. inveti sa iti disciplinezi mintea si sa fii in contact cu maestrul tau interior.

In cadrul formarii fiecare cursant primeste manualul de initiere si diploma de absolvire a cursului.

Costul cursului este de 300 RON/zi, respectiv 600 lei/ modul.
Pentru inscrieri si detalii va rugam sa ne scrieti la adresa contact@karyn.ro. Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.