Corectie Bioenergetica

reiki-energy-healing

Terapia bioenergetica este bazata pe forta campului energetic si se realizeaza prin pase magnetice cu sau fara atingere.

Corectia Bioenergetica, metoda initiata de Serghei  Matveev, se realizeaza prin „manipulari manuale si actiuni asupra organismului, care au la baza, principiul readucerii la normal a bioenergeticii umane. Esenta metodei este abordarea holistica a omului, respectiv armonia dintre minte, trup si spirit.

Metoda permite armonizarea energeticii corpului, declansarea si activarea proceselor de autoreglare, inclusiv mecanismele de curatare si restabilire a starii normale de sanatate a organismului.

Totodata, dispar durerile, blocajele adanci si contracturile din diferite portiuni ale corpului care blocheaza energia vitala, emotiile si puterea. Se imbunatateste starea fizica si psihica, se elimina tensiunile din muschi si miscari, creste mobilitatea corpului si calitatea vietii. Actiunea asupra  „fizicului” omului cu ajutorul anumitor manevre si miscari, permite aducerea sa la nivelul subconstientului,  ajutandu-l sa-si rezolve problemele legate de sanatate, scaderea autoaprecierii, nevroze, stres, actiunea energiilor negative, etc.”

Sedintele de corectie bioenergetica se desfasoara la sediul cabinetului din Bucuresti. Durata este de 60 sau 120 de minute. Detaliile necesare programarii pot fi obtinute telefonic la numarul de telefon 0752 18 77 52 sau prin e-mail : contact@karyn.ro.

 logo mic