Reiki și Medicină Energetică

Training Profesional

 

Participarea la acest curs, implică începerea unui proces profund de transformare personală și învățături esențiale despre energie și conștiință. Aceste transformări, îți permit să dezvolți abilități de vindecare, precum și un sentiment puternic de autodescoperire și dezvoltare personală. Participarea la acest curs, implică începerea unui proces profund de transformare personală și învățături esențiale despre energie și conștiință. Aceste transformări, îți permit să dezvolți abilități de vindecare, precum și un sentiment puternic de autodescoperire și dezvoltare personală.

Ce vei primi în cadrul fiecărui an de curs:

 • 9 module de învățături și practică pentru vindecare energetică și dezvoltare personală
 • 36 de sesiuni online de 150 de minute săptămânale, în intervalul orar 19.00 – 22.00
 • Răspunsuri la întrebări pentru clarificarea și integrarea lecțiilor predate și recomandări pentru studiu personal
 • Minim 36 de meditații și tehnici de lucru cu sine
 • muncă/afaceri, comunitate și spiritualitate personală

Opțional

 • Trimestrial ateliere de practică terapie energetică (la sala de curs)
 • Ședințe de consiliere individuală și mentorat, online sau la cabinet
 • Cursuri cu tehnici și metode destinate cunoașterii de sine
 • Tabără anuală de practică și inițiere că/afaceri, comunitate și spiritualitate personală

Scopul seminarelor

 • Dezvoltarea conștiinței și a evoluției personale individuale
 • Promovarea înțelegerii tuturor aspectelor vieții și a legilor universale
 • Metode și tehnici de vindecare într-o forma integrată și specializată
 • Respectarea culturii și cunoașterii ancestrale, spirituale și universale
 • Aplicarea învățăturilor în toate domeniile vieții: relații, muncă/afaceri, comunitate și spiritualitate personală

Fiecare an este o experiență profundă de cunoaștere a sinelui și de înțelegere a esenței conștiinței care produce vindecarea. Pe măsură ce acest proces interior se integrează, dezvolți abilitățile necesare pentru autovindecare sau pentru a facilita procesul de vindecare al altora.

Acest curs îți permite să dezvolți o abordare echilibrată și să primești ghidare permanent. Meditația, stările de conștiință și practicile spirituale personalizate, completează întregul curriculum al tehnicilor de vindecare. Vei învăța să găsești soluții pentru rănile emoționale și să dai un nou sens vieții tale.

Fiecare grupă are un număr limitat de locuri, pentru a permite fiecărui cursant să primească atenție personalizată și interacțiune individuală. Seminarele oferă un mediu unic de confidență și siguranță, unde vindecarea poate avea loc la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual. Deseori ne aflăm în fata unui întreg proces de descoperire de sine, introspecție, percepție a simțurilor, transformare dinamică a câmpului de energie, integrare creativă și dezvoltare a stării de prezență.

Programul este susținut din 2010 de Karyn Maria Taulescu, formator, maestru Reiki certificat internațional, în numeroase sisteme energetice și grand master Reiki, membru ”The International Center for Reiki Training” & ”International Association of Reiki Professionals”, consilier pentru dezvoltare personală.

Lineaj Reiki Reiju : Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Iris Ishikuro – Viki Grant – Deborah Frank – Don Becket – Karyn Maria Taulescu

Curriculum

 • Conștientizarea sinelui și a dinamicilor câmpului energetic
 • Studiul sistemului energetic uman și a celor patru dimensiuni ale ființei
 • Terapeutică, coaching și etica unei consilieri
 • Studiul caracterologiei (ego-ul și rănile emoționale)
 • Procesul personal de vindecare
 • Sincronizarea cu fluxul de energie
 • Crearea spațiului sacru

Anul  I Descoperirea de Sine

Acest prim an se concentrează asupra descoperirii de sine.  Teoria, procedurile, tehnicile și exercițiile sunt asociate cu tehnica Reiki Usui Ryoho gradele I-III și cunoștințele de bază din Medicina Energetică, pentru înțelegerea sistemului de energie și conștiință umană în planul fizic, emoțional și mental.

Prin intermediul exercițiilor experiențiale și practica meditației, vei învăța tehnici de bază în reglarea propriului câmp energetic: autocontrolul mental, autotratamentul energetic, curățarea și echilibrarea energetică, evaluarea și urmărirea fluxului de energie, dezvoltarea abilitaților de percepție și intuiție. Fiecare învață să se cunoască pe sine, să se onoreze și să fie conectat cu sine.  Este un an minunat de deschidere către noi orizonturi, de vindecare emoțională și dezvoltare personală.

Teorie și practică minim 108 ore

Clasele includ

 • Anatomia sistemului energetic uman
 • Caracteriologie (structurile ego-ului)
 • Principiile de bază ale vindecării
 • Dezvoltarea percepției senzoriale
 • Tehnici de lucru cu sine pentru autovindecare și dezvoltare personală
 • Protocolul terapiei cu energie
 • Meditație
 • Metafizică
 • Îndrumare spirituală

Cum te vei conecta:

 • Grupa 2024-2025 : Seminare săptămânale de 180 de minute pe Zoom cu membrii grupului dvs, începând din 26 septembrie 2024. Durata seminarelor : de la ora 19.00 la ora 22.00 (cu o pauza de 30 de minute). Dotări minime: un computer/ laptop/ tabletă/ smartphone.
 • Grup de discuții pe Whatsapp cu membrii grupului dvs.

Angajamentul față de măiestrie:

Dedicarea de minim 1 ora pe zi pentru studiu și practica exercițiilor, atenție și determinare la fiecare întâlnire săptămânală a grupului.

Înainte de a începe procedura de înscriere care implică semnarea contractului de școlarizare, îți propun să ne cunoaștem, fie telefonic, fie pe zoom online, câteva minute. Doresc să îți adresez câteva întrebări, cu permisiunea ta, înainte de a porni în această călătorie împreună, referitoare la deschiderea ta către dezvoltarea personală și spirituală.

Detalii înscriere și participare :

Înscrierile se fac prin e-mail karyn.taulescu@gmail.com și sunt condiționate de semnarea contractului de școlarizare și achitarea taxei de participare pentru care se optează.

Taxa de participare  :

480 lei/ modul. Acordajele gradelor I-III Reiki Usui Ryoho sunt incluse în costul seminarelor din Anul I.

Prin transmiterea cererii de înscriere prin e-mail la adresa karyn.taulescu@gmail.com, confirmați că ați luat la cunoștință de condițiile de participare.

Contractul de școlarizare, detaliile datelor de desfășurare a anului de curs, facturile, manualele, documentele informative necesare participării la curs, precum și alte informații legate de organizare sunt comunicate prin e-mail.

Participanții care îndeplinesc cerințele programului vor primi la finalizarea anului de studiu, Certificatul de absolvire a Anului I  de Reiki și Medicină Energetică care atestă abilitățile și cunoștințele privind tehnicile predate. Evaluarea competențelor va fi făcută atât informal cât și formal în timpul seminarelor și a sesiunilor de practică la sala de curs. La înscrierea în Anul II pot opta pentru dubla certificare care include formarea pentruconsilier pentru dezvoltare personală”.

În urma susținerii examenului, primesc Certificatul de Absolvire având antetul Ministerului Muncii și Protecției Sociale și al Ministerului Educației Naționale, împreună cu suplimentul descriptiv al competențelor profesionale dobândite pentru 180 de ore de teorie și practică, care se desfășoară pe parcursul Anului II de studiu.

Participarea la acest curs, implică începerea unui proces profund de transformare personală și învățături esențiale despre energie și conștiință. Aceste transformări, îți permit să dezvolți abilități de vindecare, precum și un sentiment puternic de autodescoperire și dezvoltare personală.Participarea la acest curs, implică începerea unui proces profund de transformare personală și învățături esențiale despre energie și conștiință. Aceste transformări, îți permit să dezvolți abilități de vindecare, precum și un sentiment puternic de autodescoperire și dezvoltare personală.

Cursul este terapeutic, poate fi parcurs pentru autovindecare și dezvoltare personală,

dar și pentru a dezvolta abilitățile necesare de a profesa în acest domeniu.

În această școală punem accentul pe respect, educație, disciplină și ceremonial.

Orice întrebări aveți, vă rog să îmi scrieți și vă răspund cu drag!

ÎNSCRIERE

Pentru înscriere, completați formularul sau trimiteți e-mail la adresa karyn.taulescu@gmail.com

Pentru alte informații mă puteți contacta la numărul de telefon  +4 0752 18 77 52

Termeni și Condiții