Coaching

377889_maatwerk-zorg-coaching_1600x900_h

Acceptarea imperfectiunii noastre, compasiunea si iubirea pentru noi insine ne pot ajuta cu adevarat sa ne acceptam si sa ne vindecam partile intunecate”, spune Guy Finley. 

Fiecare latura a noastra reflecta o fateta diferita. In fiecare din noi, exista o dimensiune matura, responsabila si libera, dar si una infantila, copilul interior. La fel cum avem o latura masculina avem si una feminina. Continem o serie de arhetipuri eroul, rebelul, parintele sau poate chiar victima, care pot creea realitatea in cadrul aceleiasi personaliti.

Dar ce facem cand o parte din noi doreste schimbarea, pe cand cealalta parte se agata de starea actuala? Cum trecem de acest impas pentru a prelua controlul asupra propriei vieti ? Ce trebuie sa facem pentru a deveni mai organizati, pentru a ne redescoperi puterea si pasiunea ? Pentru a raspunde la toate aceste intrebari trebuie sa intelegem ce anume ne conduce si ne motiveaza.

Castigarea stimei de sine atrage oameni si experiente care imbunatesc viata si reflecta imaginea de sine pozitiva. Valorizarea de sine atrage surse de energie, concentrare si incredere. Cu cat esti mai contient de intelepciunea interioara, cu atat poti fi mai creativ in proiectarea propriei vieti.

Principalele arii in care te pot ajuta sunt :

  • Sa redescoperi spatiul interior sacru de vindecare, in care sa integrezi Corpul, Mintea si Sufletul;
  • Sa redescoperi conexiunea cu propriul Centru, stima si valoarea de sine prin meditatie, sacroterapie si transa creativa.
  • Sa iti redescoperi puterea interioara si sa iti evaluezi cu integritate locul in viata, respectiv in societate, familie, propriul cuplu;
  • Sa intelegi si deblochezi cauzele care te impiedica sa ai o stare de armonie, sanatate, bunastare, intimitate;
  • Sa ai o conexiune sanatoasa in relatia cu copilul, prin educatie, ingrijire, mesajele verbale si afectiunea oferita, precum si angajamentele;
  • Sa iti descoperi ranile emotionale si sa ai o atitudine de impacare cu trecutul;
  • Sa intelegi care este scopul sau misiunea propriei vieti;
  • Sa gasesti solutiile potrivite in situatii de criza si sa depasesti panica;
  • Sa iti descoperi propria identitate si propriul dar

 

51259ab44f9aaf897944fd3aa2060fd4.png

 Cautand propria cale,
descoperi echilibrul de care ai nevoie.


Programare :