Consultanta Feng Shui Intuitiv

Cu ajutorul Consultantei Feng Shui, putem sa facem previziuni despre potentialul unei case, fie ca este vorba de o casa pentru familie sau un sediu pentru afaceri. Intrucat exista situatii cand nu putem anihila energiile negative, este de preferat sa verificam energetic o casa inainte de cumparare, construire sau inchiriere.

Din timpuri indepartate, maestrii feng shui au studiat modul in care natura isi produce influenta asupra destinului nostru. As putea spune ca este un design care reflecta in spatiu, lumea noastra interioara, respectiv relatia noastra cu viata .

Feng Shui nu este despre talismane sau despre cum sa asortam culorile. Feng Shui este despre armonie, despre designul luminii, despre un loc in care sa ne simtim bine. Pentru a creea un camin avem nevoie de energie care sa poata fi modelata si transformata.

Fiecare casa are darurile ei. De exemplu, un om care se odihneste bine este sanatos, creativ, fertil, cu idei constructive si in general are o stare de bine. O firma sau un showroom, care isi desfasoara activitatea pe o strada cu vibratie buna si plina de energie are un plus pentru dezvoltare si prosperitate.

Exista case bune pentru investitori, asa cum exista case bune pentru familisti, desigur exista locuri care atrag divorturi sau faliment. Pentru aceasta este importanta bionenergetica locuintei, preferabil inainte de cumparare sau inchiriere, intrucat unele amprente energetice nu pot fi curatate.

Serviciul de consultanta cuprinde:

1. Analiza energetica a spatiului – Verificarea potentialului energetic al casei care se realizeaza doar in urma vizitei la fata locului. Se poate realiza si independent de feng shui. De asemenea, se poate oferi serviciul de House Hunting, pana la gasirea casei potrivite.

2. Feng Shui  :

  • coaching pentru folosirea cu intelepciune a resurselor energetice ale casei;
  • coaching pentru curatarea energetica periodica a spatiului si binecuvantarea;
  • raportul, in care sunt descrise in detaliu toate informatiile de care clientul are nevoie pentru folosirea optima a spatiului; (exemplu : locatii si directii optime pentru dormit, pentru lucru sau de pregatit masa, zone de evitat, intrari speciale, modificari/ delimitari, s.a);

3. Asistenta pentru implementarea remediilor, sugestii pentru aranjamentul interior;

Servicii de consultanta Feng Shui

Consultanta feng shui se adreseaza atat proprietarilor cat si chiriasilor, intrucat influenta energetica produce efecte asupra celor ce locuiesc in spatiul respectiv. Consultanta priveste analiza apartamentelor, caselor sau vilelor.

Analiza feng shui raspunde nevoilor specifice ale mediului de afaceri si sunt luate in considerare inclusiv nevoile angajatilor. Consultanta este utila pentru atragerea clientilor, cresterea performantei si a profitului, promovarea unul climat pozitiv, placut si relatii de durata si de buna calitate.

Pornind de la harta metafizica a angajatilor, intocmim un raport complet privind compatibilitatea, productivitatea, creativitatea, seriozitatea dar si alte elemente cheie importante pentru client.

Serviciul oferit inseamna cautarea spatiului potrivit, precum si evaluarea energetica a acestuia. Deplasarea la spatiul de interes se poate realiza in colaborare cu agentul imobiliar. Pentru proiectele din afara Bucurestiului, cheltuielile de deplasare intra in sarcina clientului.

Programare

Pentru mai multe detalii si programare, sunati la numarul de telefon +40.756.13.00.74 , trimiteti e-mail la karyn.taulescu@gmail.com

„Karyn, o fiinta plina de lumina , care uneori e ca soarele, cu raze blande si caldute, alteori e ca un vulcan plin de lumina care strange laolalta lucrurile minunate si le face vant la propriu celor nepoftite!”

Teodora Parcalab

“Karyn este o sagetatoare speciala! Plina de iubire pura si in acelasi timp „dinamita” de calitate exceptionala. Dragostea o simtim toti cei din jurul ei clipa de clipa. Dinamita ajuta oamenii sa construiasca drumuri, sa sape tuneluri ,sa descopere zacaminte ascunse in adancuri…  Aveti grija sa umblati cu atentie cu dinamita….   Te iubim Karyn!”

Cristian Boureanu & Laura Dinca

„Despre Karyn sunt multe de spus. Este ca o enciclopedie vie ce are intotdeauna raspunsuri pentru intrebarile tale. Este un Suflet Intelept cu inima plina de bunatate si compasiune. Este acolo pentru tine: te ajuta, te sustine, te ghideaza. Este o Sora de Lumina ce isi ajuta neconditionat Fratii si Surorile.”

Ana Stefanescu

“Sunt suflete pe care-ti permite Dumnezeu sa le intalnesti pentru a se asigura ca vei muri bogat! Bogat de esenta ta pe care doar un suflet pur te poate ghida s-o descoperi! Bogat de bucuria si bunatatea ce ti se releva ca si cale de realizare a menirii tale in aceasta lume! Bogat de frumosul pe care inveti sa-l descoperi in tot ce te inconjoara! Bogat de constienta faptului ca duci in tine un intreg Univers format din toti inaintasii tai, din toate experientele ancestrale, din minunea creatiei! Karyn este unul dintre aceste suflete! Si sunt recunoscatoare pentru asta!”

Amelia Florescu

“Are niste ochi care iti vorbesc (si) dintr-o alta lume cateodata. Si da, iti anticipeaza intrebarile nerostite si vei gasi raspuns in vorbele ei inainte de a fi apucat sa formulezi intrebarea. Daca vei cauta o perna confortabila care sa te ajute sa iti plangi de mila, nu cred ca aici o vei gasi. Daca vei cauta oglinda si iubirea care sa te imputerniceasca si sa te responsabilizeze in asa masura incat sa-ti gasesti propria forta creatoare interioara si sa iti asumi responsabilitatea propriei evolutii, atunci trebuie sa o cunosti pe Karyn.”

Andreea Costache

“Maestru al Iubirii Divine, o raza de Lumina in lume.”

Razvan Buta, Inginer

“Sunt recunoscator că am întânit-o pe Karyn pe drumul meu, e un îngeraș care pune semne de circulatie pe autostrada vieții tale.”

Alex L.

“Maestru al Iubirii și Luminii, plina de daruire și blândețe, care te ghideaza pe calea cunoașterii de Sine, a regasirii si reintregirii sufletului !”

Mihaela Chirca, Jurist

 “Karyn este un reper autentic, o sursa de inspiratie, iubire si bunatate, un Maestru al Iubirii si Luminii – ce nu doar ca ne reaminteste cu Gratie si usurinta de Natura noastra Divina, dar faciliteaza cu daruire cadrul si uneltele necesare realizarii acestor Taine. Ii multumesc pentru toata grija, tot suportul si Iubirea cu care ne invaluie de fiecare data, prin tot ceea ce face si prin tot ceea ce este!”

Ionut Nicolau, Antreprenor

‘Karyn este  un adevarat maestru spiritual, imi este mentor, mama, sora si prietena, toate in acelasi timp.  Karyn este o fiinta de lumina corecta, ferma, cu o cunoastere spirituala vasta si as fi mandra ca in viitorul ce ma asteapta sa pot invata din tot ce stie ea macar 20%. In opinia mea, Karyn este tot ce si-ar putea dori un discipol de la maestrul sau. Ii multumesc, o onorez si o iubesc, ii multumesc ca a aparut in viata mea intr-un moment in care eram total debusolata, iar cu ajutorul ei am inceput sa ma ridic si sa inteleg, sa privesc cu iubire absolut tot ceea ce ma inconjoara.

Daniela Marin, Antreprenor

“Profesorul destinat, din prima secunda, practic simtind imputernicirea data de catre Dumnezeu”

Roxana Ionascu, Inginer

“Imi place Karyn pentru entuziasmul si puterea cu care te ghideaza catre minunile sufletului.Cu perseverenta si informatii de calitate te ajuta sa te apropii de adevar”

Alina Buga, Medic

„Un om minunat, plin de Lumina si de Iubire. O persoana care iti da ancore si te invata cum sa le folosesti. Pe mine m-a invatat cum sa iubesc si pentru asta, nu imi ajunge o viata sa ii multumesc! Recomand toate cursurile ei, indiferent de subiectul lor. Intodeauna pleci mai invatat si mai aproape de Adevar! Iti multumesc, Karyn si te iubesc!”

Luciana Stoleru

„Karyn este un inger printre oameni”,

Ligia Nastase

„Karyn mi-a schimbat viata in bine si nu exista cuvinte care sa-mi descrie bucuria si recunostinta. ”

Mihaela O.

“Karyn un suflet cald si un maestru in adevaratul sens al cuvantului. Alaturi de ea, am invatat sa ma deschid vietii, sa vindec copilul interior in spatiul sacru al inimii, sa ma descopar in feminitate, sa aduc sacrul in viata mea prin ancorarea in Divinitate, sa-mi transform realitatea lucrand asupra tiparelor mentale cu care ma autosabotam.“

Mihaela Rigani, terapeut

“Cu siguranta nu vei ajunge la Karyn din „greseala” sau dintr-o coincidenta! Cu siguranta ajungi la ea pentru ca trebuie!”

Dana Stuparu

“Am invatat ca suntem responsabili de viata noastra si ca noi detinem cheia pentru o viata plina de fericire si iubire. Am invatat ca avem ghizi spirituali, ingeri, maestri care ne pot ajuta atat timp cat le cerem ajutorul. Multumesc pentru sufletul tau si daruirea de care dispui Karyn. Esti o adevarata Maestra pentru sufletul meu”

Ioana Toma

“Karyn.., un suflet pentru multe suflete.”

Bogdan A.B.

“Cu blandete si Iubire, Karyn reuseste sa-ti aduca cerul in inima si ingerii aproape. Magia se intampla pur si simplu.”

Anonim

„La orice eveniment ai merge la Karyn parcă pășesti în alt tărâm iar când pleci, revii într-o lume puțin mai bună, mai completă și mai plină de sperantă.”

Anonim
Afla mai multe..