Evaluarea Arhetipala a Contractului Sacru

akashic_records

Evaluarea Arhetipala a Contractului Sacru

Arhetipurile sunt modele ancestrale, pe care le purtam din vieti trecute, le preluam de la stramosi sau le-am initiat in aceasta viata. Aceste arhetipuri sunt un puternic filtru, prin care realitatea este perceputa intr-un anume mod si datorita acestui lucru, atragem in viata noastra anumite experiente si anumite relatii. Aceasta metota de evaluare arhetipala, ne ajuta sa descoperim ce angajamente ne-am asumat, care este directia acestei vieti, precum si care sunt fortele cosmice care ne sustin calea.

Cand suntem capabili sa ne vedem viata simbolic si impersonal, intram in centrul puterii noastre personale. Această lectie a Sinelui este universala pentru toate fiintele umane.

Lectiile se repeta din nou si din nou, de mai multe ori pe parcursul vietii noastre iar fiecare arhetip reprezinta o lectie speciala. Viziunea voastra va deveni clara, numai cand va veti uita in inima voastra. „Cel care priveste in afara, viseaza. Cel care se uita inauntru se trezeste” spune Jung. Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este o iluzie pe care o proiectam in lume.

Contractul Sacru contine douasprezece modele de comportament arhetipal care sunt specifice calatoriei dumneavoastra sufletesti (se coreleaza cu astrograma natala).

Descoperirea Contractului Sacru va face diferenta dintre a trai viata pentru care te-ai nascut, respectiv calatoria sufletului tau si viata pe care ti-o dai, calatoria ego-ului tau. Caroline Myss, autoarea acestei metode, ne spune: „Alegerile voastre de viata se schimba, cand incepeti sa recunoasteti diferenta dintre o optiune si un Contract Sacru”.

Consultatiile au loc in Bucuresti, in cadrul unui cabinet particular. Pentru cei care locuiesc in alte orase, consultatiile se pot desfasura si prin intermediul skype sau prin telefon.

Durata consultatiei este cuprinsa intre 90 – 120 de minute iar tariful acesteia este de 300 de lei. Plata pentru studiile prin skype sau telefon, se face in avans, in contul SC INFOLIGHT SRL, nr. RO16RNCB0285122216070001 deschis la BCR Bucuresti. Swift RNCB ROBU.

Programare :