Citire Intuitiva

viziune

Tot ceea ce este viu pulseaza energie si toata aceasta energie contine informatie. Suntem inconjurati de un camp energetic care functioneaza precum un centru de informare si in acelasi timp precum un sistem perceptual foarte sensibil. Suntem in permanenta comunicare cu tot ceea ce ne inconjoara, un fel de energie constienta, care transmite si primeste mesaje. Aceste mesaje din domeniul energetic si subtil sunt ceea ce percep intuitivii.

Citirile sunt un adevarat cadou, pentru ca ofera un instantaneu a ceea ce se intampla chiar acum, cu energia din prezent. Schimbarea credintelor, a temerilor sau intentiilor, vor schimba implicit viitorul. Un intuitiv va poate vedea sau asculta si va va permite sa fiti esenta voastra adevarata! 

Citirile sunt posibile cand intentia este sincera si se urmareaste acordarea cu binele cel mai Inalt. Vezi Testimoniale >>>

Campul energetic este verificat si in functie de caz se poate face corectia si armonizarea .

Sedintele se desfasoara la sediul cabinetului din Bucuresti, zona Aviatorilor. Pentru detalii si programare, sunati va rog la numarul de telefon : 0752 18 77 52 sau trimiteti mesaj la e-mail : contact@karyn.ro.

 logo mic