Consultanta Feng Shui Traditional

Totul in jur este energie. Din cele mai vechi timpuri, maestrii feng shui au studiat modul in care natura prin energia pamantului, a vanturilor, apelor, copacilor, stancilor si muntilor, respectiv astrelor,  produce o influenta puternica asupra destinului nostru, dar si a urmasilor nostri.

Stiinta Feng Shui este despre potentialul unei locatii si daca este posibil sa il putem  transforma.  Este un design care contine lumea noastra interioara, karma si destinul.

“Locul” atrage destinul nostru. Si cu toate acestea, Feng Shui nu este despre divinatie. Prin anumite metode aparent simple, pot fi posibile remedii dar si atentionari asupra anumitor efecte ce se pot produce in timp si care pot fi evitate prin liber arbitru.

Feng Shui nu este o arta a decorarii si “energia buna” nu vine pentru ca am plasat in coltul sudic monezi aurii.

Fiecare casa are tainele ei. Cel mai important este sa avem un loc in care sa ne putem odihni, intrucat energia din timpul somnului contribuie la starea de sanatate, creativitate, fertilitate, ideile de afaceri si in general starea noastra de bine alaturi de familie si de cei dragi.

Remediile pot modifica doar anumite aspecte si doar in armonie cu natura. Exista locuri bune pentru investitori, asa cum exista locuri bune pentru familie, dar si locuri care atrag solitudine sau faliment. Indiferent de „remediile” recomandate mediul exterior produce o influenta mult mai puternica.

Consultanta Feng Shui este ideal sa fie realizata atunci cand se alege locul, respectiv inainte de constructie, achizitie sau inchiriere.

  • deplasarea la fata locului pentru a evalua toate elementele mediului exterior, forme, orientare, dimensiuni, lumina, precum si alte detalii importante care se obtin la fata locului;
  • realizarea unui raport, in conformitate cu planul cadastral la interior si la exterior prin imaginile captate prin satelit;
  • in functie de obiectiv si destinatie sunt comunicate solutiile si remediile Feng Shui;
  • in raport sunt descrise influentele energetice, in care se tine cont de astrologie, masuratori si toate elementele care influenteaza locatia;
  • asistenta la implementarea solutiilor si remediilor.

Servicii de consultanta Feng Shui

Proprietar sau chirias, locatia dupa mai mult de 6 luni incepe sa exercite o influenta asupra ocupantilor ei. Analiza feng shui, dezvaluie care sunt efectele pe care locul il are in timp, asupra ocupantilor ei. Consultanta este utila pentru determinarea potentialului.

Analiza feng shui raspunde nevoilor specifice ale mediului de afaceri si sunt luate in considerare inclusiv nevoile angajatilor. Consultanta este utila pentru atragerea clientilor, cresterea performantei si a profitului, promovarea unul climat pozitiv, placut si relatii de durata si buna calitate. Se realizeaza hartile metafizice ale angajatilor din care managerul poate extrage informatii privind productivitatea, creativitatea, seriozitatea dar si alte elemente cheie pentru cariera.

Cautarea si evaluarea corecta a unei noi locuinte sau a unei noi locatii pentru dezvoltarea afacerii. Deplasare la spatiul de interes si colaborare cu agentul imobiliar.

Raportul complet de evaluare Feng Shui include toate solutiile, pentru energiile specifice ale spatiului, asistenta pentru alegerea remediilor, colaborare cu arhitectul/decoratorul. Pentru proiectele din afara Bucurestiului, cheltuielile de deplasare intra in sarcina clientului.

Programare

Pentru mai multe detalii si programare, sunati la numarul de telefon : 0752 18 77 52 sau completati formularul. 

„Karyn, o fiinta plina de lumina , care uneori e ca soarele, cu raze blande si caldute, alteori e ca un vulcan plin de lumina care strange laolalta lucrurile minunate si le face vant la propriu celor nepoftite!”

Teodora Parcalab

“Karyn este o sagetatoare speciala! Plina de iubire pura si in acelasi timp „dinamita” de calitate exceptionala. Dragostea o simtim toti cei din jurul ei clipa de clipa. Dinamita ajuta oamenii sa construiasca drumuri, sa sape tuneluri ,sa descopere zacaminte ascunse in adancuri…  Aveti grija sa umblati cu atentie cu dinamita….   Te iubim Karyn!”

Cristian Boureanu & Laura Dinca

„Despre Karyn sunt multe de spus. Este ca o enciclopedie vie ce are intotdeauna raspunsuri pentru intrebarile tale. Este un Suflet Intelept cu inima plina de bunatate si compasiune. Este acolo pentru tine: te ajuta, te sustine, te ghideaza. Este o Sora de Lumina ce isi ajuta neconditionat Fratii si Surorile.”

Ana Stefanescu

“Sunt suflete pe care-ti permite Dumnezeu sa le intalnesti pentru a se asigura ca vei muri bogat! Bogat de esenta ta pe care doar un suflet pur te poate ghida s-o descoperi! Bogat de bucuria si bunatatea ce ti se releva ca si cale de realizare a menirii tale in aceasta lume! Bogat de frumosul pe care inveti sa-l descoperi in tot ce te inconjoara! Bogat de constienta faptului ca duci in tine un intreg Univers format din toti inaintasii tai, din toate experientele ancestrale, din minunea creatiei! Karyn este unul dintre aceste suflete! Si sunt recunoscatoare pentru asta!”

Amelia Florescu

“Are niste ochi care iti vorbesc (si) dintr-o alta lume cateodata. Si da, iti anticipeaza intrebarile nerostite si vei gasi raspuns in vorbele ei inainte de a fi apucat sa formulezi intrebarea. Daca vei cauta o perna confortabila care sa te ajute sa iti plangi de mila, nu cred ca aici o vei gasi. Daca vei cauta oglinda si iubirea care sa te imputerniceasca si sa te responsabilizeze in asa masura incat sa-ti gasesti propria forta creatoare interioara si sa iti asumi responsabilitatea propriei evolutii, atunci trebuie sa o cunosti pe Karyn.”

Andreea Costache

“Maestru al Iubirii Divine, o raza de Lumina in lume.”

Razvan Buta, Inginer

“Sunt recunoscator că am întânit-o pe Karyn pe drumul meu, e un îngeraș care pune semne de circulatie pe autostrada vieții tale.”

Alex L.

“Maestru al Iubirii și Luminii, plina de daruire și blândețe, care te ghideaza pe calea cunoașterii de Sine, a regasirii si reintregirii sufletului !”

Mihaela Chirca, Jurist

 “Karyn este un reper autentic, o sursa de inspiratie, iubire si bunatate, un Maestru al Iubirii si Luminii – ce nu doar ca ne reaminteste cu Gratie si usurinta de Natura noastra Divina, dar faciliteaza cu daruire cadrul si uneltele necesare realizarii acestor Taine. Ii multumesc pentru toata grija, tot suportul si Iubirea cu care ne invaluie de fiecare data, prin tot ceea ce face si prin tot ceea ce este!”

Ionut Nicolau, Antreprenor

‘Karyn este  un adevarat maestru spiritual, imi este mentor, mama, sora si prietena, toate in acelasi timp.  Karyn este o fiinta de lumina corecta, ferma, cu o cunoastere spirituala vasta si as fi mandra ca in viitorul ce ma asteapta sa pot invata din tot ce stie ea macar 20%. In opinia mea, Karyn este tot ce si-ar putea dori un discipol de la maestrul sau. Ii multumesc, o onorez si o iubesc, ii multumesc ca a aparut in viata mea intr-un moment in care eram total debusolata, iar cu ajutorul ei am inceput sa ma ridic si sa inteleg, sa privesc cu iubire absolut tot ceea ce ma inconjoara.

Daniela Marin, Antreprenor

“Profesorul destinat, din prima secunda, practic simtind imputernicirea data de catre Dumnezeu”

Roxana Ionascu, Inginer

“Imi place Karyn pentru entuziasmul si puterea cu care te ghideaza catre minunile sufletului.Cu perseverenta si informatii de calitate te ajuta sa te apropii de adevar”

Alina Buga, Medic

„Un om minunat, plin de Lumina si de Iubire. O persoana care iti da ancore si te invata cum sa le folosesti. Pe mine m-a invatat cum sa iubesc si pentru asta, nu imi ajunge o viata sa ii multumesc! Recomand toate cursurile ei, indiferent de subiectul lor. Intodeauna pleci mai invatat si mai aproape de Adevar! Iti multumesc, Karyn si te iubesc!”

Luciana Stoleru

„Karyn este un inger printre oameni”,

Ligia Nastase

„Karyn mi-a schimbat viata in bine si nu exista cuvinte care sa-mi descrie bucuria si recunostinta. ”

Mihaela O.

“Karyn un suflet cald si un maestru in adevaratul sens al cuvantului. Alaturi de ea, am invatat sa ma deschid vietii, sa vindec copilul interior in spatiul sacru al inimii, sa ma descopar in feminitate, sa aduc sacrul in viata mea prin ancorarea in Divinitate, sa-mi transform realitatea lucrand asupra tiparelor mentale cu care ma autosabotam.“

Mihaela Rigani, terapeut

“Cu siguranta nu vei ajunge la Karyn din „greseala” sau dintr-o coincidenta! Cu siguranta ajungi la ea pentru ca trebuie!”

Dana Stuparu

“Am invatat ca suntem responsabili de viata noastra si ca noi detinem cheia pentru o viata plina de fericire si iubire. Am invatat ca avem ghizi spirituali, ingeri, maestri care ne pot ajuta atat timp cat le cerem ajutorul. Multumesc pentru sufletul tau si daruirea de care dispui Karyn. Esti o adevarata Maestra pentru sufletul meu”

Ioana Toma

“Karyn.., un suflet pentru multe suflete.”

Bogdan A.B.

“Cu blandete si Iubire, Karyn reuseste sa-ti aduca cerul in inima si ingerii aproape. Magia se intampla pur si simplu.”

Anonim

„La orice eveniment ai merge la Karyn parcă pășesti în alt tărâm iar când pleci, revii într-o lume puțin mai bună, mai completă și mai plină de sperantă.”

Anonim
Afla mai multe..