Consiliere

51503083_1037885523078761_8435317672014512128_n

Consiliere Intuitiva

 

Consilierea intuitiva ajuta la reducerea decalajului dintre mintea constienta, unde pot fi identificate simptomele si provocarile si originea lor subconstienta.

Tot ceea ce este viu pulseaza cu energie si toata aceasta energie contine informatii. Corpul fizic este inconjurat de un camp energetic care este atat un centru de informare, cat si un sistem perceptual foarte sensibil.

Suntem permanent in comunicare cu tot ceea ce ne inconjoara prin acest sistem, un fel de energie electrica constienta care transmite si primeste mesaje catre si de la alte organisme. Aceste mesaje din domeniul energetic sunt ceea ce percep intuitivii. Astfel experientele care ne compun viata,  devin biologia noastra.

Aceste informatii pot fi despre relatiile trecute si prezente, experiente profunde sau traumatice, secvente de amintiri, credinte puternice si atitudini, vulnerabilitati.

Energia noastra emotionala se transforma in materie biologica printr-un proces extrem de complex.

La fel cum statiile radio functioneaza in functie de lungimi de unda specifice energiei, fiecare organ si sistem din organism este calibrat pentru a absorbi si procesa energii emotionale si psihologice specifice.

O zona a corpului care nu transmite la frecventa normala, indica localizarea unei probleme. O schimbare a intensitătii frecventei, indica o schimbare in natura si gravitatea bolii si releva modelul de stres care a contribuit la dezvoltarea bolii.

Acest mod de interpretare a energiei se aseamana cu cele mai vechi practici si credinte medicale. Daca o persoana este capabila sa simtă intuitiv ca pierde energie din cauza unei situatii stresante – si apoi actioneaza pentru a corecta aceasta pierdere de energie,  atunci probabilitatea ca acest stres sa se dezvolte intr-o criza fizica este redus sau chiar eliminat complet.

Viziunea noastra va deveni clara, numai cand ne vom conecta cu inima noastra. „Cel care priveste in afara, viseaza. Cel care se uita inauntru se trezeste” spune Jung. Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este o iluzie pe care o proiectam in lume.

Descoperirea „dinauntru” face diferenta dintre a trai viata pentru care ne-am nascut, respectiv calatoria sufletului si viata pe care ne-o dam cand urmam egoul.

Psihoterapie Energetica

Psihoterapia energetica combina beneficiile consilierii intuitive cu vindecarea energiei; adică blocajele si atașamentele identificate prin intermediul procesului intuitiv pot fi eliminate si eliberate. Acest lucru permite o mai mare usurinta in a face schimbari, chiar si schimbari mari, in orice zona a vietii.  Psihoterapia energetică este orientata spre o vindecare rapida si durabila, o transformare a cresterii personale,  crearea de paradigme pozitive și facilitarea unei conexiuni mai profunde cu sinele.

Ce se intampla la o consultatie?

Intentia intalnirii trebuie sa fie foarte clara, pentru a fi posibila conectarea cu intelepciunea sufletului. Ce anume doreste fiecare sa vindece, sa inteleaga, sa exprime.

Consultatia se va desfasura sub forma unui dialog, purtat cu scopul de a scoate la suprafata constientizari profunde. Acestea urmaresc imputernicirea catre intelegere, vindecare sau catre experiente de recalibrare.

In timpul consultatiei, se creeaza o punte de transfer de informatii, cu rolul de sustinere. In functie de caz, intalnirea poate avea efect catalizator, clientul ajungand sa faca transformari puternice ale starilor negative de constiinta.

Atunci cand este necesar terapeutul poate efectua pase energetice din bioenergoterapie sau terapia cranio sacrala, pentru eliberarea stresului emotional acumulat in corpul energetic. Sunt recomandate daca este cazul, investigatii sau tratamente suplimentare in functie de starea sa de sanatate.

Te pot ajuta sa descoperi raspunsurile de care ai nevoie.  Vezi Testimoniale >>>

Pentru detalii si programare, sunati va rog la numarul de telefon : 0752 18 77 52 sau trimiteti mesaj la e-mail : contact@karyn.ro.

 logo mic