Constelatiile Copilului Interior – Curs 6 si 7 iulie 2019

“Nu stiam exact ce se v-a intampla… stiam doar ca trebuie sa fiu acolo… Simteam ca este ceva in interiorul meu, o bucata din mine ce nu imi da voie sa fiu eu insumi… Imi era frica sa ma manifest, si de multe ori, nu stiam ce sa aleg, ce este bine pentru mine… De aceea preferam sa stau deoparte, sa tac, si adesea, sa ii las pe altii sa ia decizii in locul meu. Si am aflat… ceva din mine avea nevoie de vindecare, de acceptare, de validare…. si am descoperit ca EU SUNT CEA
MAI PUTERNICA ATUNCI CAND SUNT CEEA CE SUNT.

Eram in drum spre casa… ma simteam COMPLETA, INTREAGA….simteam o bucurie si o liniste in acelasi timp ce este greu de exprimat in randuri….Iar cand mancam sandwich-ul primit pe avion, simteam ca eram acea fetita care tocmai fusese validata, acceptata…este extraordinar sa vezi cum oamenii pe care nu ii cunosti, iti picteaza constelatia…. E greu de exprimat in cuvinte… ”

Exista o poveste biblica despre un anume Iacob. O zi intreaga a stat cu ingerul pe malul raului iar cand au vrut sa se desparta, Iacob i-a spus: „Nu te las sa pleci pana nu ma binecuvantezi„. Asa se intampla cu diferitele varste ale vietii noastre. Copilul mic din noi se desprinde numai dupa ce ne-a binecuvantat, iar noi am fost deschisi la această binecuvantare. La fel se intampla si cu celelalte varste, dar este valabil mai ales pentru copilul interior.(Bert Hellinger)

Diferit de constelatiile familiale clasice, constelatia copilului interior urmareste trezirea observatorului sacru, care ne ajuta sa intelegem experientele care ne-au produs durere si sa le transformam in lumina si vindecare.

“Privat de autonomie si impiedicat sa se dezvolte, omul isi risipeste energia vitala luptand, intr-un fel, contra lui insusi, combatand accesele de angoasa, de ambivalenta si de culpabilitate emise de copilul lui interior. Dar, in mod paradoxal, cu cat mai mult se inversuneaza el contra acestormanifestari, cu atat le face mai agresive, epuizandu-si in acelasi timp propriile lui resurse de energie.

In schimb, orice suferinta recunoscuta, asumata, se metabolizeaza, se digereaza, pierzandu-si astfel in mod natural din intensitate si din nocivitate. Mai mult inca, ea se transforma in hrana afectiva, in inger pazitor amplificand energia vitala.”  Moussa Nabati

Constelatiile copilului interior, ne ajuta:

  • sa observam aspectele din noi care nu sunt vindecate;
  • sa reflectam asupra restrictiilor interioare si a perceptiei asupra vietii;
  • sa devenim constienti de adevarul si iubirea din interior;
  • sa intelegem cum sa ne vindecam viata;

Cine poate participa?

Oricine. Pe baza mesajelor primite prin cei imputerniciti in roluri, fiecare participant isi poate vizualiza blocajele, acolo unde sunt si fata de cine sunt indreptate, informatii care au rol determinant in procesul de clarificare, constientizare si apoi de vindecare.

Care sunt beneficiile participarii in grup?

Grupul ofera confidentialitate, compasiune si respect pentru destinul nostru si al stramosilor, iar suportul emotional oferit permite fiecarui participant iesirea din triunghiul dramei personale.

Cand apare o vindecare in urma unei constelatii personale, se spune ca 7 generatii anterioare si 7 generatii viitoare beneficiaza de acest proces.

Data : 6 si 7 iulie 2019 ora 10.00 – 18.00

Costul de participare: 250 lei

Inscrieri : contact@karyn.ro sau direct prin formularul de mai jos.

Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR. Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.

Resurse

Despre Constelatii: https://karyn.blog/2010/09/30/constelatiile-familiale/
Testimoniale : https://karyn.blog/testimoniale-constelatii/
Despre Karyn : https://karyn.ro/despre-karyn/

Inscriere

Pentru mai multe detalii si inscriere, sunati la numarul de telefon +40.756.13.00.74 , trimiteti e-mail la contact@karyn.ro sau completati formularul.