Alchimie Spirituală

Cu cât o ființă umană este mai echilibrată, cu atât mai mult i se deschide poarta către lumea invizibilă și se îndreaptă către cele mai înalte idealuri. Când vălul egoismului și al ignoranței care ne ascunde adevărata viziune asupra lumii este ridicat, putem descoperi cine suntem cu adevărat.

Scopul spiritual al acestor seminare este de a ajuta la trezirea spirituală și la exprimarea esenței divine unice din fiecare. Abilitățile care sunt înțelese și integrate necesită putere, centrare, dragoste și rezistență.

Știința inițiatică ne învață despre calitățile pe care trebuie să le cultivăm în personalitatea noastră pentru a produce transformări asupra noastră, asupra lumii din care facem parte dar și asupra lumii invizibile. În prezent, mulți cred că pot obține rezultate și pot dezvolta puteri spirituale fără niciun efort. Scopul nostru este evoluția spirituală autentică. Din acest motiv cultivarea virtuților este de mare valoare.

Fiecare dintre noi venim cu un bagaj de virtuți și de vicii, care atrag anumite forțe și evenimente din viața noastră. Acele aspecte din noi pe care nu le putem stăpâni sunt controlate de forțele exterioare. Cu cât învățăm mai mult să ne corectăm , cu atât mai multă energie avem la dispoziție pentru atingerea obiectivelor noastre, care altfel ar fi irosite în lupte interioare, căutând împlinirea. Făcând un efort continuu de a ne îmbunătăți caracterul prin legea microcosmosului și macrocosmosului, schimbându-ne pe noi, schimbăm lumea.

La un anumit nivel dobândim abilități prin care îi putem ajuta pe cei din jurul nostru, de a le alina suferința sau de a-i ajuta să se vindece. Iar la cel mai înalt nivel, o ființă devine desăvârșită, atinge măiestria.

Prin urmare, știm că este responsabilitatea noastră personală de a crea echilibrul cerurilor în interiorul nostru, pe care ne dorim să-l vedem în jurul nostru. Cu cât suntem mai echilibrați, cu atât mai mult ni se deschide poarta către lumea invizibilă. Acesta este un proces de transformare continuă, o inițiere. Învățăm să cultivăm atributele divine. Ne concentrăm complet asupra noastră și nu ne preocupăm de vina altora, pentru că ne-am născut cu sarcina propriei noastre ființe și a propriei personalități. Vedem experiențele și greutățile din viață ca pe niște șanse valoroase,  de a învăța cum să ne adaptăm provocărilor și să creștem spiritual.

Prin cultivarea puterilor din sufletul nostru dăm deoparte toate vălurile spre a fi cine suntem cu adevărat. Aceste seminare sunt experiențiale și fiecare are posibilitatea să învețe să își cultive semințele atributelor divine ale celor 4 elemente, prin munca cu sine.

Acesta este un curs de studiu și practică a alchimiei spirituale, care poate dezvolta percepția simțurilor și deschiderea către călăuzirea divină. Seminarele sunt dedicate celor care își doresc să lucreze cu sine, să mediteze, să să își dezvolte conștiința.

Scopul cursului:

  • Conștientizarea sinelui și a providenței divine
  • Studiul atributelor divine și corespondența lor cu cele patru elemente : foc, aer, apa, pământ
  • Experiența personală de integrare și transformare
  • Meditația și spațiul sacru

Detalii înscriere și participare :

Înscrierile se fac prin e-mail karyn.taulescu@gmail.com. Informațiile legate de organizare sunt comunicate prin e-mail.

În această școală punem accentul pe respect, educație, disciplină și ceremonial.

Orice întrebări aveți, vă rog să îmi scrieți și vă răspund cu drag!

 

ÎNSCRIERE

 

Pentru înscriere, completați formularul sau trimiteți e-mail la adresa karyn.taulescu@gmail.com

Pentru alte informații mă puteți contacta la numărul de telefon  +4 0752 18 77 52

Termeni și Condiții
Înscrierea a fost transmisă. În cel mai scurt timp te voi contacta pentru stabilirea detaliilor. Multumesc, Karyn
Înscrierea nu a fost trimisă. Te rog sa ma contactezi direct pe adresa karyn.taulescu@gmail.com