Citire Intuitiva

encodement

Citirea Intuitiva

Tot ceea ce este viu pulseaza cu energie si toata aceasta energie contine informatii. Oamenii de stiinta accepta faptul ca organismul uman genereaza energie electrica deoarece tesutul viu genereaza energie.

Corpul fizic este inconjurat de un camp energetic de jur imprejurul intregului corp. Este atat un centru de informare, cat si un sistem perceptual foarte sensibil. Suntem permanent in comunicare cu tot ceea ce ne inconjoara prin acest sistem, un fel de energie electrica constienta care transmite si primeste mesaje catre si de la alte organisme. Aceste mesaje din domeniul energetic sunt ceea ce percep intuitivii.

Campul energetic uman contine si reflecta energia fiecarui individ. Acest camp energetic ne inconjoara si poarta cu noi energia emotionala creata de experientele noastre interne si externe – atat pozitive, cat si negative. Aceasta forta emotionala influenteaza tesutul fizic din corpul nostru. In acest fel, biografia, adica experientele care compun viata – devine biologia noastra.

Experientele care poarta energie emotionala in sistemele noastre energetice includ: relatiile trecute si prezente, atat personale, cat si profesionale; experiente profunde sau traumatice si amintiri; modele de credinta si atitudini, inclusiv toate credintele spirituale si superstitiile. Emotiile din aceste experiente devin codificate in sistemele noastre biologice si contribuie la formarea tesutului celular, care apoi genereaza o calitate a energiei care reflecta aceste emotii. Aceste impresii energetice formeaza un limbaj energetic, care poarta informatii simbolice pe care le poate citi un intuitiv.

akashic-records_orig

Citirea intuitiva a campului energetic

Impresiile energetice sunt diferite de la un caz la altul. De exemplu, un client realizat personal si profesional era profund nemultumit de viata sa, ca si cum orice ar fi avut nu il facea pe deplin fericit, a dobandit in adolescenta o boala digestiva, care se manifesta agresiv asemeni unei infectii virale. Am citit in campul sau informatia ca ori de cate ori se aseza la masa copil fiind, mama lui incepea sa discute conflictual cu tatal sau, discutii care se finalizau in certuri si reprosuri. Asfel pe parcursul intregii copilarii, a ingerat acest „virus” al nemultumirii si reprosurilor, care s-a manifestat ca o otrava in stomac,  ceea ce mai tarziu s-a transformat intr-o boala greu de diagnosticat. Recunoscand aceste emotii, pe care a incercat sa le ignore initial, a reusit sa abordeze diferit inclusiv relatia din casnicie si sa isi amelioreze starea de sanatate.

Energia noastra emotionala se transforma in materie biologica printr-un proces extrem de complex. La fel cum statiile radio functioneaza in functie de lungimi de unda specifice energiei, fiecare organ si sistem din organism este calibrat pentru a absorbi si procesa energii emotionale si psihologice specifice.

O zona a corpului care nu transmite la frecventa normala, indica localizarea unei probleme. O schimbare a intensitătii frecventei, indica o schimbare in natura si gravitatea bolii si releva modelul de stres care a contribuit la dezvoltarea bolii.

Acest mod de interpretare a energiei se aseamana cu cele mai vechi practici si credinte medicale. Daca o persoana este capabila sa simtă intuitiv ca pierde energie din cauza unei situatii stresante – si apoi acționeaza pentru a corecta aceasta pierdere de energie,  atunci probabilitatea ca acest stres sa se dezvolte intr-o criza fizica este redus sau chiar eliminat complet.

Durata unei sesiuni este de 1 ora. Se realizeaza personal sau pe skype.

akashicRecords

Evaluarea Arhetipala a Contractului Sacru

Arhetipurile sunt modele ancestrale, pe care le purtam din vieti trecute, le preluam de la stramosi sau le-am initiat in aceasta viata. Aceste arhetipuri sunt un puternic filtru, prin care realitatea este perceputa intr-un anume mod si datorita acestui lucru, atragem in viata noastra anumite experiente si anumite relatii. Aceasta metota de evaluare arhetipala, ne ajuta sa descoperim ce angajamente ne-am asumat, care este directia acestei vieti, precum si care sunt fortele cosmice care ne sustin calea.

Patru dintre arhetipuri tin de alchimia stimei de sine : Victima, Prostituata, Sabotorul si Copilul Divin. Cand suntem capabili sa ne vedem viata simbolic si impersonal, intram in centrul puterii noastre personale. Această lectie a Sinelui este universala pentru toate fiintele umane.

Lectiile reprezentate de provocarile celor patru arhetipuri de mai sus, se repeta din nou si din nou, de mai multe ori pe parcursul vietii noastre iar fiecare arhetip reprezinta o lectie speciala. „Viziunea voastra va deveni clara, numai cand va veti uita in inima voastra. Cel care priveste in afara, viseaza. Cel care se uita inauntru se trezeste” Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este o iluzie pe care o proiectam in lume.

Contractul Sacru contine douasprezece modele de comportament arhetipal care sunt specifice calatoriei dumneavoastra sufletesti (se coreleaza cu astrograma natala).

Descoperirea Contractului Sacru va face diferenta dintre a trai viata pentru care te-ai nascut, respectiv calatoria sufletului tau si viata pe care ti-o dai, calatoria ego-ului tau. Caroline Myss, autoarea acestei metode, ne spune: „Alegerile voastre de viata se schimba, cand incepeti sa recunoasteti diferenta dintre o optiune si un Contract Sacru”.

Va invit sa va descoperiti continutul Contractului Sacru, care sa va conduca la reconectare, implinire si impacare sufleteasca.

Evaluarea si citirea intuitiva a contractului sacru, se realizeaza in 4 ore: fie o sesiune, fie doua sesiuni a cate 2 ore, personal sau prin skype.

akashic_records

Citirea Intuitiva a Diagramei Vietilor Trecute

Diagrama Vietilor Trecute este un instrument util si activ de invatare si indrumare, care ofera intelegerea scopului vietii. Este un ghid pentru crestere sufleteasca si alegere libera a voinței.

Diagrama  ne ajuta sa intelegem motivul pentru care sufletul a ales sa experimenteze o anumita energie, iar din aceasta realizare constienta, se poate decide metoda de lucru cu o anumita emotie (frica, respingire, agresivitate s.a), in viata curenta. Prin exercitarea liberului arbitru fiecare poate alege sa lucreze constient pentru a-si indrepta emotiile intr-un sens productiv. Primiti o afirmatie pe care sa o folositi in meditatie (sau o rugaciune) sau vi se poate indica sa purtati un cristal sau piatra pretioasa. 

„…nici o actiune a oricarei planete sau faze ale Soarelui sau Lunii sau ale oricarui corp ceresc, nu pot depasi puterea data de Creator omului, inca de la inceput, cand a devenit un suflet viu, cu puterea de a alege pentru sine „(Edgar Cayce 3744-3).

Cand alegem sa traim in mod activ in cunostinta de sine, recunoastem relatia noastra cu Creatorul si prin urmare abordam potentialul nostru pentru exprimarea creativitatii si a voinței noastre.

Diagrama, nu este o cusca din care trebuie sa fim eliberati ci este expresia simbolica a campului infinit de posibilitati a potentialului nostru karmic si a ceea ce suntem cu adevarat.

Este important pentru dezvoltarea si evolutia noastra personala, sa intelegem cat de bine ne-am completat ciclurile de experienta si de invatare pe parcursul altor vieti, spre a face alegeri constiente,  care urmeaza propriul fir divin pe calea acestei vieti.

Citirea diagramei cuprinde : descrierea trasaturilor de personalitate, ale potentialului de relationare,  inclusiv a scopului vietii si carierei, precum si a provocarilor. Aceste descrieri sunt legate intr-un fel cu vietile trecute si cu experientele dintre vieti. Diagramele sunt calculate dupa citirile realizate de Edgar Cayce.

Durata unei sesiuni este de 2 ore. Se realizeaza personal sau pe skype.

labyrinth-11-chartres-plain_575x575

Urmeaza-ti firul minunii!