Constiinta celor 7 Raze

Primele 7 raze, reprezinta fiecare, 7 tipuri de puteri spirituale care corespund celor 7 calitati ale lui Dumnezeu. Aceste 7 calitati au in schimb un efect inseptit ca putere si forma in toate partile universului  infinit divin. Acesta nu este singurul mod in care au fost categorizate si ordonate. Alte traditii le subclaseaza mai departe pe raze de aspect si raze de atitudine.

Structura razelor fiecarei extensii a sufletului incarnat in planul terestru este compus din 6 raze – cate una pentru Monada, suflet, personalitate, minte/intelect, emotii si corp fizic. Razele Monadei si sufletului raman in general aceleasi de-a lungul incarnarilor sufletului. Celelalte raze se pot modifica de la o viata la alta. Persoanele care nu au inceput sa mearga pe calea spirituala sunt dominate de corpurile fizic, emotional si mental.

Fiecare fiinta umana acceseaza intr-o masura mai mare sau mai mica aceste raze, accesand atributele acestora. Deoarece fiecare dintre noi suntem mai imputerniciti pe o anumită raza si accesam intr-o masura mai mica alte raze, este indicat sa invocam si sa lucram cat de des putem cu toate razele, in scopul echilibrarii sinelui nostru.

Deoarece noi continuam sa evoluam, fortele din interiorul nostru incep sa fie polarizate. Se creeaza o lupta intre Eul inferior si Eul superior, sau intre raza personalitatii si cea a sufletului. Deoarece raza sufletului isi exercită dominatia, noi castigam autocontrolul asupra personalitatii, ca apoi ea sa fie utila sufletului.

Acest proces continua de-a lungul pasilor initierii, iar fiecare raza succesiva superioara devine dominanta asupra celei anterioare. Aceasta ordine ierarhica merge pas cu pas catre Sursa /  Dumnezeu.

Aceste raze au un efect incredibil de puternic asupra existentei fiecarui om. Incepand cu faptul ca ne ajuta sa ne determinam trasaturile noastre fizice, calitatea corpului nostru emotional si natura intelectului nostru pana la a ne predispune la anumite slabiciuni, atitudini sau capacitati, razele sunt la fel de influente asupra personalitatii noastre ca si semnele zodiacale.

Razele sufletului şi Monadei determina la care „ashram” pe plan interior esti conectat.

Fiecare ashram (nivel energetic) este condus de catre Maestri Ascensionati:

Raza I – El Morya, Raza II – Kutumi şi Djwhal, Lord Maitreya, Raza III – Paul Venetianul, Raza IV – Serapis Bay, Raza V – Hilarion; Raza VI – Iisus (Sananda), Raza VII – Saint Germain. Vezi Manualul Ascensiunii.

Suntem invitati intr-o minunata calatorie de descoperire a intelepciunii sinelui divin, prin practici, initieri si meditatii.  Oglindirea constiintei  este o imagine divina reflectata catre noi, inima langa inima, din care invatam cum sa ne pregatim sufletul pentru a invata misterioasa limba in care ne vorbeste Dumnezeu.

Workshopul cuprinde:

  • Marea Fraternitate Alba Universala si Shamballa
  • Misterul Corpului Hristic
  • Calea Ascensiunii si a Iubirii
  • Maestrii Ascensionati ai celor Sapte Raze, darurile si misteriile lor
  • Ingerii Razelor
  • Intelegerea si trecerea testelor spirituale
  • Purificarea Egoului Negativ si Darurile vindecarii divine
  • Dezvoltarea constiintei si a intuitiei prin stiinta Razelor

Inscriere

Pentru mai multe detalii si inscriere, sunati la numarul de telefon +40752187752 , trimiteti e-mail la karyn.taulescu@gmail.com

„Karyn, o fiinta plina de lumina , care uneori e ca soarele, cu raze blande si caldute, alteori e ca un vulcan plin de lumina care strange laolalta lucrurile minunate si le face vant la propriu celor nepoftite!”

Teodora Parcalab

“Karyn este o sagetatoare speciala! Plina de iubire pura si in acelasi timp „dinamita” de calitate exceptionala. Dragostea o simtim toti cei din jurul ei clipa de clipa. Dinamita ajuta oamenii sa construiasca drumuri, sa sape tuneluri ,sa descopere zacaminte ascunse in adancuri…  Aveti grija sa umblati cu atentie cu dinamita….   Te iubim Karyn!”

Cristian Boureanu & Laura Dinca

„Despre Karyn sunt multe de spus. Este ca o enciclopedie vie ce are intotdeauna raspunsuri pentru intrebarile tale. Este un Suflet Intelept cu inima plina de bunatate si compasiune. Este acolo pentru tine: te ajuta, te sustine, te ghideaza. Este o Sora de Lumina ce isi ajuta neconditionat Fratii si Surorile.”

Ana Stefanescu

“Sunt suflete pe care-ti permite Dumnezeu sa le intalnesti pentru a se asigura ca vei muri bogat! Bogat de esenta ta pe care doar un suflet pur te poate ghida s-o descoperi! Bogat de bucuria si bunatatea ce ti se releva ca si cale de realizare a menirii tale in aceasta lume! Bogat de frumosul pe care inveti sa-l descoperi in tot ce te inconjoara! Bogat de constienta faptului ca duci in tine un intreg Univers format din toti inaintasii tai, din toate experientele ancestrale, din minunea creatiei! Karyn este unul dintre aceste suflete! Si sunt recunoscatoare pentru asta!”

Amelia Florescu

“Are niste ochi care iti vorbesc (si) dintr-o alta lume cateodata. Si da, iti anticipeaza intrebarile nerostite si vei gasi raspuns in vorbele ei inainte de a fi apucat sa formulezi intrebarea. Daca vei cauta o perna confortabila care sa te ajute sa iti plangi de mila, nu cred ca aici o vei gasi. Daca vei cauta oglinda si iubirea care sa te imputerniceasca si sa te responsabilizeze in asa masura incat sa-ti gasesti propria forta creatoare interioara si sa iti asumi responsabilitatea propriei evolutii, atunci trebuie sa o cunosti pe Karyn.”

Andreea Costache

“Maestru al Iubirii Divine, o raza de Lumina in lume.”

Razvan Buta, Inginer

“Sunt recunoscator că am întânit-o pe Karyn pe drumul meu, e un îngeraș care pune semne de circulatie pe autostrada vieții tale.”

Alex L.

“Maestru al Iubirii și Luminii, plina de daruire și blândețe, care te ghideaza pe calea cunoașterii de Sine, a regasirii si reintregirii sufletului !”

Mihaela Chirca, Jurist

 “Karyn este un reper autentic, o sursa de inspiratie, iubire si bunatate, un Maestru al Iubirii si Luminii – ce nu doar ca ne reaminteste cu Gratie si usurinta de Natura noastra Divina, dar faciliteaza cu daruire cadrul si uneltele necesare realizarii acestor Taine. Ii multumesc pentru toata grija, tot suportul si Iubirea cu care ne invaluie de fiecare data, prin tot ceea ce face si prin tot ceea ce este!”

Ionut Nicolau, Antreprenor

‘Karyn este  un adevarat maestru spiritual, imi este mentor, mama, sora si prietena, toate in acelasi timp.  Karyn este o fiinta de lumina corecta, ferma, cu o cunoastere spirituala vasta si as fi mandra ca in viitorul ce ma asteapta sa pot invata din tot ce stie ea macar 20%. In opinia mea, Karyn este tot ce si-ar putea dori un discipol de la maestrul sau. Ii multumesc, o onorez si o iubesc, ii multumesc ca a aparut in viata mea intr-un moment in care eram total debusolata, iar cu ajutorul ei am inceput sa ma ridic si sa inteleg, sa privesc cu iubire absolut tot ceea ce ma inconjoara.

Daniela Marin, Antreprenor

“Profesorul destinat, din prima secunda, practic simtind imputernicirea data de catre Dumnezeu”

Roxana Ionascu, Inginer

“Imi place Karyn pentru entuziasmul si puterea cu care te ghideaza catre minunile sufletului.Cu perseverenta si informatii de calitate te ajuta sa te apropii de adevar”

Alina Buga, Medic

„Un om minunat, plin de Lumina si de Iubire. O persoana care iti da ancore si te invata cum sa le folosesti. Pe mine m-a invatat cum sa iubesc si pentru asta, nu imi ajunge o viata sa ii multumesc! Recomand toate cursurile ei, indiferent de subiectul lor. Intodeauna pleci mai invatat si mai aproape de Adevar! Iti multumesc, Karyn si te iubesc!”

Luciana Stoleru

„Karyn este un inger printre oameni”,

Ligia Nastase

„Karyn mi-a schimbat viata in bine si nu exista cuvinte care sa-mi descrie bucuria si recunostinta. ”

Mihaela O.

“Karyn un suflet cald si un maestru in adevaratul sens al cuvantului. Alaturi de ea, am invatat sa ma deschid vietii, sa vindec copilul interior in spatiul sacru al inimii, sa ma descopar in feminitate, sa aduc sacrul in viata mea prin ancorarea in Divinitate, sa-mi transform realitatea lucrand asupra tiparelor mentale cu care ma autosabotam.“

Mihaela Rigani, terapeut

“Cu siguranta nu vei ajunge la Karyn din „greseala” sau dintr-o coincidenta! Cu siguranta ajungi la ea pentru ca trebuie!”

Dana Stuparu

“Am invatat ca suntem responsabili de viata noastra si ca noi detinem cheia pentru o viata plina de fericire si iubire. Am invatat ca avem ghizi spirituali, ingeri, maestri care ne pot ajuta atat timp cat le cerem ajutorul. Multumesc pentru sufletul tau si daruirea de care dispui Karyn. Esti o adevarata Maestra pentru sufletul meu”

Ioana Toma

“Karyn.., un suflet pentru multe suflete.”

Bogdan A.B.

“Cu blandete si Iubire, Karyn reuseste sa-ti aduca cerul in inima si ingerii aproape. Magia se intampla pur si simplu.”

Anonim

„La orice eveniment ai merge la Karyn parcă pășesti în alt tărâm iar când pleci, revii într-o lume puțin mai bună, mai completă și mai plină de sperantă.”

Anonim
Afla mai multe..