Astrologie

Astrologia este un instrument util care ne ajuta sa intelegem scopul vietii. Astrologia este un ghid pentru intelegerea voii divine si care sunt lectiile pe care le avem de trecut.

Citirile lui Edgar Cayce, subliniaza faptul ca scopul calatoriilor sufletesti interplanetare, precum si incarnarile pamantesti, sunt ncesare pentru a deveni un partener potrivit al lui Dumnezeu in Imparatia Sa. Asa cum Hristos a facut inaintea noastra, noi toti putem sa devenim pregatiti din punct de vedere spiritual pentru a intra in Imparatie, prin experiente in toate domeniile de constientizare. Acest lucru este posibil fiind impreuna cu Cel Prea Inalt, fara sa provocam separari sau intreruperi in domeniul frumusetii, armoniei si puterii divine.

Mai mult, pentru o intelegere mai profunda a experientelor, atat fizice, cat si spirituale, Pamantul, Soarele, Luna si alte planete, reprezinta oportunitati pentru realizarea acestei misiuni. In orice dimensiune sau stare de constiinta, trezirea si iluminarea se datoreaza dorintei de uniune cu Dumnezeu. Singura dorinta a Lui este sa continui si sa ai propriul fir de aur, care sa se desfasoare prin fiecare act sau gand constient, spre compania inevitabila si vesnica cu El.

„Alegerile de viata se schimba, cand incepem sa recunoastem diferenta dintre o optiune si un Contract Sacru” (Coroline Myss)

Cand suntem capabili sa ne vedem viata simbolic si impersonal, intram in centrul puterii noastre personale. Această lectie a Sinelui este universala pentru toate fiintele umane.

Lectiile se repeta din nou si din nou, de mai multe ori pe parcursul vietii noastre. Viziunea devine clara,  cand privim in inima noastra. Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este o iluzie pe care o proiectam in lume.

Consultatia se desfasoara la sediul cabinetului din Bucuresti, zona Aviatorilor sau online. Pentru detalii si programare, sunati va rog la numarul de telefon : 0752 18 77 52 sau trimiteti mesaj la e-mail : contact@karyn.ro.

  logo mic