Depasirea Limitelor – Curs 29 – 30 iunie 2019

Dintr-o perspectiva spirituala, suntem pe planeta aceasta ca sa crestem si de multe ori crestem prin intermediul dezechilibrelor. Dificultatile din viata ne-au permis sa devenim fiinte spirituale, sa fim noi insine. Cordoanele energetice negative atasate, nu sunt accidentale si nici locul unde se afla acestea. Daca vrem sa stim ce nu acceptam la noi sau ce judecam este suficient sa privim la legaturile care ne consuma.  Daca vrem sa vedem ce pretuim, iubim si ce acceptam in noi insine, privim la legaturile care ne inspira la fapte marete si la o iubire profunda.

Nimic nu se poate atasa decat la un nivel la care exista o potrivire energetica. Asa functioneaza legea atractiei.  Cu totii avem legaturi negative si cu totii invatam din ele. In cel mai profund sens spiritual, totul esti tu.

Daca suferi de epuizare energetica, recunosti tipare care nu iti apartin, ai ganduri negative si obsesive,  observi emotii pe care nu le poti controla, continui sa simti sa te intorci la relatii trecute in care ai suferit,  simti atasamente puternice fata de oameni, lucruri sau locuri, te afli in stari confuze sau depresive, toate acestea sunt simptome date de conexiuni prin cordoane grele sau de legaturi care te trag in jos sau iti consuma energia.

Evenimentele emotionale si psihologice experimentate intr-un mod negativ afecteaza corpul fizic. Curatarea unui pantec de fire, corzi si chiar panze de energie, produc capacitatea femeii de a fi din nou fertila. Pot exista legaturi puternice cu membrii familiei si se pot transmite traume de la o generatie la alta. Frica sau depresia pe care le simti s-ar putea sa nu fie ale tale personale, pot fi o scurgere ancestrala prin cordonul familiei catre tine. Corzile si legaturile pot deveni obstacole in calea relatiilor semnificative in viitor.

Daca ai emotii puternice cu privire la oamenii pe care nu ii placi, acestea iti coplesesc adesea legaturile de iubire. Daca te angajezi cu toata inima fata de ceva necorporal, cum ar fi loialitatea fata de o credinta, un fir te va conecta cu energia colectiva a acelei credinte. Daca esti dezamagit mai tarziu si nu rupi cordonul angajamentului, energia ta se poate dezechilibra din cauza ca starea ta de spirit se opune legamantului tau. Tiparele nesanatoase si legaturile obsesive sunt cel mai dificil de indepartat.

Curatarea de corzile de energie este o metoda de autovindecare, de aceea doresc sa o impartasesc cu toti cei care doresc sa se elibereze si sa duca o viata traita in armonie.

In acest curs vei invata:

 • tipuri de legaturi si radacinile lor;
 • tipuri de atacuri psihice si simtomele lor;
 • rolul personal in atacul psihic;
 • pregatirea pentru curatare, protectie si autoaparare;
 • metode de curatare (initiere si practica);
 • protectia si ecranarea campului energetic;
 • intarirea legaturilor de putere;
 • folosirea firelor de lumina si a legaturilor de energie;
 • tehnici si instrumente de curatare a spatilor;
 • cum avem o casa pentru suflet;
 • cum se manifesta justitia divina;
 • accesarea karmei bune;

Data cursului : 29-30 iunie 2019, ora 10.00 – 19.00.

Taxa de participare este de 600 lei. Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.

Inscriere

Pentru mai multe detalii si inscriere, sunati la numarul de telefon +40752187752 , trimiteti e-mail la karyn.taulescu@gmail.com