Astrologie

astrologie

 

Astrologia karmica este un instrument util care ofera intelegerea scopului vietii. Este un ghid pentru alegerea libera a vointei. Ne ajuta sa intelegem motivul pentru care sufletul a ales sa experimenteze o anumita energie, iar din aceasta realizare constienta, se poata decide metoda de lucru cu o anumita provocare (frica, respingire, agresivitate s.a), in viata curenta.

Este important pentru dezvoltarea si evolutia noastra personala, sa intelegem cat de bine ne-am completat ciclurile de experienta si de invatare pe parcursul altor vieti, spre a face alegeri constiente,  care urmeaza propriul fir divin pe calea acestei vieti.

Citirile lui Edgar Cayce, subliniaza faptul ca scopul calatoriilor sufletesti interplanetare, precum si incarnarile pamantesti, sunt ncesare pentru a deveni un partener potrivit al lui Dumnezeu in Imparatia Sa. Asa cum Hristos a facut inaintea noastra, noi toti trebuie sa devenim pregatiti din punct de vedere spiritual pentru a intra in Imparatie, prin experiente in toate domeniile de constientizare. Acest lucru este posibil fiind impreuna cu Cel Prea Inalt, fara sa provocam separari sau intreruperi in domeniul frumusetii, armoniei si puterii divine.

Mai mult, pentru o intelegere mai profunda a experientelor, atat fizice, cat si spirituale, Pamantul, Soarele, Luna si alte planete, reprezinta oportunitati pentru realizarea acestei misiuni. In orice dimensiune sau stare de constiinta, trezirea si iluminarea se datoreaza dorintei de uniune cu Dumnezeu. Singura dorinta a Lui este sa continui si sa ai propriul fir de aur, care sa se desfasoare prin fiecare act sau gand constient, spre compania inevitabila si vesnica cu El.

01-5th-dimension-soul-vibration-spirit-energetic-body.jpg

„Alegerile de viata se schimba, cand incepem sa recunoastem diferenta dintre o optiune si un Contract Sacru” (Coroline Myss)

Cand suntem capabili sa ne vedem viata simbolic si impersonal, intram in centrul puterii noastre personale. Această lectie a Sinelui este universala pentru toate fiintele umane.

Lectiile se repeta din nou si din nou, de mai multe ori pe parcursul vietii noastre. Viziunea devine clara,  cand privim in inima noastra. Daca nu suntem in legatura cu Adevarul sufletului nostru, ceea ce vedem in exterior este o iluzie pe care o proiectam in lume.

Astrologia karmica, va poate ajuta sa descoperiti care sunt lectiile pe care veti tinde sa le atrageti si modul in care puteti face fata acestor provocari, spre realizarea destinului si a misiunii personale.

Sedintele se desfasoara la sediul cabinetului din Bucuresti, zona Arcul de Triumf. Pentru detalii si programare, sunati va rog la numarul de telefon : 0752 18 77 52 sau trimiteti mesaj la e-mail : contact@karyn.ro.

  logo mic