Citire Intuitiva si Astrologie

encodement

Citirea Intuitiva

Tot ceea ce este viu pulseaza cu energie si toata aceasta energie contine informatii. Oamenii de stiinta accepta faptul ca organismul uman genereaza energie electrica deoarece tesutul viu genereaza energie.

Corpul fizic este inconjurat de un camp energetic de jur imprejurul intregului corp. Este atat un centru de informare, cat si un sistem perceptual foarte sensibil. Suntem permanent in comunicare cu tot ceea ce ne inconjoara prin acest sistem, un fel de energie electrica constienta care transmite si primeste mesaje catre si de la alte organisme. Aceste mesaje din domeniul energetic sunt ceea ce percep intuitivii.

Campul energetic uman contine si reflecta energia fiecarui individ. Acest camp energetic ne inconjoara si poarta cu noi energia emotionala creata de experientele noastre interne si externe – atat pozitive, cat si negative. Aceasta forta emotionala influenteaza tesutul fizic din corpul nostru. In acest fel, biografia, adica experientele care compun viata – devine biologia noastra.

Experientele care poarta energie emotionala in sistemele noastre energetice includ: relatiile trecute si prezente, atat personale, cat si profesionale; experiente profunde sau traumatice si amintiri; modele de credinta si atitudini, inclusiv toate credintele spirituale si superstitiile.

Emotiile din aceste experiente devin codificate in sistemele noastre biologice si contribuie la formarea tesutului celular, care apoi genereaza o calitate a energiei care reflecta aceste emotii. Aceste impresii energetice formeaza un limbaj energetic, care poarta informatii simbolice pe care le poate citi un intuitiv.

akashic-records_orig

Diagnosticarea si echilibrarea energetica 

Impresiile energetice sunt diferite de la un caz la altul. De exemplu, un client realizat personal si profesional era profund nemultumit de viata sa, ca si cum orice ar fi avut nu il facea pe deplin fericit, a dobandit in adolescenta o boala digestiva, care se manifesta agresiv asemeni unei infectii virale. Am citit in campul sau informatia ca ori de cate ori se aseza la masa copil fiind, mama lui incepea sa discute conflictual cu tatal sau, discutii care se finalizau in certuri si reprosuri. Asfel pe parcursul intregii copilarii, a ingerat acest „virus” al nemultumirii si reprosurilor, care s-a manifestat ca o otrava in stomac,  ceea ce mai tarziu s-a transformat intr-o boala greu de diagnosticat. Recunoscand aceste emotii, pe care a incercat sa le ignore initial, a reusit sa abordeze diferit inclusiv relatia din casnicie si sa isi amelioreze starea de sanatate. Energia noastra emotionala se transforma in materie biologica printr-un proces extrem de complex.

La fel cum statiile radio functioneaza in functie de lungimi de unda specifice energiei, fiecare organ si sistem din organism este calibrat pentru a absorbi si procesa energii emotionale si psihologice specifice.

O zona a corpului care nu transmite la frecventa normala, indica localizarea unei probleme. O schimbare a intensitătii frecventei, indica o schimbare in natura si gravitatea bolii si releva modelul de stres care a contribuit la dezvoltarea bolii.

Acest mod de interpretare a energiei se aseamana cu cele mai vechi practici si credinte medicale. Daca o persoana este capabila sa simtă intuitiv ca pierde energie din cauza unei situatii stresante – si apoi acționeaza pentru a corecta aceasta pierdere de energie,  atunci probabilitatea ca acest stres sa se dezvolte intr-o criza fizica este redus sau chiar eliminat complet.

Consultatia cuprinde tratamentul energetic, reiki si/ sau terapie craniosacrala, precum si recomandari.

Alte servicii disponibile :

  • Evaluarea starii de sanatate cu ajutorul biorezonantei.
  • Feng Shui>>>

akashicRecords

Evaluarea Arhetipala a Contractului Sacru

Arhetipurile sunt modele ancestrale, pe care le purtam din vieti trecute, le preluam de la stramosi sau le-am initiat in aceasta viata. Aceste arhetipuri sunt un puternic filtru, prin care realitatea este perceputa intr-un anume mod si datorita acestui lucru, atragem in viata noastra anumite experiente si anumite relatii. Aceasta metota de evaluare arhetipala, ne ajuta sa descoperim ce angajamente ne-am asumat, care este directia acestei vieti, precum si care sunt fortele cosmice care ne sustin calea.

Cand suntem capabili sa ne vedem viata simbolic si impersonal, intram in centrul puterii noastre personale. Această lectie a Sinelui este universala pentru toate fiintele umane.

Lectiile se repeta din nou si din nou, de mai multe ori pe parcursul vietii noastre iar fiecare arhetip reprezinta o lectie speciala. Viziunea voastra va deveni clara, numai cand va veti uita in inima voastra. „Cel care priveste in afara, viseaza. Cel care se uita inauntru se trezeste” spune Jung. Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este o iluzie pe care o proiectam in lume.

Contractul Sacru contine douasprezece modele de comportament arhetipal care sunt specifice calatoriei dumneavoastra sufletesti (se coreleaza cu astrograma natala).

Descoperirea Contractului Sacru va face diferenta dintre a trai viata pentru care te-ai nascut, respectiv calatoria sufletului tau si viata pe care ti-o dai, calatoria ego-ului tau. Caroline Myss, autoarea acestei metode, ne spune: „Alegerile voastre de viata se schimba, cand incepeti sa recunoasteti diferenta dintre o optiune si un Contract Sacru”.

akashic_records

Astrologie

Diagrama Vietilor Trecute

Diagrama Vietilor Trecute este un instrument util si activ de invatare si indrumare, care ofera intelegerea scopului vietii. Este un ghid pentru crestere sufleteasca si alegere libera a voinței.

Diagrama  ne ajuta sa intelegem motivul pentru care sufletul a ales sa experimenteze o anumita energie, iar din aceasta realizare constienta, se poate decide metoda de lucru cu o anumita provocare (frica, respingire, agresivitate s.a), in viata curenta.

„…nici o actiune a oricarei planete sau faze ale Soarelui sau Lunii sau ale oricarui corp ceresc, nu pot depasi puterea data de Creator omului, inca de la inceput, cand a devenit un suflet viu, cu puterea de a alege pentru sine „(Edgar Cayce 3744-3).

Cand alegem sa traim in mod activ in cunostinta de sine, recunoastem relatia noastra cu Creatorul si prin urmare abordam potentialul nostru pentru exprimarea creativitatii si a voinței noastre.

Diagrama, nu este o cusca din care trebuie sa fim eliberati ci este expresia simbolica a campului infinit de posibilitati a potentialului nostru karmic si a ceea ce suntem cu adevarat.

Este important pentru dezvoltarea si evolutia noastra personala, sa intelegem cat de bine ne-am completat ciclurile de experienta si de invatare pe parcursul altor vieti, spre a face alegeri constiente,  care urmeaza propriul fir divin pe calea acestei vieti.

Consultatia cuprinde: realizarea si interpretarea astrogramei karmice, restrictiile impuse de sine, cadourile karmice, interpretare noduri lunare (usile karmice), planetele retrograde (energii inversate).

astrologie

Citirile lui Edgar Cayce

Conform citirilor Edgar Cayce si a invataturilor lui Rudolf Steiner, toate planetele, inclusiv Soarele si Luna, au facut parte din experienta de dupa moarte, in trecerea dintre moarte si o noua nastere, in fiecare viata. Astrologia, deci, nu poate fi separata de reincarnare.

Citirile din Cayce, subliniaza faptul ca scopul calatoriilor sufletesti interplanetare, precum si incarnarile pamantesti, sunt ncesare pentru a deveni un partener potrivit al lui Dumnezeu in Imparatia Sa. Asa cum Hristos a facut inaintea noastra, noi toti trebuie sa devenim pregatiti din punct de vedere spiritual pentru a intra in Imparatie, prin experiente in toate domeniile de constientizare. Acest lucru este posibil fiind impreuna cu Cel Prea Inalt, fara sa provocam separari sau intreruperi in domeniul frumusetii, armoniei si puterii divine.

Mai mult, pentru o intelegerea mai profunda a experientelor dvs – atat fizice, cat si spirituale – Pamantul, Soarele, Luna si alte planete, reprezinta oportunitati pentru realizarea acestei misiuni. In orice dimensiune sau stare de constiinta te afli, trezirea si iluminarea se datoreaza dorintei de uniune cu Dumnezeu. Singura dorinta a Lui este sa continui si sa ai propriul fir de aur, care sa se desfasoare prin fiecare act sau gand constient, spre compania inevitabila si vesnica cu El.

Calatoriile planetare din vietile trecute, reprezinta lectii ale constiintei si fiecare noua viata a Pamantului este o ocazie de a aplica – si, in cele din urma, de a perfectiona – lectiile invatate in aceste vizite ceresti.

Cayce ne dezvaluie cum putem sa ne indreptam vointa catre o crestere mai mare a sufletului in aceasta viata.

Alte sesiuni disponibile:

Astrograma pentru Relocare :reflecta experientele si lectiile pe care veti tinde sa le atrageti intr-o anumită locatie (oras).

Astrograma Vocationala : ghid in gasirea adevaratei vocatii, analiza a caracteristicilor personale, a punctelor forte dar si a inhibitiilor, a potentialului neutilizat, a lectiilor neasumate, in plan al creativitatii, capacitatii de a castiga bani, etc. In acest raport sunt evidentiate numeroase indicatii despre posibile vocatii sau profesii legate de influentele dvs. astrologice.

Astrograma Planului de Viata : motivatiile de baza, perceptiile, inclinatiile si caracterul dvs. dintr-o serie de perspective : ego, viata personala, activitatea mentala, viata amoroasa, energie, valori, obligatii,  libertatea, aspiratiile si idealurile spirituale, unicitatea precum si forte pe care le stapanesti, oportunitati de crestere, directia karmica, s.a.

Consultatiile au loc in Bucuresti, in cadrul unui cabinet particular. Pentru cei care locuiesc in alte orase, consultatiile se pot desfasura si prin intermediul skype sau prin telefon.

Durata consultatiei este cuprinsa intre 90 – 120 de minute iar tariful acesteia este de 300 de lei. Optional puteti primi inregistrarea consultatiei dvs.

Plata pentru studiile prin skype sau telefon, se face in avans, in contul SC INFOLIGHT SRL, nr. RO16RNCB0285122216070001 deschis la BCR Bucuresti. Swift RNCB ROBU.

 

labyrinth-11-chartres-plain_575x575

Urmeaza-ti firul minunii!