Constelatii Familiale

Metoda constelatiilor familiale ne ajuta sa constientizam si sa facem diferenta dintre calatoria sufletului si calatoria ego-ului. Viziunea noastra devine clara, cand privim in inima noastra.

Personal lucrul cu arhetipurile in constelatii a fost revelator. Arhetipurile sunt reprezentari constiente ale personalitatii, forme mentale pure care au fost imprimate in suflet inainte ca el sa se nasca in lume.

Arhetipul Sabotorului si al Copilului Ranit… participa la marile dificultati cu care ne confruntam in viata, la temerile si vulnerabilitatile  care ne fac sa negociem cedarea puterii noastre spirituale in lumea fizica. Sabotorul ”ne ajuta” sa dam cu piciorul oportunitatilor si ne oglindeste in lume teama de a ne asuma responsabilitatea. Sabotorul este intim legat de abilitatea noastra de a supravietui in lumea fizica. Aceasta frica ii da puterea de a ne bantui. Copilul ranit blocheaza o parte insemnata din potentialul interior, darul pe care l-am adus in aceasta lume de teama de a nu fi respins, umilit, abandonat, nesustinut.

Obiectivul primordial sa devim responsabili de alegerile pe care le facem, de a transforma frica de succes sau de esec, in eliberare.

Potentialul nostru este acea parte din noi care nu este limitata de nici o frica de A FI. Incepem sa-i simtim prezenta, cand suntem dispusi sa ne confruntam cu umbra, sa ii recunoastem prezenta si sa incepem sa actionam urmand intuitia.

Cea mai importanta recompensa a lucrului cu arhetipurile, consta in faptul ca incepem sa intelegem cum ni se desfasoara Contractul Sacru cu Viata. Cand suntem constienti de energiile arhetipale suntem constienti de divinitatea dinauntrul nostru.

”Ce este ascuns este destinat sa fie descoperit, ce salasluieste in umbra este destinat sa iasa la lumina”(Marcu. 4:11, 21-22).

Detalii despre metoda Constelațiilor Familiale:

Constelatiile familiale reprezinta o metoda terapeutica fenomenologica folosita cu intentia clara de vindecare a familiei. Se desfasoara in cadrul unui cerc terapeutic reunit cu scopul de aduce ordine, armonie si claritate in viata fiecaruia, prin eliminarea complicatiilor sau dezorientarilor din destinul familial sau transgenerational.

Sunt restituite poveri si suferinte emotionale, sunt eliberate juraminte si credinte preluate din povesti dramatice ale familiei si se stabilesc astfel granite relationale sanatoase bazate pe apartenenta, respect si egalitate.

Metoda a fost conceputa de psihoterapeutul german Bert Hellinger – fost preot misionar in comunitatile tribului Zulu in Africa de Sud – care a descoperit ca metoda constelatiilor aduce vindecare sufletului familial cand sunt respectate cele 3 „Legi ale iubirii”:

  1. Legea apartenentei– orice om conceput si nascut are dreptul natural sa apartina familiei. Asta inseamna ca, atunci cand un membru al familiei este exclus, cand viata sau faptele unui membru sunt ascunse, nerecunoscute ori trecute sub tacere, destinul acestuia se manifesta in generatiile urmatoare, cand un alt membru al familiei va prelua aceleasi trasaturi, acelasi caracter ori acelasi destin, pentru ca, la nivelul sufletului, sistemul va tinde mereu catre a fi intreg, catre a se re-crea. Echilibrul se restabileste cand fiecare isi regaseste locul, in acord cu dorinta inimii pe care a venit sa o implineasca in familia sa.
  2. Legea ordinii– fiecare om are dreptul la locul lui in familie, respectandu-se rangul conceperii si nasterii. Viata vine prin parinti catre copii; parintii daruiesc, copiii primesc, iar echilibrul este mentinut cand copiii cresc, devin parinti si daruiesc la randul lor. Asta inseamna ca, parintii au responsabilitatea de a-si rezolva propriile probleme, de a-si vindeca propriile rani.
  3. Legea echilibrului dintre a da si a primi – fiecare membru are dreptul de a primi si de a da in mod egal atentie, iubire, valoare etc. Intre generatii – parintii daruiesc, iar copiii primesc. La randul lor, copiii daruiesc generatiei urmatoare.

Persoana care isi lucreaza o constelatie familiala poate avea o tema legata de divort, despartire, abuz, secrete sau juraminte de familie, neimplinire conjugala,  imposibilitatea de a concepe un copil, moartea timpurie a parintilor sau bunicilor, pierderea subita a partenerului de viata, membri abuzati, exclusi sau dezmosteniti din familie, prejudicii aduse prin santaj sau comportament imoral, copii care au murit la nastere, avortati sau dati spre adoptie; alcoolism, relatii distante sau intrerupte cu copiii, faliment, tentativa de suicid, stres post-traumatic dupa doliu, boala, experiente dramatice s.a

Metoda de lucru

Clientul isi expune tema de lucru si isi va alege reprezentanti din cerc, oferindu-le diferite roluri. In functie de cum sunt pozitionati si de miscarile sufletului se obtine un tablou al problemei si se contureaza astfel o imagine evidenta in spatiu ce poarta numele de „constelatie”.

Cei care participa sunt conectati din momentul imputernicirii cu acel rol la campul de constiinta. Ceea ce se intampla este greu de descris in cuvinte. Participantii se pot regasi in anumite secvente dintr-o constelatie prin trairi intense si constientizari referitoare la istoria personala. In interiorul oricarui camp morfogenetic orice lipsa din sistem are tendinta de a se reface in mod identic. Astfel ca daca lipseste o parte dintr-un organism, la nivel fizic apare acea lipsa, dar la nivel energetic imaginea arata ca fiind un intreg.

Constelatiile nu reprezinta un curs de predare sau prezentare, nu se fac initieri energetice sau transfer de bioenergie.

Cine poate participa?

Oricine. Pe baza mesajelor primite prin cei imputerniciti in roluri, fiecare participant isi poate vizualiza blocajele, acolo unde sunt si fata de cine sunt indreptate, informatii care au rol determinant in procesul de clarificare, constientizare si apoi de vindecare.

Care sunt beneficiile participarii in grup?

Grupul ofera confidentialitate, compasiune si respect pentru destinul nostru si al stramosilor, iar suportul emotional oferit permite fiecarui participant iesirea din triunghiul dramei personale.

Se spune ca o constelatie familiala este precum o constelatie stelara. Atunci cand un membru este exclus din sistemul familial, din generaţia urmatoare un alt membru ii va repeta o parte din destin, avand un scenariu de viata identic.

Cand apare o vindecare in urma unei constelatii personale, se spune ca 7 generatii anterioare si 7 generatii viitoare beneficiaza de acest proces.

Exista o poveste biblica despre un anume Iacob. O zi intreaga a stat cu ingerul pe malul raului iar cand au vrut sa se desparta, Iacob i-a spus: Nu te las sa pleci pana nu ma binecuvantezi. Asa se intampla cu diferitele varste ale vietii noastre. Copilul interior din noi se desprinde numai dupa ce ne-a binecuvantat, iar noi am fost deschisi la această binecuvantare.(Bert Hellinger)

Metoda Constelatiilor poate fi extinsa in lucrul cu arhetipurile, in explorarea starilor de constiinta, in vindecarea Copilul Interior, in explorarea vietilor anterioare dar si organizational.

Tema fiecarui atelier este anuntata la pagina Evenimente.

Taxa de participare este de 300 lei, care se achita in avans, in contul PURE LIGHT DESIGN SRL nr. RO43RNCB0280163301990001 RON, deschis la BCR. 

Constelatiile familiale se organizeaza in weekend de la ora 10.00 la ora 18.00. In functie de numarul paricipantilor se stabileste daca durata de lucru a constelatiilor este de o zi sau doua. Locatia precum si alte detalii legate de organizare, vor fi comunicate prin e-mail.

Inscriere

Pentru mai multe detalii si inscriere, sunati la numarul de telefon +40752187752 , trimiteti e-mail la karyn.taulescu@gmail.com

Testimoniale Constelatii

“Am intalnit-o pe Karyn si “magia” pe care o practica… si de atunci viata mea s-a schimbat… m-am intalnit cu ”copilul interior”, ne-am luat de mana si ne-am zambit…ne-am promis ca vom merge de acum inainte  impreuna, ca il voi proteja  … A fost un moment eliberator! Tot atunci, am facut pace cu Tatal meu.. A fost o bucurie de nedescris in perioada ce a urmat, ce a condus la o intelegere mai buna cu tatal meu.

Tot cu ajutorul “magiei lui Karyn”, am reusit sa imi dau seama de multe aspecte… de ce nu ma pot bucura de viata, de ce am tot felul de ganduri, de ce atrag doar drama in viata mea, tipare toxice pe care le-am carat in spate atata vreme… Bagaje emotionale, ascunse in cele mai mici sertarase, ca sa nu poata fi gasite usor pentru ca zona de comfort este mai la indemana decat sa fii pus fata in fata cu tiparul dureros, pe care nu il constientizezi. In constelatii, am descoperit de ce nu au avut durata lunga de viata relatiile amoroase, ce trebuie sa fac pentru a imi imbunatati viata.

Denumesc constelatiile “magie pura”, pentru ca in momentul in care eu ma duc la constelatii, ulterior se schimba dinamica tuturor relatiilor mele: relatiile cu parintii, cu prietenii, cu colegii si toata energia si gandurile mele distructive. M-am schimbat in bine… Am devenit mai constienta, mi-am vindecat rani adanci din copilarie, tipare precum “eu sunt un deranj”, “eu nu sunt buna”, “nu pot sa am o relatie”, “pe mine nu o sa ma iubeasca nimeni si nu o sa ma casatoresc” si multe altele…

Din categoria “constelatiile sunt magie”, se numara si ultima constelatie la care am participat… In cadrul acesteia, am iesit din rolul mamei ( rol pe care mi l-am asumat cand mama a plecat cu munca in strainatate si am ramas doar cu tata) si am intrat in rolul meu. La 2 saptamani dupa, prietenul meu m-a cerut in casatorie, fara ca eu sa banuiesc ceva…A zis ca se gandea de ceva timp, doar ca eu prea ma comportam ca o mama si nu se putea decide… Daca nu e magie, atunci cum o puteti denumi? Hocus pocus- vindecatus si urmezi firul minunii.

Karyn, iti multumesc ca ti-ai ales ca si drum vindecarea…Mie una mi-ai aratat lumina si am inteles multe datorita tie! Multumesc si lui Doamne-Doamne ca am reusit sa ne intalnim si ca mi-ai fost ghid pe calea vindecarii si a constientizarii. Cu siguranta, voi mai reveni la tine.”  Iza, 29 de ani

„De ziua mea,anul acesta, mi-am facut un dar…..mai frumos decat frumos, m-am cautat in Mine! Şi unde eram cel mai aproape de cea mai buna versiune a mea, decat pe ,,platoul Magic,, al Constelaţiei Copilului interior! Mi-am propus să vă împărtăşesc experienţa mea, acum căteva luni, când s-a întamplat ….Povestea! Cred, că nu era timpul Mai aveam de aşezat imagini de suflet pe platoul vieţii mele. .Azi vă pot reaminti ca e Magic! Azi păşesc pe cararile sufletului meu, în taina, în pace şi-n adînc! După Constelaţii, în convalescenţa trăirilor, m-am reîntâlnit cu Karyn, clopotelul din această Poveste, si mi-a pus în palme….câteva crâmpeie de lumina, în care, atunci, nu aveam cum să cred.Erau….ieşite din raza mea de acceptare. Azi, Karyn,acestea, sunt o mare şi frumoasă…Realitate.Viaţa mea s-a schimbat pentru că eu sunt Acasa,eu sunt Monica, în existenţa mea minunată, în destinul croit de mine, aşa cum l-am visat şi acceptat ca există.Daca cineva m-ar întreba , ce sunt ,,Constelaţiile Copilului interior,, , i-aş raspunde aceeaşi poveste…..Magie de lumină, de steluţe albastre, de clinchet de Clopoţel, de raspunsuri uimitoare, de regasire de sine,de iubire,şi de adevărată iubire,de potecă albastră în marea de Suflete, spre Tine, cel ce cauti sa vezi Adevarul din tine! Maestrul Isus spune sa cauţi acest Adevăr care te va elibera.Eu sunt astăzi….Libertate şi trăiesc cu Adevărat IUBIREA ! Mulţumesc Karyin că exişti să ne îndrumi cănd suntem gata să privim in noi!”

Monica

 „Am cautat cuvantul care sa reflecte ce-am asezat eu in ,,cosuletul,, vietii mele in urma altor doua zile de ,,Constelatii ale copilului interior,,. Acesta a fost :Intelepciune! Am alunecat doua zile, cu saniuta, spre tunelurile intortocheate ale fiintei mele si-am plonjat cu multa bucurie, in sus si-n jos! M-am bucurat ,m-am reintregit bucurandu-ma! Raman la acelasi cuvant: MAGIE ! Alchimie de suflete! Constelatiile acestea ma fascineaza intr-un sens, doar de Sufletul meu recunoscut!
Karyn……?!, …..un clopotel al veseliei! Da! Ati citit bine! Am invatat in aceste doua zile, ca evolutia unui om poate creste cu Bucurie! Multumesc Sufletului meu ca m-a invitat la aceasta sarbatoare a conectarii intr-un ,,tot,, , ca m-a asezat cu delicatete intre atatia oameni frumosi,ca am pasit pe puntea dintre mine si mine, tinuta de mana prin trairi frematande de Karyn! Multumesc Karyn! Sunt onorata de prezenta voastra in viata mea!
Nu cred ca exista , cel putin eu nu am intalnit inca ,o reconstructie a vietii unui om,atat de intensa, de clara si rapida cum sunt ,,Constelatiile”.Se reflecta in acest cerc Sfant, trairi, ,,momente de viata,, , intalniri intre oameni reprezentativi din viata ta, ce scot din ,,adancuri,, , rani supurande, ce se cer redeschise, curatate, pansate, mangaiate, intelese, pentru a lasa un om sa zboare usor, lin, fericit, autentic, conectat cu Sinele lui, de mana cu Divinitatea in trairea lui pe Pamant! E simplu si Adanc! E usor si Cutremurator! E dulce si iarasi …Magic! Ce sa fac daca nu pot defini altfet ceea ce traiesc dincolo de cuvinte! Simt Bucurie si Intelepciune! Pentru ca am venit sa culeg, sa inteleg, sa ma bucur, sa creez si sa fac parte din marele Tot al Universului!Si ce este viata altceva decat….Intelepciune!” 

M. M

Buna Karyn, Buna Voua, celor care cititi aceste ganduri.
Am avut placerea si onoarea sa particip din nou la Constelatiile copilului interior pe data de 19-20 Nov.2016 facilitate de minunata Karyn.Am intalnit oameni minunati alaturi de care am avut multe constientizari.Am mai participat la constelatii alaturi de Karyn, insa de fiecare data este altfel.In aceste grupuri de constelatii nimeni nu ajunge intamplator.Acest lucru s-a intamplat si cu mine.Chiar daca am venit cu o mare dorinta de a lucra propria mea constelatie – acest lucru nu s-a intamplat deoarece am fost 26 de persoane si s-a tras la sorti pentru a stabili cine lucreaza propria lui constelatie – pe masura ce se lucrau constelatiile si eu eram participant si sustinator pentru cei care lucrau, veneau catre mine tot felul de constientizari si se diminua acea dorinta de la inceput de a lucra propria constelatie.Am trait atatea emotii, m-am regasit in fiecare constelatie in parte cum nu pot descrie in cuvinte.Pentru mine constelatiile sunt ca o scena a vietii unde iti poti vedea viata derulandu-se, poti intelege ce se intampla cu tine si de ce.Acolo poti alege sa schimbi ceva in viata ta.Acolo poti ierta, acolo poti fi tu fara sa-ti fie teama de judecati.Este un moment in care chiar poti alege sa-ti schimbi viata.Acolo poti sa razi, poti sa plangi, descoperi sentimente pe care poate nu le-ai trait niciodata,Si pana la urma te descoperi pe tine, asa cum esti, nu asa cum isi doresc altii sau cum ti-ai dori tu sa fii.Uneori este greu, uneori este mai usor, dar ce imi place mie foarte mult este ca in constelatii este vorba despre tine cel autentic.

Pentru lucrul acesta eu stau in preajma lui Karyn si alaturi de ea.Este persoana care intotdeauna spune si ne invata ca suntem singurii care putem schimba ceva in viata noastra.

Dupa un weekend intens, viata pare mai clara, mai frumoasa, mai usoara. Alegerile le fac fiind mai sigura pe mine. Am invatat sa iubesc copilul interior, oricare ar fi varsta la care se arata.Multe lucruri incep sa se schimbe.

Despre Karyn si tot ce face ea pentru mine, pentru grupul de constelatii, nu am suficiente cuvinte.Multa putere, Multa iubire, multa intelegere, multa sustinere, multa blandete, multa rabdare, multa fermitate.Toate acestea le gasiti in omul minunat Karyn, care ai impresia ca nu oboseste niciodata, dar eu stiu ca este extrem de solicitant. Avand prea putine cuvinte ca sa exprim ce inseamna o sesiune de Constelatii, de fiecare data spun : indrazniti sa participati la o sesiune de Constelatii facilitate de Karyn.Indrazniti sa va descoperiti pe voi, cei autentici.”

L.N

„Sufletul meu mi-a deschis usa spre Constelatiile copilului interior, la care tocmai am participat. Nu stiam ce se intampla aici, nu o cunoasteam pe Karin,de fapt, am urmat indicatiile spre……vindecare.Inca sunt naucita, surprinsa, obosita, amortita.Am trait atat de multe emotii,m-am bucurat si am cazut in abisuri de atatea ori in doua zile, am gustat din dulceata ,,trezirii,, ,am pulsat cu inima mare cat lumea pe care am putut sa o cuprind langa fratii si surorile mele de aici, din camaruta in care am ales impreuna sa ne Reintregim Sinele pierdut. Este Magie ! Inca nu am avut destul timp sa reconstitui spectacolul la care am fost pe rand ,spectator, actor,textier……dar am timp in tacerea pe care o simt in mine, in jurul meu, cu mine ,spre mine.Este Magie! Noi suntem Magie! Karin draga, iti multumesc pentru bucuria de a te cunoaste! Ii multumesc Sufletului meu pentru ca m-a adus la usa intalnirii tu tine.Simt ca uneori, cuvintele nu redau asa cum as vrea ceea ce Sufletul traieste! Inca sunt uimita de aceste doua zile intense pe care le-am trait ca o flacara! Arde! A ars si de cata frumusete!Daca sufletele voastre cauta solutii de regasire si stiti ca o vreti, si daca pasii va poarta spre aceste informatii, pasiti cu incredere! Multumesc Karin, multumesc tuturor celor pe care i-am cunoscut si tuturor celor care mi-au cuprins Sufletul in aceste zile cu deschidere si Iubire!”

M.M

” Nu stiam exact ce se v-a intampla… stiam doar ca trebuie sa fiu acolo… Simteam ca este ceva in interiorul meu, o bucata din mine ce nu imi da voie sa fiu eu insumi… Imi era frica sa ma manifest, si de multe ori, nu stiam ce sa aleg, ce este bine pentru mine…  De aceea preferam sa stau deoparte, sa tac, si adesea, sa ii las pe altii sa ia decizii in locul meu.   Si am aflat… ceva din mine avea nevoie de vindecare, de acceptare, de validare…. si am descoperit ca EU SUNT CEA MAI PUTERNICA ATUNCI CAND SUNT CEEA CE SUNT.

Eram in drum spre casa… ma simteam COMPLETA, INTREAGA….simteam o bucurie si o liniste in acelasi timp ce este greu de exprimat in randuri….Iar cand mancam sandwich-ul  primit pe avion, simteam ca eram acea fetita care tocmai fusese validata, acceptata…Multumesc Karyn, multumesc tuturor celor care m-au sustinut prin prezenta lor.

Si… este extraordinar sa vezi cum oamenii pe care nu ii cunosti, iti picteaza constelatia…. Si am reusit sa observ cu cata daruire, blandete ne ghida Karyn pe toti…. Traieste intens fiecare clipa si atinge cu privirea ei fiecare suflet… E greu de exprimat in cuvinte…. doar daca esti acolo vei intelege!

Multumesc, suflet drag, pentru prezenta ta in viata mea. Cu siguranta intalnirea noastra nu este o simpla coincidenta! Multumesc si bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te rasplateasca cum stie El mai bine pentru frumusetea pe care o aduci in aceasta lume….pentru drumurile pe care le deschizi pentru pentru toate fiintele care vor sa evolueze. AMIN, AMIN, AMIN.”

P. H.

„La orice eveniment ai merge la Karyn parcă pășesti în alt tărâm iar când pleci, revii într-o lume puțin mai bună, mai completă și mai plină de sperantă. Referindu-mă strict la constelații, e greu de exprimat în scris ce se întamplă acolo însă câteva lucruri sunt certe.

In primul rând, oricare ar fi motivul pentru care te afli acolo, te simți în siguranță. Vei observa imediat că nimeni nu vine să judece alte persoane și vei avea posibilitatea și puterea să fii pur și simplu tu. In al doilea rând, orice rol ai juca pentru alte persoane sau chiar dacă esti un simplu spectator, sunt lecții și pentru tine în fiecare constelație.

In al treilea rând, Karyn face tot ce face cu așa o măiestrie încât o sa fii uluit de cum de iși poate da seamna de ce are nevoie fiecare persoana in parte. Mai mult decât atât, o să admiri faptul că implicarea si dorinta ei de a te ajuta este la fel pentru toată lumea, chiar și spre finanul zilei.

Așadar, dacă vrei să înțelegi mai multe despre tine, despre relațiile pe care le ai cu alte persoane sau dacă vrei sa vindeci un anumit aspect sau să elimini un blocaj, mergi cu inima deshisa la Karyn și o sa experimentezi ceea ce eu nu pot descrie în cuvinte. Eu sunt recunoscator că am întânit-o pe Karyn pe drumul meu, e un îngeraș care pune semne de circulatie pe autostrada vieții tale.”

Alex M.

„La Karyn am ajuns fara o recomandare din partea cuiva. Dar cu siguranta ca prin mijlocirea Cuiva care stie mai bine Am participat la un atelier de Constelatii Familiale pe tema Copilului Interior. Unele dintre tumulturile acestuia imi erau cunoscute, altele urmau sa imi devina cunoscute pe parcursul atelierului. Atelierul in sine este mind-blowing si heart-blowing (va rog sa imi permiteti englezismele, pentru ca ele imi permit sa explic exact ce voriam sa spun). Il recomand oricui – sceptic, rational, spiritual, emotional. Fiecare va gasi in acest atelier solutia si (o parte) din raspunsurile pe care stia sau nu stia ca le asteapta. Iar mecanismul Constelatiei este una dintre magiile care te vor face sa crezi intr-un univers Creator, indiferent cat de sceptic esti.

Dar as vrea sa va spun despre Karyn. Este incredibila. Stie cand sufletul tau are nevoie de iubire si acceptare asa cum stie si cand sa intervina cu autoritate atunci cand tendinta de victimizare si-ar face aparitia pentru a-ti impiedica evolutia. Are niste ochi care iti vorbesc (si) dintr-o alta lume cateodata. Si da, iti anticipeaza intrebarile nerostite si vei gasi raspuns in vorbele ei inainte de a fi apucat sa formulezi intrebarea. Daca vei cauta o perna confortabila care sa te ajute sa iti plangi de mila, nu cred ca aici o vei gasi. Daca vei cauta oglinda si iubirea care sa te imputerniceasca si sa te responsabilizeze in asa masura incat sa-ti gasesti propria forta creatoare interioara si sa iti asumi responsabilitatea propriei evolutii, atunci trebuie sa o cunosti pe Karyn.”

Andreea C.

„Subscriu celor scrise de Andreea C. Karyn mi-a schimbat viata in bine si nu existe cuvinte care sa-mi descrie bucuria si recunostinta. Multumesc Universului in fiecare clipa , ca a facut posibila aceasta intalnire, astfel ca , imi pot gasi drumul care duce spre evolutie spirituala, spre armonie, spre iubire si LUMINA :). MULTUMESC KARYN ! ”

Mihaela S.

„Karyn iti multumesc cu recunostinta pentru intelepciunea, rabdarea si tactul cu care ne-ai ghidat in calatoria MAGICA din acest week-end! Cu ajutorul tau ne-am explorat sufletele, ne-am descoperit intr-un mod diferit legaturile de familie, cauzele unor neimpliniri, ne-am vindecat traumele generate de relatiile cu parintii/bunicii si am facut “curatenie” in viata noastra intr-un mod subtil si delicat, chiar daca uneori a durut. Dupa doua zile de Constelatii toti participantii am plecat transformati, mai buni, mai intelepti si mai toleranti cu sufletul si cu familiile noastre pentru ca am inteles ca IUBIREA sta la baza tuturor relatiilor, inclusiv cu noi insine! Karyn, prin felul tau de a fi ne-ai adaugat tuturor valoare, pentru ca ne-am deschis sufletul ca sa daruim si sa primim IUBIRE!”

Lucia P.

(Atelier Constelatii Familiale) „A fost o experienta fenomenala. Si a fost fenomenal nu doar faptul ca am descoperit lucruri despre mine, dar am simtit o imensa bucurie cand, cu fiecare dintre constelatiile colegilor in care „intram”, ii ajutam sa se descopere si sa-si faca putina lumina in suflet. Am simtit cum parca un imens flux de iubire si lumina circula printre noi si ne linistea sufletul rand pe rand. Si parca eram toti cu sufletul la gura pentru a-l ajuta pe urmatorul.

Am simtit ca am recapatat parti din mine si s-a luminat ceva in mintea mea, care este mai linistita acum. La finalul atelierului, am avut prima oara dupa multi ani un imbold foarte mare de a-mi suna parintii si de a le marturisi ce am pe suflet. Surpriza a fost ca a doua zi dupa atelier m-au vizitat, dupa multe luni in care nu-i mai vazusem, si desi nu este o obisnuinta pentru ei sa vina in vizita. Cat despre Karyn, nu-mi gasesc cuvintele pentru a-i multumi! Aduce miracole in sufletele oamenilor, cu o blandete de nedescris si o putere si intelepciune fantastica.”

Dana C.

„Am ajuns să imi doresc să particip la Constelaţii pentru că cea mai mare nevoie a mea este de autocunoaştere şi din tot ce am aflat despre Constelaţii, am dezvoltat convingerea că e un joc frumos despre auto-cunoaştere şi sensuri ale prezentului care curg din adevăruri ascunse despre noi.

Şi s-au întâmplat…Constelaţiile copilului interior.A fost cea mai impresionantă întâmplare din viaţa mea, pentru că nu ai cum… logic nu ai cum… să crezi că poţi afla dintr-un aparent joc de roluri, la o adunare de oameni, lucruri ascunse despre tine, lucruri pe care nimeni nu le ştie în afară de mama sau tatăl tau, pentru că tu de când erai bebeluş nu îţi mai aminteşti. Nu îţi mai aminteşti ce te-a rănit, ce te-a marcat, ce duci cu tine de la o vârsta prea fragedă ca să îţi mai aminteşti ce rană s-a produs. Nu îmi explic mecanismul prin care se întâmplă asta, însă în acea zi extraordinară am urmărit filmul vieţii mele jucat de nişte necunoscuţi care nu ştiau despre mine nimic în afară de numele meu mic, iar majoritatea m-au văzut pentru prima oară acolo şi eu pe ei. Şi a fost un film jucat impecabil, cu actori care mă trăiau pe mine şi pe părinţii mei în diverse ipostaze.Iar eu plângeam ca proasta pentru că nu îmi venea să cred că pot să privesc viaţa mea jucată live de alţiişi că mi se dă şansa, cu mintea de acum, să înţeleg ce mi s-a întâmplat, să accept, să iert, să vindec şi să descarc povara (dusă în spinare vreo 28 de ani) acolo, în acea zi, susţinută şi ajutată cu o măiestrie remarcabilă de către Karyn. Uneori, între constelaţii, mă uitam la Karyn şi mă întrebam: cum reuşeşte? Cum reuşeşte să îl ajute pe fiecare dintre noi cu asemenea acurateţe. De unde a ştiut ea ce doare cel mai rău în mine şi trebuie vindecat? Cum poate trece de la un om la altul cu aceeaşi implicare si putere de vindecător? Nu ştiu cum poate şi ce face, însă după acea zi, eu am descărcat din spinare un sac greu de ciment cărat încă din copilăria mea. Din acea zi am eliberat ceva ce îmi încleia judecata şi relaţia cu mama şi femeia din mine. Din acea zi sunt măcar cu un sac de ciment mai liberă, iar asta… asta n-am crezut niciodată că se poate face într-o singură zi. Mai multe cuvinte în desagă nu găsesc… doar un buchet de recunoştinţă şi o floare de drag.”

Gabriela M.

„Când am descoperit-o pe Karyn,undeva prin toamna anului 2014, adusă pe neaşteptate la un seminar de-al ei de o colegă de serviciu, tot ce am ascultat acolo părea familiar. Atât de familiar, încât simţeam că rosteşte adevăruri deja ştiute de mine, în adânc. Şi atunci m-am întrebat: dacă ştiu deja toate acestea, de ce tot nu mi-e bine? De ce nu mi-am găsit încă echilibrul şi de ce sunt într-o continuă frământare şi neîmpăcare?Şi atunci am înţeles că adevărurile rostite de ea şi ştiute de mine, sunt  nescoase la suprafaţă. De fapt… Karyn face cel mai simplu şi cel mai complicat lucru din lume: scoate la suprafaţă Omul din om. Aşa ajunge direct la inimă prin tot ce transmite, ai impresia că îţi vorbeşte direct ţie, oricâţi oameni ar fi în sală. Aşa am plecat de multe ori de la ea… mai bine instalată înlăuntrul inimii mele, mai trează, mai recunoscătoare, mai liniştită. Pentru că… de multe ori mi se întâmplă să fiu departe de mine însămi, pierdută în prejudecăţi, convingeri superficiale, sisteme de apărare şi orgolii, iar acolo departe e urât, sunt „demoni” cu care luptăm, care uneori ne copleşesc, iar ceea ce ştim deja, uităm.

În inimă e cald şi bine, dar uneori avem nevoie să ne amintească cineva cum să ne întoarcem acolo. Asta face Karyn, care ascultă şi răspunde, de multe ori fără să o întrebi nimic.Alături de ea,parcă intri într-un portal magic în care cineva începe să toarne balsam pe suflet şi să te înveţe şi pe tine cum să o faci. Pentru că da, Karyn dă undiţe şi din când în când câte un peştişor, ca să nu cazi în deznădejde – pentru că treaba cu undiţa nu e uşoară deloc.

Dacă în vârf de munte sau pe malul mării privind cerul şi inima mea, reuşesc să mă întorc la mine, şi la Karyn pot face acelaşi lucru şi încă ceva în plus, rămânând în Bucureşti… habar n-am care o fi magia, dar se întâmplă. E ca o gură de oxigen, un fir de soare şi picioarele desculţe pe pământul proaspăt săpat şi nu exagerez, doar că e greu să descrii în cuvinte despre suflet.

Am ajuns să imi doresc să particip la Constelaţii pentru că cea mai mare nevoie a mea este de autocunoaştere şi din tot ce am aflat despre Constelaţii, am dezvoltat convingerea că e un joc frumos despre auto-cunoaştere şi sensuri ale prezentului care curg din adevăruri ascunse despre noi.

Şi s-au întâmplat…Constelaţiile copilului interior.A fost cea mai impresionantă întâmplare din viaţa mea, pentru că nu ai cum… logic nu ai cum… să crezi că poţi afla dintr-un aparent joc de roluri, la o adunare de oameni, lucruri ascunse despre tine, lucruri pe care nimeni nu le ştie în afară de mama sau tatăl tau, pentru că tu de când erai bebeluş nu îţi mai aminteşti. Nu îţi mai aminteşti ce te-a rănit, ce te-a marcat, ce duci cu tine de la o vârsta prea fragedă ca să îţi mai aminteşti ce rană s-a produs. Nu îmi explic mecanismul prin care se întâmplă asta, însă în acea zi extraordinară am urmărit filmul vieţii mele jucat de nişte necunoscuţi care nu ştiau despre mine nimic în afară de numele meu mic, iar majoritatea m-au văzut pentru prima oară acolo şi eu pe ei. Şi a fost un film jucat impecabil, cu actori care mă trăiau pe mine şi pe părinţii mei în diverse ipostaze.Iar eu plângeam ca proasta pentru că nu îmi venea să cred că pot să privesc viaţa mea jucată live de alţiişi că mi se dă şansa, cu mintea de acum, să înţeleg ce mi s-a întâmplat, să accept, să iert, să vindec şi să descarc povara (dusă în spinare vreo 28 de ani) acolo, în acea zi, susţinută şi ajutată cu o măiestrie remarcabilă de către Karyn. Uneori, între constelaţii, mă uitam la Karyn şi mă întrebam: cum reuşeşte? Cum reuşeşte să îl ajute pe fiecare dintre noi cu asemenea acurateţe. De unde a ştiut ea ce doare cel mai rău în mine şi trebuie vindecat? Cum poate trece de la un om la altul cu aceeaşi implicare si putere de vindecător? Nu ştiu cum poate şi ce face, însă după acea zi, eu am descărcat din spinare un sac greu de ciment cărat încă din copilăria mea. Din acea zi am eliberat ceva ce îmi încleia judecata şi relaţia cu mama şi femeia din mine. Din acea zi sunt măcar cu un sac de ciment mai liberă, iar asta… asta n-am crezut niciodată că se poate face într-o singură zi. Mai multe cuvinte în desagă nu găsesc… doar un buchet de recunoştinţă şi o floare de drag.”

G. M.

„Când am descoperit-o pe Karyn,undeva prin toamna anului 2014, adusă pe neaşteptate la un seminar de-al ei de o colegă de serviciu, tot ce am ascultat acolo părea familiar. Atât de familiar, încât simţeam că rosteşte adevăruri deja ştiute de mine, în adânc. Şi atunci m-am întrebat: dacă ştiu deja toate acestea, de ce tot nu mi-e bine? De ce nu mi-am găsit încă echilibrul şi de ce sunt într-o continuă frământare şi neîmpăcare?Şi atunci am înţeles că adevărurile rostite de ea şi ştiute de mine, sunt  nescoase la suprafaţă. De fapt… Karyn face cel mai simplu şi cel mai complicat lucru din lume: scoate la suprafaţă Omul din om. Aşa ajunge direct la inimă prin tot ce transmite, ai impresia că îţi vorbeşte direct ţie, oricâţi oameni ar fi în sală. Aşa am plecat de multe ori de la ea… mai bine instalată înlăuntrul inimii mele, mai trează, mai recunoscătoare, mai liniştită. Pentru că… de multe ori mi se întâmplă să fiu departe de mine însămi, pierdută în prejudecăţi, convingeri superficiale, sisteme de apărare şi orgolii, iar acolo departe e urât, sunt „demoni” cu care luptăm, care uneori ne copleşesc, iar ceea ce ştim deja, uităm.

În inimă e cald şi bine, dar uneori avem nevoie să ne amintească cineva cum să ne întoarcem acolo. Asta face Karyn, care ascultă şi răspunde, de multe ori fără să o întrebi nimic.Alături de ea,parcă intri într-un portal magic în care cineva începe să toarne balsam pe suflet şi să te înveţe şi pe tine cum să o faci. Pentru că da, Karyn dă undiţe şi din când în când câte un peştişor, ca să nu cazi în deznădejde – pentru că treaba cu undiţa nu e uşoară deloc.

Dacă în vârf de munte sau pe malul mării privind cerul şi inima mea, reuşesc să mă întorc la mine, şi la Karyn pot face acelaşi lucru şi încă ceva în plus, rămânând în Bucureşti… habar n-am care o fi magia, dar se întâmplă. E ca o gură de oxigen, un fir de soare şi picioarele desculţe pe pământul proaspăt săpat şi nu exagerez, doar că e greu să descrii în cuvinte despre suflet.

Am ajuns să imi doresc să particip la Constelaţii pentru că cea mai mare nevoie a mea este de autocunoaştere şi din tot ce am aflat despre Constelaţii, am dezvoltat convingerea că e un joc frumos despre auto-cunoaştere şi sensuri ale prezentului care curg din adevăruri ascunse despre noi.

Şi s-au întâmplat…Constelaţiile copilului interior.A fost cea mai impresionantă întâmplare din viaţa mea, pentru că nu ai cum… logic nu ai cum… să crezi că poţi afla dintr-un aparent joc de roluri, la o adunare de oameni, lucruri ascunse despre tine, lucruri pe care nimeni nu le ştie în afară de mama sau tatăl tau, pentru că tu de când erai bebeluş nu îţi mai aminteşti. Nu îţi mai aminteşti ce te-a rănit, ce te-a marcat, ce duci cu tine de la o vârsta prea fragedă ca să îţi mai aminteşti ce rană s-a produs. Nu îmi explic mecanismul prin care se întâmplă asta, însă în acea zi extraordinară am urmărit filmul vieţii mele jucat de nişte necunoscuţi care nu ştiau despre mine nimic în afară de numele meu mic, iar majoritatea m-au văzut pentru prima oară acolo şi eu pe ei. Şi a fost un film jucat impecabil, cu actori care mă trăiau pe mine şi pe părinţii mei în diverse ipostaze.Iar eu plângeam ca proasta pentru că nu îmi venea să cred că pot să privesc viaţa mea jucată live de alţiişi că mi se dă şansa, cu mintea de acum, să înţeleg ce mi s-a întâmplat, să accept, să iert, să vindec şi să descarc povara (dusă în spinare vreo 28 de ani) acolo, în acea zi, susţinută şi ajutată cu o măiestrie remarcabilă de către Karyn. Uneori, între constelaţii, mă uitam la Karyn şi mă întrebam: cum reuşeşte? Cum reuşeşte să îl ajute pe fiecare dintre noi cu asemenea acurateţe. De unde a ştiut ea ce doare cel mai rău în mine şi trebuie vindecat? Cum poate trece de la un om la altul cu aceeaşi implicare si putere de vindecător? Nu ştiu cum poate şi ce face, însă după acea zi, eu am descărcat din spinare un sac greu de ciment cărat încă din copilăria mea. Din acea zi am eliberat ceva ce îmi încleia judecata şi relaţia cu mama şi femeia din mine. Din acea zi sunt măcar cu un sac de ciment mai liberă, iar asta… asta n-am crezut niciodată că se poate face într-o singură zi. Mai multe cuvinte în desagă nu găsesc… doar un buchet de recunoştinţă şi o floare de drag.”

G. M.

“Vindecarea este in fiecare dintre noi trebuie doar sa ne deschidem si sa avem incredere. Lucrurile, sentimentele, emotiile adanc ingropate in noi se deschid, plumbul se topeste toate usile se deschid cu ajutorul celor din grup. Eu am simtit un noian de emotii si sentimente dar pentru mine miracolul s-a produs atunci cand plumbul dinauntrul meu s-a topit si toate sentimentele fetitei care am fost au iesit s-au eliberat si le-am inteles rostul. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca port inauntrul meu o camera ferecata in care sta ascunsa fetita din mine, cea care am crescut sfidand totul in jurul ei inclusiv scanteia divina din ea.”

Gabriela B.

“Nu este greu sa ne vindecam. Toate raspunsurile se afla in noi, in amintirile noastre. Constelatiile m-au ajutat sa vad mai clar lucruri si relatii pe care in realitate nu le puteam percepe si interpreta corect. Descoperind si observand acele situatii am inteles ce am de facut si unde trebuie sa lucrez pentru a ma vindeca.”

A.B

“Simt ca m-am linistit. Imi recunosc destinul si drumul in viata. Parca s-au asezat cateva piese de puzzle. Ma simt completa. Ceea ce am rezolvat si constientizat azi nu am reusit sa rezolv in aproape 1 an de mers la psiholog. Este foarte intens. Este minunat cand iti dai seama de cat de bine ascunde mintea, problemele aparent rezolvate si mai ales cat de usurat te poti simti cand descoperi ce te deranja defapt. Multumesc parintilor si celor din neamul meu care au contribuit la ceea ce sunt astazi. Multumesc lui Dumnezeu si oamenilor, “familiei de lumina” din care fac parte.”

C.F

“Am cerut universului puterea de a intelege ce se intimpla cu viata mea, am cerut sprijin si indrumare am ajuns si nu intamplator la “Constelatie”. Raspunsurile erau deja acolo, asezate cumva aproape, la indemana, mi-am explicat multe si mai mult decat atat, prin intermediul ghidului, am pornit indicatiile de solutionare a problemelor, blocajelor si situatiilor complicate. Probleme venite din timpuri de departe, neconstientizate ies la lumina si le putem vindeca in asa fel incat destinul nostru sa poata fi indreptat pe calea cea dreapta in minunatul drum catre Acasa. Recomand cu drag si caldura tuturor celor care inca isi cauta calea si care doresc pentru sufletele lor bucurie.”

I.B

“In cele doua zile de”Constelatii” pot sa afirm cu toata sinceritatea si taria ca am trait un adevarat miracol. Mi-am scos la suprafata rani nevindecate de zeci de ani, de care nici nu eram constienta ca le port in suflet. Este o terapie pentru suflet exceptionala, usoara, rapida, cu efecte uluitoare. Recunostinta pentru cei ce practica aceasta terapie de vindecare a sufletului”

M.E